chrisimone Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2005 παιδες εχω πελαγωσει εχω μια ασυρματη καρτα και ενα laptop me wireless (centrino) θαλω να συνδεσω με ενα παλιο πισακι που εχω (θα βαλω dsl και να εχει και το laptop συνδεση) ομως συμβαινει το εξης ..... δεν μπορουν να συνδεθουν με τιποτα παιρνω την κατρτα την βαζω σε αλλα πισι και δουλεβουν ολα ρολοι τελευταια λυση στο παλιο πισι εκανα καινουργια εγκατασταση με win χωρις τιποτα αλλο και παλι ειχα προβλημα ..... τι να κανω????? δοκιμασα τ απαντα η ειρονια ειναι οτι σε αλλα πισι συνδεονται αμεσως ..... να παιζει ασυμβατοτητα με το μηχανημα? helpppppppp
Chinaski Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2005 Fusika thelis na mirazese kai internet. Kane to to desktop router diaforetika den nomizo na ginete. Auto to link isos se boithisei (exei boithisei arketous filous mou gia ad hoc) http://www.microsoft.com/windowsxp/using/networking/expert/bowman_02april08.mspx fusika den ksero ti energes exes kanei pio prin. Ti ennoeis tin ebales tin karta se alla pc kai douleue?
VRaCh Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2005 Πες μας ρε συ σε τι υπολογιστή θέλεις να βάλεις την κάρτα και τον τύπο (μάρκα-μοντέλο) της κάρτας σου. Υποθέτω ότι η καρτούλα είναι PCI, εάν ναι, υπάρχει περίπτωση να θέλει PCI v2.2 ενώ ο υπολογιστής σου να έχει παλιότερη έκδοση. Κοίτα στο site του κατασκευαστή της μητρικής σου για να δεις τα χαρακτηριστικά της.
digitals Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2005 Episis pes mas an i karta egka8istate sosta sto dsktop giati den mporei na egka8istate sosta kai na min doyleyei. Isos ftei kapia ri8misi poy exeis kanei paleotera. Isos prepei na kaneis kana format...
Highlander Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2005 Ξέρεις τι είχα πάθει εγώ με ένα Laptop ??? Εκτός από την κάρτα, είχε δικό του πρόγραμμα για την διαχείριση της κάρτας. Δεν το είχα καταλάβει, μέχρι που απεγκατέστησα εντελώς την κάρτα, την βρήκαν τα Windows και όλα δούλεψαν καλώς... Τέλος δοκίμασες να αλλάξεις PCI slot.
de173 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2005 Τέλος δοκίμασες να αλλάξεις PCI slot. Όπως επίσης δοκίμασε να βγάλεις περιττές κάρτες PCI όπως μία κάρτα ήχου. Άσε μόνο τις σημαντικές και δοκίμασε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.