Προς το περιεχόμενο

Xtipise o Diskos mou

johniesilver

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 60
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Gia na katevaseis tin teleutaia ekdosi tou HDD Regenerator pigaine edw:

http://www.dposoft.net/

Prepei omws na vreis kai to crack ki egw proswpika oso epsaksa den vrika to crack gia tin teleutaia ekdosi (1.51). Xrisimopoiw cracked tin 1.41 kai douleuei mia xara.

Δημοσ.

poylinos η εταιρεία που σου λέω δεν νοιάζεται αν χάλασε το πυρίτιο,αλλά την ενδιαφέρουν τα πλατώ που βρίσκονται τα δεδομένα.Αν αυτά είναι οκ τότε κάνουν ανάκτηση.

Δημοσ.

Ο δικος μου ο δισκος, ενας Maxtor 40αρης. Χτυπησε. Βγαζει failed στην εκκινηση. Μπορειτε να μου πειτε αν υπαρχει τροπος ανακτησης των δεδομενων. Ποια εταιρεια αναλαμβανει στην Ελλαδα κατι τετοιο και ποσο κοστιζει? Ευχαριστω.

Δημοσ.
i oktabit kai i tic tac kanei epanafora.gia miso cd dedomenon i oktabit pire 300 euro.kai opos elege i timi xekinaei apo 300 euro mexri 5000 euro.

Η Tic tac μου ζητησε 60? για να τον κοιταξει μονο. Και η τιμες αρχιζουν απο 500? με εκπτωση 15% στην τελικη τιμη μεχρι τελος αυγουστου...Ειναι πολλα τα λεφτα.Αλλα ειμαστε ακομη σε σκεψεις γιατι ειχε συμαντικα αρχεια δουλειας μεσα. Ή τα σκαμε ή ξανακανουμε δουλεια ενος ετους...

Δημοσ.

malon ta skate kai meta bazete mialo gia backup.ama itan i plaketa tin allazes apo allon disko.genikos zitane trela lefta giati xeroun oti o allos gia na thelei na ta anaktisei einai poli simantika.

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

[seriously OFFTOPIC]

Νομίζετε ότι έκανα χαβαλέ, ε? Ένα σας λέω μόνο: και ο SKYNET κάπως έτσι πρέπει να ξεκίνησε, ως ένα ταπεινό spam bot. Όλοι ξέρουμε τί έγινε τελικά την Μέρα της Κρίσεως. Δείτε και κανένα ντοκυμαντέρ ρε παιδιά (π.χ. Terminator 1-3)

[/OFFTOPIC]

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...