ViPeRMaN Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2005 Lucifer, to Kveldssanger einai kalitero apo to perdition city?
Tetix Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2005 Lucy τα έχω όλα των Sentenced . Απλά τα δύο που έγραψα δεν παίζονται!!!
DJ_XLR8 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2005 Εχμ... να πω & γω για τη μουσική μου.... BOB SINCLAR - Enjoy (το 100% μ' αρέσει!!)
Lucifer Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2005 Viperman, αν με ρωτούσες για οποιοδήποτε άλλο album των Ulver έναντι του Kvelds θα σου απαντούσα... Απλά το Perdition City είναι πιο χμμ, μουντό? Κλειστοφοβικά μελαγχολικό? Το άλλο είναι πολύ πιο απλό δομικά, αλλά οι κιθάρες του είναι απίστευτες... Πραγματικά, αγορασέ το και αν δεν σου αρέσει, το αγοράζω εγώ από εσένα ξανά!
kx5 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2005 Sasha - Airdrawndagge Sasha - GU 013 Ibiza (το δευτερο CD) ΒΤ - Movement In Still Life Delerium - Karma
ViPeRMaN Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2005 Lucifer,rotao giati exo mono to perdition city alla to goustaro apisteyta!(mallon den pao k poli kala e?) tespa,afou to ipostirizeis toso poli tha to tsimpiso apo deytera.
Dark_son20 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2005 ego tha po eleino alla einai to telefteo cd pou pira kai to exw liosei TSOPANA RAVE III sto live itan ola ta lefta kai ase pou to cdaki mazi me to dvd eixe mono 10 euro to cd einai ola ta lefta olokliro :PPPP
hugelacky Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2005 ...Arcturus - La Masquerade Infernale... ...Ulver - Kveldssanger... Telika eisai kalos esy... ULVER rulez! Exw to "themes from William Blake's The Marriage of Heaven and Hell" kai to "Perdition City". To 1o mou aresei kapws perissotero. To "Kveldssanger" einai metagenestero aftwn? Einai styl Empyrium - Songs Of Moors & Misty Fields??? Kati soundrack kai album pou ebgalan teleftaia se ti styl einai? Lene? Den kserw giati alla meta to Perdition City tous afhsa ... :neutral: ps.Official site ksereis???
spiros Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2005 Mono 2 mporw na skeftw me tetoia apotelesmatikotita... James-Pleased to meet you Robert Plant - Fate of Nations Ayto an den metrane ta Best Of kai ta soundtrack... tote allazei to pragma :) SInithws an se ena Cd mou aresoun 5 songs thewrw MEGALH epityxia... PS.Kamia sxesi me ta agapimena mou pantws... :grin:
The_Judas Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2005 Σχεδόν όλα τα CD που έχω μου αρέσουν κατά 80-90% αλλιώς δεν τα αγοράζω καν! Σπάνια αγοράζω αλμπουμ για 1-2 καλά τραγούδια.Εκτός και αν βέβαια το άλμπουμ περιέχει μόνο 2 τραγούδια (π.χ A Passion Play - Jethro Tull).
thefirestarta Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2005 Radiohead - Ok Computer Oasis - (What's the story) Morning glory? Blur - Modern life is rubbish
Lucifer Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2005 @hugelacky: http://ulver.cjb.net/ αν μπορείς να την πεις σελίδα. Το Kveldssanger είναι το δεύτερο album τους, και δεν έχω ακούσει Empyrium... Σκέψου το τέλειο blend κλασσικής μουσικής για κιθάρα με folk στοιχεία μελαγχολίας. Btw, είναι λογικό να αρέσει σε σένα περισσότερο το Marriage, θεατρικό δεν είναι? :-p Τα soundtrack είναι ένα issue. To Lycantropen Themes είναι ένα (περιέργως) συμπαγές μείγμα ηλεκτρονικών πειραματισμών (τα γνωστά σε όλους "μπλιμπλίκια") βασισμένα σε minimal μελαγχολικές μελωδίες, και μια νότα υποβόσκουσας, πολύ υποβόσκουσας, σκιάς, υποψίας, ιδέας, αίσθησης (...) noise. Σκέψου χονδρικά το Sadness Will Prevail των Today Is The Day χωρίς τόση αρρώστια. Το Svidd Neger... Είναι απλά ότι πιο θλιμμένο έχω ακούσει ποτέ. Πιάνο, κρουστά, βιολιά, λίγα synths και πολλές φλέβες. Απλά ιδιοφυιές. Τώρα τα compilation είναι τελείως γεια σου... Αρκεί να σου πω ότι πρόκειται για meddley κομματιών από διάφορους δίσκους από ανεξάρτητους καλλιτέχνες, όπως ο Boris και ο Merzbow... Είναι από minimal monotony σε extreme noize. Απόλυτη παράνοια.
rs99092 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2005 Μην αδικούμε την ελληνική σκηνή παιδιά Διάφανα Κρίνα - Έγινε η απώλεια συνήθειά μας Δίαφανα Κρίνα - Κάτι σαράβαλες καρδιές Τρύπες - Εννιά πληρωμένα τραγούδια
hugelacky Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2005 Apo thn ellhnikh skhnh 3 albums pou mou aresoun OLA ta kommatia tous: Nightstalker - Just A Burn Bokomolech - Jet Lag Λευκή Συμφωνία - Χρώματα
greguar84 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2005 Παιδιά ένα θα σας πω Antoine_Clamaran_-_Mix_Inc_3 όχι κατα 90% αλλά κατα 100%.Αξίζει όποιος παίζει είτε ερασιτεχνικά είτα επαγγελματικά να το πάρει και θα με θυμηθεί(κοινώς θα το λιώσει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Όποτε βάζω μουσική παίζω σχεδόν όλα τα κομμάτια και γινεται PANIC
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.