Προς το περιεχόμενο

Κατάρευση λόγω "BAT_POOL_HEADER"!!!

sppoulis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, βρε παιδιά έχω ένα τρομερό πρόβλημα, ο υπολογιστής μου τελευταία συνεχώς καταρέει και βγάζει τις γνωστές πλέον σε όλους "μπλέ οθόνες" αλλά δεν γνωρίζω για ποιό λόγο συμβαίνει αυτό...

Το μήνυμα που εμφανίζεται στην μπλέ οθόνη λέει : "BAD_POOL_HEADER" και παρόλο που όλοι οι Drivers μου είναι συμβατοί δεν μπορώ να εντοπίσω την ακριβή αιτία της μπλέ οθόνης...

Έχω εκνευριστεί να κάνω συνεχώς Reboot και να πατάω το F8 ώστε να θέτω το σύστημα να ξεκινά με τις τελευταίες ρυθμίσεις που θυμάται...

Βοηθήστε με!!!

• Moderators
Δημοσ.

Ριξε μια ματια σε αυτο, αυτο ή αυτο.

Με μια αναζητηση στο google βγηκαν πολλα παρομοια.Καλη τυχη γιατι απ οτι ειδα δεν ειναι σιγουρη η πηγη του προβληματος. Ισως να εκανες και μερικα test στην μνημη με το memtest.Ειναι overclocked?

Δημοσ.

Δυστυχώς φίλε μου "Gi0" δεν είναι τίποτα Overclocked γιατί έχω Notebook και δεν μου επιτρέπονται τέτοιες δυνατότητες...

Πάντως μου έδωσες κάποιες ιδέες σχετικά με το πρόβλημα και επειδή διαθέτω πολλά περιφερειακά συνδεδεμένα με USB HUB, ίσως να μην αντέχει το τροφοδοτικό του φορητού...

Θα κάνω ξανά Format και θα αφαιρέσω κάποια περιφερειακά μήπως λυθεί το πρόβλημα!

Δημοσ.

Τελικά εντόπισα το πρόβλημα και οφείλεται για άγνωστο λόγο στο πρόγραμμα "DVDIdle Pro" που χρησιμοποιούσα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...