Προς το περιεχόμενο

Windows Media Player problem!!!

Revan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και εκεί που για τους τελευταίους 3 μήνες το pc πήγαινε μια χαρούλα ήρθε η ώρα να μου ξανασπάσει τα νεύρα...

Λοιπόν έχω WinXP SP2 με τα τελευταία updates, Windows Media Player 10 και το Norton fully up-to-date δεν μου βρίσκει ιο.

Το πρόβλημα είναι το εξής: Πριν δύο εβδομάδες και ενώ άκουγα τραγουδάκια στο Windows Media Player, ξαφνικά στο άσχετο μου βγάζει error σε ένα από τα τραγούδια "Windows Media Player cannot play the file. The Player might not support the file type or might not support the codec that was used to compress the file.". Το κουφό είναι ότι το τραγούδι αυτό το είχα καιρό και ως τώρα μου έπαιζε μια χαρα. Λέω εντάξει καμια μ@λ@κιούλα θα έχει γίνει ας μην ανησυχω, και έτσι ξανακατεβάζω το τραγούδι. Σήμερα τα τραγούδια που βγάζουν errors είναι τουλάχιστον 20 και μου φαίνεται ότι όσο πάνε και αυξάνονται. Όλα αυτά τα τραγούδια παίζανε ως τώρα ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ και χωρίς κανένα πρόβλημα. Μάλιστα το πρόβλημα το εμφάνισαν χωρις καν να τα πειράξω, μεταφέροντας τα ας πούμε σε άλλο φάκελο. Το πρόβλημα αυτό το έχουν εμφανίσει μόνο τραγούδια σε μορφή .mp3 και -εκτός και αν δεν το εχω δει- όχι τα .wma. Το ακόμα πιο κουφό είναι ότι το winamp και όλα τα άλλα players που έχω παίζουν τα συγκεκριμένα κομμάτια μια χαρα...!

Δοκίμασα να μετακινήσω τα αρχεία, να τα κάνω copy και να διαγράψω το αρχικό αλλά τπτ!

Αν κάποιος έχει την παραμικρή ιδέα τι μπορεί να συμβαίνει θα του ήμουν απεριόριστα ευγνώμων.

Thanx in advance

PS: Έχω μια μικρή υποψία ότι ίσως φταίει το Nokia PC Suite γιατί καποια από αυτά τα τραγουδια τα είχα περάσει στο κινητό, αλλά δν έχω βρει κάτι σχετικό στο net ούτε μπορώ να το επιβεβαιώσω με κάποιο τρόπο...

Δημοσ.

Ναι το ξαναέκανα install από πάνω αλλά δν έγινε τπτ...

Γίνεται να το κάνω uninstall και μετά να το ξαναβάλω φρέσκο???

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...