tech25 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2005 File mou Dimitri. Ti ennoeis otan les "Χώρια που χρειάζεσαι server εκδόσεις των συνηθισμένων προγραμμάτων" Cheers...
rvas78 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2005 dimitris__ πολυ καλα κανεις και λες αλλα και υποστηρηζεις οσα λες. ασε ομως και μερικους σαν εμας να εχουμε διαφορετικη αποψη περι 2003 μιας και τα εχουμε τεσταρη εκατονταδες φορες. αν νομιζεις οτι ειναι καλυτερα τα xp pro (μπραβο σου).εμεις νομιζουμε το αντιθετο.τη και αν δεν κανουν τα συμβατικα antivirus και πρεπει να βαλουμε καποια αλλα που να κανουν, ισα ισα ειναι ποιο ωραιο να ψαχνεσαι με τετοια πραγματα παρα να καθεσαι με οτι σου προσφερουν, ετοιμο , πακεταρισμενο.
polaki Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2005 Κοιτα και βεβαια θα βρεις καποιες πολυ λιγες ασυμβατοτητες όπως θα βρεις και απο 98 σε 2000 & ΧΡ.. Το θεμα ειναι τι χρήση κάνεις στον υπολογιστη και κατα πόσον σε βοηθάνε τα 2003.. Πχ στα ΧΡ στον task manager αν κατι έχει κολλησει υπαρχει ΜΕΓΑΛΗ πιθανοτητα να μην κλεινει... Στα 2003 *ΘΑ* κλεισει θελει δεν θέλει... Άλλο, κάνεις εγκατασταση ενα πρόγραμμα και ειναι ΣΑΦΩΣ πιο γρήγορο... Αυτό σαφώς και ειναι συγκρισιμο, κάνε εγκατασταση σε office πχ και χρονομέτρα. Θα δεις οτι τα 2003 ειναι πιο γρήγορα. Τωρα για gaming δεν ξέρω.. Στην τελική τα games μου κανουν ΠΑΝΤΑ το pc κώλος με τις αηδίες που αφήνουν στη registry! Οπότε στα 2003 έχω μόνο τα σοβαρά και για ένα game κάνω boot τα ΧΡ που τα έχω ΕΝΤΕΛΩΣ μαμά (μόνο drivers) και πάνε σφαίρα!! Καλά όλα αυτά περί 1 PC που τα κάνει όλα κλπ, αλλά όσο περισσότερο το φορτώνεις τόσο πιο πολύ σέρνεται εν καιρώ... Οπότε συμβουλή μου έχε και τα 2 σε ξεχωριστό partition άν παιζεις games, στο κάτω κάτω πλεον οι δίσκοι ειναι παμφθήνοι... Θα χάσεις και 2 gb ακόμα, big deal!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.