Προς το περιεχόμενο

Final fantasy VIII

Boromir

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδια, μπορει κανεις να μου πει στο διαολο δουλευει το junction-system, και ιδιαιτερα ability-junctioning και elements?

Εχω βρει και walkthroughs και ολα, και παλι δεν μου καθεται, ιδιαιτερα οταν ειναι να μπεις στο trainingcenter.

• 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

μολις το εγκατεστησα.. για πειτε τιποτα κολπα.. ποιον χαρακτηρα να αυξησω level περισσοτερο; τιποτα κανενα κρυφο που υπαρχει στην αρχη;;

Δημοσ.

ΕΧΩ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΑΡΑΝΕΥΡΙΑΣΕΙ ΤΩΡΑ!! ΒΑΖΩ ΤΟ πρωτο cd και μου λεει Incert disc 1!! ελεος δλδ... το εκανα Image το ξαναεγραψα σε αλλο cd, αλλα παλι τιποτα! εκανα και το compatibility mode, αλλα παλι δεν δουλεψε! τι να κανω!!!

Δημοσ.

Pls αν μπορει καποιος να βοηθησει..

μηπως φταιει το οτι εχω xp; γιατι θυμαμαι πριν απο μερικα χρονια που ειχα windows 98 το παιχνιδι δουλευε..

Δημοσ.

το παιχνιδι ειναι του 1999 και το παιζει ακομα κοσμος . . . . . . . .

η μαγεια του final , τι να πεις . . .

@ Boromir : για να κανεις Junction μαγειες αυξανοντας τα χαρακτηριστικα των παιχτων πρεπει πρωτα να βαλεις GF, αν θυμαμαι καλα το παιχνιδι ξεκινα με δυο , Shiva , Queztacoatl . Βαλε τη shiva στην Quistis και το αλλο στον Squall

πας junction -> GF , αφου τα ορισεις στον καθενα , "φωτιζονται" μερικα slots , δεν θυμαμαι ποια , ομως ειναι το πολυ 2 ή 3 απο τα 8 βασικα που υπαρχουν .

χωρις GF δεν γινεται τιποτε , γενικως . καθε GF εχει συγκεκριμενα abilities που μπορει να σου προσφερει . αυτα αναγραφονται στην καρτελα των GF , πατας (Χ) για να τις δεις , εννοειται οτι για να εξελιχθει το GF πρεπει να το εχεις κανει junction , υπαρχουν και κρυφες abilities , και αλλες εμφανιζονται μετα . για elements ειναι νωρις ακομα . ( εννοειται οτι για να αυξησεις ενα attribute ή μια ability πρεπει να εχεις μαγειες . χρησιμοποιησε την εντολη draw

στις μαχες , για να μαζεψεις και κανε μετα αυτες που μαζεψες junction . )

αρχη αρχη ξεκινας με τιποτα σχεδον . τι εννοεις οταν ειναι να μπεις στο training centre . . . ? μετα το χορο δεν λες ? μπορεις να κανεις "switch junction" αν εχει το GF κανεις αλλος , που δε νομιζω .

@ Luxx : παιζει σε xp χωρις compatibility mode . αν το πηρες copia κοιτα αν θελει κανενα crack και πριν μπεις κανε config πρωτα . το ειχα παιξει αυθεντικο . . . .

συμβουλη : καντε draw οσο πιο πολυ μπορειτε !

το GF Siren που λαμβανεται με draw απο τον φτερωτο δαιμονα στον πυργο της dollet ( ετσι λεγοταν νομιζω η πολη που γινεται η αποβαση στην πρωτη αποστολη των SeeD ) και εχει μια ability που λεγεται str bonus ( εμφανιζεται μετα απο τα str +20 και str +40 , βαλτε τη στον Squall . . . . . να κανει renzokuken στην αραχνη μετα . . . . ( η αραχνη ειναι ανικητη , αν ομως της αφαιρεσετε περισσοτερο απο 5.000 hp δινει 50AP !!!!! και αντιμετωπιζεται και πολες φορες . . . . . χεχε ( πορωθηκα τωρα που τα θυμηθηκα ολα αυτα ;) )

αυτα για τωρα

Δημοσ.

τεσπα θα το δοκιμασω. παντως απορω πως επαιζε παλαιοτερα οταν ειχα τα windows 98..

Δημοσ.

ενω εχεις μπει στο regedit πηγαινε :

My Computer\HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Square Soft, Inc\FINAL FANTASY VIII\1.00

ανοιξε το φακελο και απο διπλα ελενξε αν ειναι σωστα τα

AppPath (εκει που το εχεις εγκατεστημενο στο σκληρο) και

DataDrive (απο εκει που διαβαζει τα CD που βαζεις για να παιξει)

:)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...