polaki Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2005 Στο παλιο φορουμ υπηρχε περιορισμός στο πόση πληροφορία μπορεί να δώσει κάποιος με αποτέλεσμα να ηταν πολυ πιο ανετο στην αναγνωση το καθε ποστ. Τωρα έχουμε καταντησει το καθε τοπικ να ειναι 150 φωτογραφίες και 30 γραμμές κείμενο ο κάθε χρηστης για signature... Ενδεικτικά " Antec LANBOY, AMD Athlon 64 3400+ Socket 754, ThermalTake Silent Tower, MSI K8N Neo Platinum Wireless, 2x512 MB Ram Kingston HyperX PC3500, Sparkle Geforce 6600GT AGP, WD Raptor 36Gb SATA, Seagate 200GB SATA, Pioneer 119 DVD-ROM, NEC 3500a DVD+RW, SB Audigy 2 ZS, LG L1915S, Tagan 480 Watt Microsoft Natural Multimedia Keyboard, Logitech MX1000 Laser Mouse, HP Deskjet 990Cxi, Sony STR-DE585 (5x120 Watt + Sub 150 Watt), Fujitsu-Siemens Amilo M 1420 Laptop" Όλο αυτό είναι η υπογραφή ενος χρηστη... Ειμαι συμφωνος στο να υπάρχει μια συνοπτική αναφορα του συστήματος μας, ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗ (πχ. οταν γραφω οτι έχω 31C temp προφανώς δεν χρειάζεται να με ρωτήσει κάποιος με τί cpu και mobo...), αλλά πιστεύω οτι κουράζει πολυ ολοκληρη έκθεση. Επίσης μια άλλη παράκληση ειναι να μπει ενα όριο στο μέγεθος της εικόνας, τόσο ως προς την ανάλυση όσο και στον όγκο. Είναι εξίσου κουράστηκο να βλέπουμε μεγάλες εικόνες να επαναλαμβάνονται. Μια μικρή φωτό σε στυλ avatar ειναι νομίζω μια χαρά
Παναγιώτης Σ. Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2005 Μεταφέρω απο εδώ >http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?p=724586#post724586 το παρακάτω: Η συζήτηση σχετικά με τις φωτογραφίες στις υπογραφές των μελών έχει πάρει τον δρόμο τις και πρέπει να σταματήσει να σας απασχολεί. Για αυτό 8α σας παρακαλέσω να μήν κάνετε άλλο reply σχετικό με τις φωτό. Μήν ξαναλέμε τα ίδια πάλι. Είναι προφανές οτι, αποκλείεται να μπορέσουμε να βάλουμε μόνοι μας ένα μέτρο (οχι μήκους έτσι? ).
polaki Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2005 οκ, εγω αναφέρθηκα και στο κείμενο της υπογραφής, δεν είχα διαβάσει για τις φωτογραφίες, εξου και οι 2 μονο σειρες που εγραψα
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2005 simfono apolita me ton polaki .opos to avatar exei periorismo etsi kai to signature .
Isis Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2005 πιστευω η δικια μου υπογραφη να μην σας ενοχλει. εξαλλου ειναι μονο 15 kbs και δεν αργει καθολου να φορτωσει η σελιδα..
ChrisAce Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2005 Isis η υπογραφή σου είναι μια από αυτές που μας αναγκάζουν να μπει όριο... Κάποιοι users δυστυχώς δεν έχουν αίσθηση του μέτρου και είναι λυπηρό αυτό... Πάντως καλύτερα να την κάνεις wallpaper όταν θα μπει το όριο να μην πάει χαμένη μια τόσο αιθέρια ύπαρξης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.