Προς το περιεχόμενο

Σε ποιό album σας αρέσει το 90% των τραγουδιών του (προσοχή όχι ποιο είναι το αγαπημ)

sotris99

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχθές ακούγοντας το Comalies των αγαπημένων μου Lacuna Coil μου γεννήθηκε η απορία... Υπάρχει κάποιο album στην συλλογή σας που να σας αρέσουν όλα τα τραγούδια του ή σχεδόν όλα? Πάνω από το 90% του album...

Άν ένα cd έχει φερ' ειπείν (sic :-P) είκοσι τραγούδια να σας αρέσουν τουλάχιστον τα δεκαοκτώ.

Προσοχή δεν ζητάω το αγαπημένο σας album...

• Απαντ. 178
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Evanescence - Fallen

Savage Garden - Savage Garden

Delta Goodrem - Innocent Eyes

και άλλα λίγα, τα οποία δεν θυμάμαι αυτή την στιγμή.

[ θα συμπληρώσω αργότερα άλλα ]

@Saoulos: Μιλάμε για "έτοιμα" Compilations , και όχι δικά σου.

Δημοσ.

Ma ti na protopei kaneis?! Den yparxei apadisi, ti na skefto prota-prota? Yparxoun tosa eidi pou mou aresoun kai exo para poly prama spiti, vinyls kai original cds. Oli i mousiki einai teleia, den xero ti tha ekana xoris autin! I'll be hearing music till the day i die...

Δημοσ.

radiohead - ok computer

rage against the machine - evil empire

smashing pumpkins - mellon colie (spell check)

portishead - live at nyc

paul van dyk - the politics of dancing

paul oakenfold - another world

to soundtrack tou fight club

se ola afta mou aresoune ola 100%

Δημοσ.

Ελπίζω να καταλάβατε την ερώτηση του sot... Πχ το Master Of Reality των Black Sabbath είναι από τα αγαπημένα μου album επειδή έχει μέσα ένα θεϊκό κομμάτι... Αλλά αυτό δεν τηρεί τις προυποθέσεις του topic όσο κ@ύλ@ δίσκος και αν είναι.

Ένας δίσκος που θεωρώ πραγματικό αριστούργημα συνθετικά είναι το "Θάλασσα Στη Σκάλα" του Θάνου Μικρούτσικου με ερμηνεία του Βασίλη Παπακωνσταντίνου.

Επίσης, σε έναν πιο ακραίο χώρο, το Dodheimsgard - Monumental Possession. Από τα λίγα album που έχει προσωπικό ήχο σε κάθε κομμάτι χωρίς να γίνεται όμοιο. Παρόμοιο, είναι και το Ceremony Of Opposites των Samael.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...