Xorxhs! Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2005 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2005 Εχω σκοπο να αγορασω τα παραπανω ηχεια που κανουν 80 ευρω.Τι γνωριζετε για την ποιοτητα τους? Γενικα τα θελω για gaming,mp3,dvd Δεν εχω σκοπο να δωσω παραπανω χρηματα(ειπαμε,ηχεια ειναι ) Θα τα χρησιμοποιησω με μια audigy 2 καρτα ηχου Thanks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kyramas Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2005 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2005 Εχω τα 5400 που είναι η παλιότερη έκδοσή τους. Η μόνη διαφορά πρέπει να είναι το οριζόντιο κεντρικό ηχείο. Εϊμαι πολύ ευχαριστημένος. ΟΧΙ όμως οι γονείς μου και οι γείτονες !! Για all arround λύση είναι η καλύτερη. Μερικά υπέρ : Το πραγματικό φάσμα των αναπαραγμένων συχνοτήτων ανταποκρίνεται στις προδιαγραφές Λειτουργικός τηλεχειρισμός με καλώδιο (ένταση και μπάσο) Υψηλής ποιότητας subwoofer(γκάζια πολλά) Σχεδόν καμία παραμόρφωση δες και εδώ http://www.xbitlabs.com/articles/multimedia/display/creative-t5900.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qspock Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2005 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2005 Εγω εχω τα Τ7900 που ειναι η αντιστοιχη εκδοση σε 7.1 Δεν ειμαι καθολου εντυπωσιασμενος, δε ξερω στα χρηματα αυτα τι ποιοτητα εχουν αλλες μαρκες αλλα επειδη εχω και τα Inspire 6700 (6.1) μπορω να πω οτι ειναι σαφως καλυτερα σε παραμορφωσεις, επιπεδο εντασης και μπασο (το subwoofer ειναι πολυ πιο παχυ). Δε ξερω γιατι αλλα τα καινουργια inspire μαλλον δεν ειναι ο,τι καλυτερο. Αν διαθετεις τα χρηματα κοιτα για soundworks (Μegaworks η Gigaworks) που εχουν τεραστια διαφορα με τα inspire. Για αλλες μαρκες στα 80€ δε γνωριζω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kyramas Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2005 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2005 Ναι αλλά μιλάμε και για μεγαλύτερη διαφορά στην τιμή. Τα Gigaworks έχουν 370 ?. Λογικά θα είναι και καλύτερα. Αν δεν είναι ο υπολογιστής σου ΚΑΙ home-cinema δεν αξίζει τόσα λεφτά. Καλύτερα να επενδύσεις για ένα καλό σύστημα για την TV. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
--==m@vR()-==-- Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2005 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2005 de kserw re paidia alla tha sumfwnisw me ton gspock. kai gw me mia audigy 2 taxw ta 5900 kai mou fainetai oti se anevasmena volumes paramorfwnoun. kai na peis oti ftaine ta mp3 mou.. se 192kb einai.. vasika omws stis tainies den exw dei kati tetoio, opote de kserw ti na pw.paizei na einai k i idea mou.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kyramas Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2005 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2005 Αμα τα βάλεις τέρμα παραμορφώνουν ιδίως αν έχεις αυξήσει τα μπάσα από το υπογούφερ. Δοκίμασε να χαμηλώσεις λίγο τα μπάσα και να ανεβάσεις τα πρίμα. Επίσεις παίζουν και ρυθμίσεις από την κάρτα ήχου μέσω των windows. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Delta Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2005 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2005 τα αντίστοιχα της logitech λένε τίποτα παίδες ελλήνων χριστιανών; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soko Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2005 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2005 Τα πήρα και εγώ τελευταία τα 5900, όντως έχουν κάποια μειονεκτήματα, για μουσική δεν προσφέρονται ιδιαίτερα, με κάποιες ρυθμίσεις βελτιώνονται τα πράγματα αλλά και πάλι δεν λένε τόσο, ειδικά από ένταση, ακόμα και κάποια παλιά Inspire που έχω ακούσει που είναι λιγότερα watt ακούγονται πιο δυνατά κατά περίεργο τρόπο, έστω και αν παραμορφώνουν, εκτός αν έχουν τα δικά μου κάποιο ελάττωμα, που δεν το νομίζω. Πάντως τα ηχεία δεν είναι φτιαγμένα για μουσική, είναι για ταινίες και παιχνίδια, και σ'αυτά τα πάνε πολύ καλά. Επίσης έχουν πολύ καλό subwoofer, για τα λεφτά τους πάντα. Δεν έχω ακούσει άλλα μοντέλα σ'αυτή την τιμή για να συγκρίνω, αλλά για την τιμή τους είναι ok, ούτε άσχημα όυτε κάτι ιδιαίτερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.