Chris_ Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2005 Πανω απο το κεφαλι μου. αλλοι το λενε "ματι" Δεν με νοιαζει οπως και να το λενε το μονο που με ενδιαφερει ειναι να βρεθει λυσηηηηη...... Λοιπον καθε φορα που παω να ανοιξω τον σκληρο για να δω το περιεχομενο συμβαινει το εξης εμφανιζετε search Οταν παταω δεξι κλικ μου εμφανιζει τα παρακατω αντι για Open Explore Search εμφανιζει λοιπον πρωτα το search meta to ad-aware και μετα open και explore τιιιιιιιιιιιι μπορει να εκανα παλι???????
EGiorgos Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2005 anoikse tis epiloges fakelon kai meta phgene sthn kartela typoi arxeion. sthn lista me toys typoys arxeion psakse gia monada diskoy kai kane epeksergasia. bale ekei ti thes na anoigei me to poy kaneis klik. den ksero apo ti mporei na prohlthe, isos meta apo kapia egkatastash programmatos.
Chris_ Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2005 EGiorgos πηγα και ειναι το 2ο λεει (ΝΟΝΕ) Drive επειτα παταω advance και εχει 2 επιλογες για default η μια ειναι find και η αλλη το Scan with Ad-Aware Τι εντολη πρεπει να γραψω για να διορθωθει???????
EGiorgos Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2005 kalos, ekei pou pathses advance(gia proxorhmenous) sou anoikse mia karta pou sou grafei se ena plaisio tis epiloges pou les. exei omos kai kai ena pliktro pou leei " epanafora proepilogon" pata ekei. an den diorthothei tote dimiourgise ena menou p.x OPEN.
Chris_ Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2005 Μακαρι να ηταν τοσο απλο... Τα εκανα αυτα προτου κανω post αλλα δεν εγινε τιποτα.. Γραφω σαν action Open και σαν application Drive αλλα τιποτα Μετα επιλεγω Use DDE γραφω στο topic System αλλα και παλι τιποτα....
Chris_ Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2005 ΕΝΤΑΞΕΙ!! Το προβλημα δεν υπαρχει πλεον!! Με βοηθησε καποιος! δινοντας μου αυτην την σελιδα http://windowsxp.mvps.org
Chris_ Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2005 H λυση βρισκετε εκει --> http://windowsxp.mvps.org/reg/XP_drive_fix.reg
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.