AfterForever Δημοσ. 5 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2005 Graveworm - (N)Utopia After Forever - Prison Of Desire Tiamat - Clouds / Wildhoney Dimmu Borgir - Blessing Upon... & Spiritual Black Dimensions Threshold - Subsurface Ozzy Ozzbourne - Bark At The Moon Symphony-X - The Odyssey Evergrey - Recreation Day Anorexia Nervosa - Redemption Process Carpathian Forest - Black Shining Leather Judas Priest - Painkiller Cataract - With Triumph Comes Loss Soilwork - Stabbing The Drama Diabolical Masquerade - Nightwork Edge Of Sanity (Crimson I & II) Draconian - Arcane Rain Fell Katatonia - Brave Murder Day Nevermore - Dreaming NB & Narcosynthesis On Thorns I Lay - Orama Old Man's Child - In Defiance Of Existence Gathering - Mandylion λίγο ανάκατα αλλά με αυτή τη σειρά μου' ρθαν στο μυαλό. Απίστευτοι δίσκοι όλοι
darkkin Δημοσ. 6 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2005 A Perfect Circle - Mer De Noms Anathema - Alternative 4, Judgement Blind Guardian - Nightfall In Middle-Earth Bokomolech - Exit (trance), Jet Lag Closer - In The Market Deus - The Ideal Crash Film - No Luggage Interstellar Overdrive - Surface B Massive Attack - Mezzanine Mercury Rev - Deserter's Songs Mogwai - Rock Action Moonspell - Wolfheart Placebo - Without You I'm Nothing Portishead - Live at nyc Radiohead - OK Computer Sigur Ros - () Smashing Pumpkins - Mellon Colie and the Infinite Sadness System Of A Down - System Of A Down, Toxicity The Arcade Fire - Funeral The Gathering - Mandylion, Souvenirs Theatre of Tragedy - Aegis, Velvet Darkness They Fear Tool - Lateralus
apollsim Δημοσ. 8 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2005 Πλουταρχος- Μικρες φωτογραφιες Πετρελης- Ειχε το χρωμα του ουρανου Χατζηγιαννης- Ακαταλληλη σκηνη
Godfath3r Δημοσ. 8 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2005 Πλουταρχος- Μικρες φωτογραφιεςΠετρελης- Ειχε το χρωμα του ουρανου Χατζηγιαννης- Ακαταλληλη σκηνη Xωρίς παρεξήγηση apollsim, αυτά τα cd (ειδικά του Πετρέλη -Γιατί όποτε ακούω αυτό το όνομα μου έρχονται τα ελαστικα pirelli στο μυαλο?-) θα τα ακούς μετά απο 2-3-5 χρόνια?Δεν σε χαλάει αυτό στην Ελληνική (Ελληνόφωνη καλύτερα) σκηνή?Ελάχιστες εξαιρέσεις ξέρω (τραγουδιστών) που ακούγεται το προηγούμενο τους cd!!!!!
apollsim Δημοσ. 8 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2005 Φιλε Godfath3r το topic δεν ονομαζεται "ποια τραγουδια θα ακουγονται σε 2-3-5 χρονια" αλλα "Σε ποιό album σας αρέσει το 90% των τραγουδιών του". Και στα αλμπουμ αυτα μου αρεσουν τα περισσοτερα(εαν οχι ολα) τα τραγουδια. Επισης το "Μικρες φωτογραφιες" ειναι αρκετα παλιο(4 χρονια νομιζω) και εχει τραγουδια που ακουω ακομα και παιζουν ακομα στο ραδιο. Το cd του Πετρελη που αναφερω ειναι το προηγουμενο του το οποιο παιζει ακομα.Τελος γιατι να με χαλαει το οτι καποια cd ξεχνιουνται μετα απο λιγο καιρο? Μου φαινεται λογικο οταν ενας καλλιτεχνης βγαζει καινουργιο cd το παλιο να "σβηνει" σιγα σιγα
Godfath3r Δημοσ. 9 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2005 Προσωπική άποψη apollsim...Και σωστός είσαι.Απλά είχα την απορία!!! Όσο για το αν με χαλάει, εμένα προσωπικά άπειρα!!!Νοιώθω οτι πετάω τα λεφτά μου έτσι...Νο οφενσ ντουντ! Σορυ φορ δε οφ τοπικ!! Edit:Ένας δίσκος που μόλις μου ήρθε στο μυαλό, είναι ο ορισμός του "το βάζω να παίζει και σταματάει μόλις τελειώσει ολόκληρο" είναι το: Offspring - Smash (ασχέτα αν έχω πολύ καιρό να τον ακούσω!!!)
