Προς το περιεχόμενο

Σε ποιό album σας αρέσει το 90% των τραγουδιών του (προσοχή όχι ποιο είναι το αγαπημ)

sotris99

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 178
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Viperman, αν με ρωτούσες για οποιοδήποτε άλλο album των Ulver έναντι του Kvelds θα σου απαντούσα... Απλά το Perdition City είναι πιο χμμ, μουντό? Κλειστοφοβικά μελαγχολικό? Το άλλο είναι πολύ πιο απλό δομικά, αλλά οι κιθάρες του είναι απίστευτες... Πραγματικά, αγορασέ το και αν δεν σου αρέσει, το αγοράζω εγώ από εσένα ξανά!

Δημοσ.

...Arcturus - La Masquerade Infernale...

...Ulver - Kveldssanger...

Telika eisai kalos esy... ;)

ULVER rulez! Exw to "themes from William Blake's The Marriage of Heaven and Hell" kai to "Perdition City". To 1o mou aresei kapws perissotero. To "Kveldssanger" einai metagenestero aftwn? Einai styl Empyrium - Songs Of Moors & Misty Fields??? Kati soundrack kai album pou ebgalan teleftaia se ti styl einai? Lene? Den kserw giati alla meta to Perdition City tous afhsa ... :neutral:

ps.Official site ksereis???

Δημοσ.

Mono 2 mporw na skeftw me tetoia apotelesmatikotita...

James-Pleased to meet you

Robert Plant - Fate of Nations

Ayto an den metrane ta Best Of kai ta soundtrack... :) tote allazei to pragma :) :)

SInithws an se ena Cd mou aresoun 5 songs thewrw MEGALH epityxia...

PS.Kamia sxesi me ta agapimena mou pantws... :grin:

Δημοσ.

Σχεδόν όλα τα CD που έχω μου αρέσουν κατά 80-90% αλλιώς δεν τα αγοράζω καν!

Σπάνια αγοράζω αλμπουμ για 1-2 καλά τραγούδια.Εκτός και αν βέβαια το άλμπουμ περιέχει μόνο 2 τραγούδια (π.χ A Passion Play - Jethro Tull).

Δημοσ.

@hugelacky:

http://ulver.cjb.net/ αν μπορείς να την πεις σελίδα. Το Kveldssanger είναι το δεύτερο album τους, και δεν έχω ακούσει Empyrium... Σκέψου το τέλειο blend κλασσικής μουσικής για κιθάρα με folk στοιχεία μελαγχολίας.

Btw, είναι λογικό να αρέσει σε σένα περισσότερο το Marriage, θεατρικό δεν είναι? :-p

Τα soundtrack είναι ένα issue. To Lycantropen Themes είναι ένα (περιέργως) συμπαγές μείγμα ηλεκτρονικών πειραματισμών (τα γνωστά σε όλους "μπλιμπλίκια") βασισμένα σε minimal μελαγχολικές μελωδίες, και μια νότα υποβόσκουσας, πολύ υποβόσκουσας, σκιάς, υποψίας, ιδέας, αίσθησης (...) noise. Σκέψου χονδρικά το Sadness Will Prevail των Today Is The Day χωρίς τόση αρρώστια.

Το Svidd Neger... Είναι απλά ότι πιο θλιμμένο έχω ακούσει ποτέ. Πιάνο, κρουστά, βιολιά, λίγα synths και πολλές φλέβες. Απλά ιδιοφυιές.

Τώρα τα compilation είναι τελείως γεια σου... Αρκεί να σου πω ότι πρόκειται για meddley κομματιών από διάφορους δίσκους από ανεξάρτητους καλλιτέχνες, όπως ο Boris και ο Merzbow... Είναι από minimal monotony σε extreme noize. Απόλυτη παράνοια.

Δημοσ.

Μην αδικούμε την ελληνική σκηνή παιδιά

Διάφανα Κρίνα - Έγινε η απώλεια συνήθειά μας

Δίαφανα Κρίνα - Κάτι σαράβαλες καρδιές

Τρύπες - Εννιά πληρωμένα τραγούδια

Δημοσ.

Παιδιά ένα θα σας πω Antoine_Clamaran_-_Mix_Inc_3 όχι κατα 90% αλλά κατα 100%.Αξίζει όποιος παίζει είτε ερασιτεχνικά είτα επαγγελματικά να το πάρει και θα με θυμηθεί(κοινώς θα το λιώσει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Όποτε βάζω μουσική παίζω σχεδόν όλα τα κομμάτια και γινεται PANIC

post-17421-129062919298_thumb.gif

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...