gto234 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2005 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2005 Γειά χαρά, έχω την radeon 9000 pro και ψάχνω για μετατροπή σε FireGL αλλά δεν βρίσκω τίποτα.Φαίνεται πως δεν βγήκε αντίστοιχη desktop κάρτα FireGL.Παρόλα αυτά όμως υπάρχει η mobility FireGL 9000.Έχω κατεβάσει μάλιστα και drivers για αυτήν.Έχει όμως καμμιά σχέση η mobility 9000 με την desktop?Αν ναι,θα ήταν δυνατόν modαροντας τους drivers της mobility να μετατρέψω την 9000 που έχω στην Mobility FireGl 9000? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paravatis Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2005 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2005 file mou an thymamai kala i metatropi se fireGL ithele kai hardmod ektos apo softmod. de thymamai an ypirxe kati gia tin 9000 alla otan eixe protovfei to mod afto eixe ginei panikos... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MY80- Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2005 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2005 Nomizw eixa dei tetoio functionality ston rivatuner, alla eixa akousei oti yphrxan kati probs me ta teleytaia driver sets kai to sygekrimeno mod. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.