Προς το περιεχόμενο

Προβλημα κατα την εγκατασταση των Linux Mandrake 9.2

Fotografos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,

τα κατεβασα σαν .iso και αφου τα εγραψα,(2) αποφασισα να τα βαλω στον υπολογιστη μου.

Κατα την εγκατασταση ολα ενταξει, ομως μετα το restart αφου κανει boot απο τον σκληρο δισκο, βγαζει πολλες φορες τον αριθμο ''99'' και δεν κανει τιποτα, μονο restart μπορω να κανω.

Τι φταιει; Σε wd 40gb τα εβαλα, με P4 3.00 και 1024 μνημη, αν αυτα παιζουν ρολο.

Ευχαριστω

Δημοσ.

Ποιον boot loader έβαλες? LILO, GRUB ή χρησημοποιείς κάποιον άλλο (αν και δεν το νομίζο)?

Σε παρόμοιο πρόβλημα μου έβγαζε απλός LI και λύθηκε περνώντας ένα επιπλέον option στον bootloader. Το θέμα είναι οτι δεν θυμάμε τι ακριβώς είχα βάλει :-( !!! Κατά πάσα πιθανότητα έχει να κάνει με τον σκληρό σου...

Δημοσ.
Ποιον boot loader έβαλες? LILO' date=' GRUB ή χρησημοποιείς κάποιον άλλο (αν και δεν το νομίζο)?

Σε παρόμοιο πρόβλημα μου έβγαζε απλός LI και λύθηκε περνώντας ένα επιπλέον option στον bootloader. Το θέμα είναι οτι δεν θυμάμε τι ακριβώς είχα βάλει :-( !!! Κατά πάσα πιθανότητα έχει να κάνει με τον σκληρό σου...[/quote']

Είναι πρόβλημα του lilo. Κατά πάσα πιθανότητα θέλει να του περάσεις το "lba32" option. Απλά ανοίγεις το /etc/lilo.conf και γράφεις lba32 στη 2η-3η γραμμή.

Δημοσ.
Είναι πρόβλημα του lilo. Κατά πάσα πιθανότητα θέλει να του περάσεις το "lba32" option. Απλά ανοίγεις το /etc/lilo.conf και γράφεις lba32 στη 2η-3η γραμμή.

Αυτο ηταν, ευχαριστω πολυ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...