Προς το περιεχόμενο

Palio netmod

nik0span

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Exo to palio netmod peripou 6 xronon (ena prasino lampaki, xoris usb, ta kalodia ths grammhs kollhmena pano sto netmod) mhpos kserei kapoios an o ote to antalassei me sigxrono kai pos akrivos prepei na to zhthso?

elpizo na mhn exei anaferthei se allo thread epsaksa kai de vrhka kati. :roll:

Δημοσ.

Ακόμη και νεώτερο να είναι (από αυτά που έχουν μόνο Rs-232) το αλλάζουν άμεσα και χωρίς χρέωση. Αν θυμάμαι καλά, ο αριθμός κλήσης που υπέβαλα το αίτημα ήταν 1500, αλλά κι αν κάνω λάθος, από τις πληροφορίες καταλόγου θα σου δώσουν το σωστό.

Δημοσ.

Δε νομίζω τα πράγματα να είναι τόσο απλά, για να στο αλλάξουν πρέπει να έχει βλάβη και συνήθως προσπαθούν να σου φέρουν το ίδιο μοντέλο που έχεις, αν υπάρχει, αλλιώς το αμέσως επόμενο. Μόνο στις καινούριες συνδέσεις σου δίνουν ότι τελευταίο υπάρχει.

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν άλλαξε κάτι JGL. Τους είπα ότι χρειάζομαι την σειριακή για άλλο σκοπό κι ότι θέλω ένα Netmod με USB και την άλλη μέρα ήρθαν και το άλλαξαν.

Επεσα σε βολικό υπάλληλο; Ηταν λίγες οι συνδέσεις που υπήρχαν τότε -μιλάω γι αρχές του 2003 και είχαν περίσσευμα από ΝΜ;

Ελπίζω κι ο φίλος μας να σταθεί το ίδιο τυχερός.

Δημοσ.

Auto pou leei o filos Gemini einai to pio pithano giati einai ipoxrewmenoi na sou allaksoun oti thes an einai panw apo 3 xronia kai exei iposti kapoioa allagi to diktio tin opoia plirwneis kai den apolambaneis logw paliou hardware alla den to ksereis!!!

PARE TIL XTHES...

Δημοσ.

Επειδή και εγώ έτυχε και άλλαξα 3netmods μέχρι στιγμής :P

Τα χάλαγα ο ίδιος και τα άλλαζαν σε 1εργάσιμη μέρα;)

(αυτό γινόταν μιας και έκαναν την παλαβή και μου έλεγαν οτι το netmod δουλεύει και οτι δεν ήταν υποχρεωμένοι να έρθουν να μου το αλλάξουν)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...