Physics_Rulez Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2005 Η mobo ειναι η A7N8X2.0 deluxe. Μέσω του προγράμματος Asus Update έκανα update στο bios. Ολα καλα. Το σύστημα δουλεύει μια χαρα. Μια φορά πήγα να ξανανοίξω το Asus Update και μου βγάζει το μήνυμα: NT service registry error! Please reboot NT and run again. (1) Όπως και έκανα, αλλά τίποτα. Απεγατέστησα το Asus Update και πήγα να το επανεγκαταστήσω. Μόλις τρέχω το SETUP.EXE μου βγάζει πάλι το μήνυμα (1) και μου λεει επίσης No asus motherboard detected! και κλείνει!!!! Στο πρόγραμμα SiSoft Sandra 2005 Pro κάνω εγκατάσταση και μόλις το ανοίγω μου πετάει το θεϊκο: Could not initialise device driver! Make sure you are admin; check driver permissions Φυσικά είμαι admin Επίσης πρόσφατα είπα να ασχοληθώ με overclocking και τυχαία βρήκα ένα προγραμμα το ClockGen για Nforce2, Το οποιο μολις πηγαίνω να ανοίξω μου πετάει: An error Occured When Opening The Driver! Γιατί κάτι μου λέει πως όλα αυτά έχουν κάποια σχέση μεταξύ τους; :oops: τι φταίει;;;;;; αν φταίει το bios (που μάλλον αυτό φταίει) πώς μπορώ να κάνω roll back??
Theodore Tsi Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2005 ap oso xerw an thes na giriseis se proigoumeni ekdosi tou bios i psaxe sto cd tis mobo i mbes sto site k katebase mia palioteri ekdosi tou bios k flashare auto....
Physics_Rulez Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2005 Theodore Tsi thanx, alla ola ta provlimata lythikan me ena aplo chkdsk /R kapoio arxeio itan corrupt..
giorgos th. Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2005 otan vazeis kainourgio bios prepei na katevaseis kai tin kainourgia ekdosi tou asus update gia na "dei" tin mitriki sou.
Perris Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2005 Πρέπει να κάνω και εγώ τίποτα παρόμοιο που έκανα σήμερα update το bios σε Acer laptop (Aspire 1670); Μέχρι στιγμής όλα δείχνουν να λειτουργούν κανονικά...Πιστεύω να μην έχω τίποτα εκπλήξεις
giorgos th. Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2005 oxi den nomizo.to poli poli an deis oti exeis tipota paraksena pou den ta eixes girnas sto proigoumeno bios pou i tha einai sta sinodeutika cd tou laptop i to katevazeis apo to net.
Perris Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2005 πιστεύω να μη χρειαστεί, γιατί όπως έχω γράψει σε άλλο thread υπήρχε πρόβλημα με το προηγούμενο bios. Δεν λειτουργούσε το πλήκτρο "\"
giorgos th. Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2005 to bios pou ipirxe otan to agorases i kapoio pou evales esi meta?
Perris Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2005 Με το bios που υπήρχε από τη μάνα του δεν λειτουργούσε το πλήκτρο. Έψαξα στο internet, ρώτησα και εδώ και τελικά η λύση βρέθηκε. Έκανα αναβάθμιση του bios και τώρα λειτουργεί το πλήκτρο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.