dim_b Δημοσ. 9 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2005 Μου φαινεται λογικο οταν ενας καλλιτεχνης βγαζει καινουργιο cd το παλιο να "σβηνει" σιγα σιγα Κι όμως, δεν είναι καθόλου λογικό αυτό. Η μουσική δε θα έπρεπε να έχει ημερομηνία λήξης (ασχέτως αν αυτό συμβαίνει γιατί οι πάντες την αντιμετωπίζουν πλέον σαν ένα προϊόν).
-nick- Δημοσ. 9 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2005 Κι όμως, δεν είναι καθόλου λογικό αυτό. Η μουσική δε θα έπρεπε να έχει ημερομηνία λήξης (ασχέτως αν αυτό συμβαίνει γιατί οι πάντες την αντιμετωπίζουν πλέον σαν ένα προϊόν). Σωστο. Btw ας προσθεσω: Chi-A.D. - Infinitism
mert Δημοσ. 9 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2005 As balw kai egw merika Placebo - Without You I'm Nothing Archive - You All Look The Same To Me Anathema - Judgement Rage Against The Machine - R.A.T.M ISIS - Oceanic Smashing Pumpkins - Mellon Collie and the Infinite Sadness Pink Floyd - Wish You Were Here Radiohead - Ok Computer Tool - Aenima
giorgio_g Δημοσ. 9 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2005 an ke den to perimena me tipota Seether-Disclaimer II :grin:
Godfath3r Δημοσ. 9 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2005 an ke den to perimena me tipota Seether-Disclaimer II :grin: Σοβαρά?Δεν ξέρω γιατί αλλά δεν τους έχω και σε πολύ εκτίμηση!!Μπορεί να το κατεβάσω...!
nthanasis Δημοσ. 10 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2005 Φιλε Godfath3r το topic δεν ονομαζεται "ποια τραγουδια θα ακουγονται σε 2-3-5 χρονια" αλλα "Σε ποιό album σας αρέσει το 90% των τραγουδιών του". Και στα αλμπουμ αυτα μου αρεσουν τα περισσοτερα(εαν οχι ολα) τα τραγουδια. Επισης το "Μικρες φωτογραφιες" ειναι αρκετα παλιο(4 χρονια νομιζω) και εχει τραγουδια που ακουω ακομα και παιζουν ακομα στο ραδιο. Το cd του Πετρελη που αναφερω ειναι το προηγουμενο του το οποιο παιζει ακομα.Τελος γιατι να με χαλαει το οτι καποια cd ξεχνιουνται μετα απο λιγο καιρο? Μου φαινεται λογικο οταν ενας καλλιτεχνης βγαζει καινουργιο cd το παλιο να "σβηνει" σιγα σιγα off topic alla sxetika me to thema tragoudia pou tha meinoun sto xrono enoume auta pou tha minoun sto xrono epeidh axizoun kai oxi epeidh iparxoun kapioi apo piso pou promotaroun kapious tragoudistes sinexos!!!!!!
Godfath3r Δημοσ. 11 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2005 Επίσης άλλα 2 που παρέλειψα... Throwdown - Vendetta Slipknot - Iowa
tromeros dennis Δημοσ. 11 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2005 Dream Theater - Six Degrees of inner Turbulence Dream Theater - Train of thought Dream Theater - Scenes from a memory Blind Guardian - Imaginations from the other side Nightwish - Century Child Offspring - Americana Symhony X - Twilight in Olympus Βασιλης Παπακωσταντινου και Θανος Μικσρουτσικος- Σφεντονα (εεε ενταξη, ειναι λιγακι μπεστ-οφ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.