nk13 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2005 Είμαι στο ψάξιμο για αγορά νέου PC και τείνω προς Socket 939 PCI-Express Motherboard nForce4 Ultra. Έχω δει στο http://www.overclockers.co.uk ότι έχουν κυκλοφορήσει η MSI K8N Neo4 Platinum και η Gigabyte K8NXP-9. Καμιά γνώμη;
Theodore Tsi Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2005 gia dfi kapou xanakousa......kapoio sigritiko iparxei???? metaxi twn 2 pantws mallon+egw gigabyte tha sou pw mias k teleutaia i asimbatotites tis msi dinoun+pairnoun!!!
georgeadams Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2005 Συγκριτικό για την DFI δεν υπάρχει ακόμα μιας και δεν έχει κυκλοφορήσει. Το αντίστοιχο μοντέλο της με nForce3 & socket 754 είχε πάρα πολλές ρυθμίσεις για overlocking / voltage / tweaking κλπ κλπ και γι' αυτό αναμένεται με τόση ανυπομονησία η αντίστοιχη με nForce4
vasiliosa Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2005 egw tha elega MSI h opoia exei diorthwsei oles tis asymvatothtes kai einai arista ta mobo!!! Egw exw thn MSI k8n neo2 platinum me nForce3 Ultra
lithros Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2005 σκέφτομαι και εγώ για αναβάθμιση αυτές τις μέρες και τείνω προς MSI K8N Neo4 την οποία την έχω δει και στην Ελλάδα σε 2 e-shops. Όσο για την DFI ακόμα δεν έχοουν ανακοινώσει την ημερόμηνία άφιξης αν και κάτι ακούγεται για τέλη Φεβρουαρίου στο εξωτερικό οπότε εδώ......
rosos Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2005 egw prin ligo kairo agorasa thn gigabyte(ga-8ipe775pro)kai me ikanopoiei h gnomh m gigabyte kai pali gigabyte
nk13 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2005 Ήρθε και η DFI, την έχει το Multirama, http://www.multirama.gr/Multirama/product.aspx?a_id=111&cc_id=MotherboardsAmd&cp_id=53500 Στη σύγκριση των 3, DFI, Gigabyte & MSI, ως προς τα χαρακτηριστικά, βλέπω ότι η Gigabyte έχει παραπάνω wlan 54Mbps, και IEEE 1394b (ενώ οι άλλες είναι 1394a). Ασύρματο δίκτυο θέλω να στήσω, βάζοντας και στο παλιό PC μια PCI wireless κάρτα, αλλά θέλω να ρωτήσω (μια και δεν έχω δει κανένα στην πράξη), είναι ουσιώδης η διαφορά από τα 54Mbps στα 108Mbps? Και μπορείς να έχεις ένα PC με κάρτα 54Mbps και το άλλο να έχει κάρτα 108Mbps? Με άλλα λόγια, να θεωρήσω ουσιαστικό πλεονέκτημα την ύπαρξη wlan 54Mbps στην Gigabyte? Και τέλος, έχει δει κανείς την Gigabyte K8NXP-9 σε μαγαζί στην Ελλάδα?
Exoskeletor Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2005 Pedia ego me ena filaraki mou pou exei magazh me ypologistes tha agorasoume mia Gigabyte K8NXP-9 h K8NXP-SLI, MSI K8N Neo4 Platinum, MSI SLI kai Asus SLi (gia msi sli kai asus sli den thimame akribos to onoma ton modelon) kai tha kanoume testakia kai benchmarks me amd 64 3,2 winchester, 1 gb ram kai sata hard disk kai tha grapso kapoio review na sas po. h DFI paraeine aplh gia na thn paroume. h gigabyte exei polla perisotera apo oti exei h DFI ektos kai ean les gia thn gigabyte K8MF9. Opoios endiaferete mporei na paei sto site tou: http://www.kykloma.gr/. se ligo kairo tha stisoume kai ena forum ekei
georgeadams Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2005 Αν ενδιαφέρεστε για overclocing, η DFI είνιαα πολύ καλή πρόταση, αλλιώς πάρτε όποια θέλετε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.