sotris99 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2005 Το έκανες στο cd σου? (μια χαρά φαίνεται η εικόνα)
pseira Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2005 φαινεται και το χερι στη φωτογραφική μηχανή!
Highlander Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2005 Έχω και εγώ ένα τέτοιο cracked CD. Και μάλιστα το έχω κρεμασμένο στον τοίχο. Λέτε να έχω κάποιο πρόβλημα ;;;
KenZone Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2005 tha to ekana report alla ade sti xarizw auti ti fora
Physics_Rulez Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2005 "ΠΡΟΣΟΧΗ: Αν ένας χρήστης γράψει μήνυμα σχετικά με παράνομο λογισμικό ή μεθόδους εξουδετέρωσης της προστασίας λογισμικού (Crack, Serial, Key generator) ή για παράνομα αντίγραφα έργων που προστατεύονται από την νομοθεσία περί πνευματικής ιδιοκτησίας καθώς και σύνδεσμους (links) για ιστοσελίδες με τέτοιο περιεχόμενο, θα του απαγορευτεί άμεσα η πρόσβαση στο forum (ban) χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση!" ma poses fores tha to poume re paidia... etoimasou gia to ban (muhahahahaha)
Πανίσχυρος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2005 Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα.......... Μόλις είδα το topic σου ήρθα φορτσάτος για να σε προειδοποιήσω πως μπορείς να φας και ban. Αυτό το crack το έχω κάνει κι εγώ σε πολλά αχρείαστα CD που έχω.
Fotografos Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2005 Βασικα πρεπει να το δοκιμασουμε σε ολες τις εκδοσεις και οχι αποκλειστικα στα xp
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.