Προς το περιεχόμενο

Μπορουν τα ups να επηρεασουν την υγεια μας;

geo1st487

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω ενα ups στο δωματιο μου 2 μετρα μακρια απο το κρεβατι μου. Καθε φορα που κλεινω τον υπολογιστη κλεινω και το ups γιατι καταναλωνει πολυ ρευμα. Υπαρχει περιπτωση να υπαρχουν αναθυμιασεις απο τους συσσωρευτες ή οτιδηποτε αλλο που να βλαπτουν την υγεια μου;

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Οσο σε βλαπτει μια λαμπα φωτισμου... αλλα τοσο σε βλαπτει και το Ups... το οποιο δεν καταναλωνει ρευμα οταν ειναι φουλαρισμενο... η μαλλον καιει ελαχιστα.

Μη αναφερομενος παντως προσωπικα στον γραφοντα... εχω παρατηρησει πως γενικως διυλιζουμε τον κονοπα... Μηπως με βλαπτει το ποντικι, η καρτα γραφικων, η οθονη κλπ κλπ κλπ.... αμα ρε παιδια, φτασαμε στο σημειο της υπερβολης... αφου λεω να κοιμαμαι στο πατωμα μην τυχον και πεσω απο το κρεββατι...

Δημοσ.

To UPS ??? Fysika kai se vlaptei ! Boreis na patheis karkino , na ksernas to vradi kathos kimase (ayto einai poli epikindino). Episeis os gnoston ta UPS efthinonte gia tin ayksisi ton kardiopathion kata 80% . Episei prokaloun ponokefalous , ilektropliksia k.t.l ! :)

Sta sovara tora.... OXI de vlaptei... eksalou ola ayta exoyn kapou ena simataki NOMIMA ELPIZO pou grafei "CE" diladi oti einai egekrimeno apo tin Europaikh enosi.

Δημοσ.

Αμάν πια δεν αντέχω άλλο να βλέπω τέτοιου είδους μηνύματα: τα κινητά βλάπτουν? το ασύρματο βλάπτει? η ραδιενέργεια? η οθόνη? το κρεβάτι? το μαξιλάρι(αυτό και αν βλάπτει)? το θυροτηλέφωνο? η πίτσα? η σοκολάτα?????????????

Μήπως τελικά πρέπει να βάλουμε ορό και να μένουμε σε αποστηρωμένα δωμάτια χωρίς καμία ηλεκτρική συσκευή...... μμμμ τώρα που το σκέφτομαι η βελόνα του ορού πόσο μπορέι να με βλάψει?????????????????

Δημοσ.
μμμμ τώρα που το σκέφτομαι η βελόνα του ορού πόσο μπορέι να με βλάψει?????????????????

η ακινησια βλαπτει γιατι προκαλει κατακλυσεις, αλλα και η ασκηση βλαπτη αυξανει πιθανοτητες τραυματισμων

το πιο ασφαλες βασικα ειναι να εισαι νεκρος, τιποτα δεν σε βλαπτει:P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...