Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με adsl-router και ? firewall ?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
pouline , thnx anyway! όντως όμως μετα τα firmware υπήρξε διαφορά. Την εγκατάσταση - ας όψεται - ειχε βαρύνει πολύ το μηχάνημα και καλύτερα έτσι.

ego pantos sto estila to arxeio.to exo pei.me to pou perno kati to proto pragma pou kano einai firmware update.den me niazei ti diorthonei den me niazei ti kanei alla to anabathmizo.b:)oses fores exo kanei update pote mou den eixa problima me to pio kainourio.eno me to pio palio nai.opote to kano asizititi ite me pianei auto pou anabathmizei ite oxi.kai sto board mporei na min kaneis alla i epomeni partida pou tha bgei tha exei to new bios.opote ama to epernes meta tha eixe to new.opote giati na min balo to new apo tin arxi??ena format panta einai xrisimo.ama einai pantos den pos bgenei to firewall.b:)sto nat xero oti kaneis port forward opos kaneis kai sto dc++ gia na gineis active.den xero an einai to idio sto emule.pantos gia info http://www.portforward.com .malon anigeis thires kai pezeis kalitera kai perneis apo pio polous opos sto dc++?? i oktabit se boithise?paraxeno.sinithos otan poulas kati den to exeis dokimasei kai se tetoio simeio gia na xereis autes tis leptomeries ektos an tous exei tixei me para polous.opos px me to firmware update me ta jetspeed 520.

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

παιδιά το emule δουλεύει με high id! άψογα! pouline όντως είναι καλό το http://www.portforward.com αλλά απλά δεν είχε το router μου - όμως είδα τι κάνανε στα άλλα και ρύθμισα και το δικό μου και όλα δουλεύουν τέλεια! thnx thnx

Δημοσ.

NOMIZA OTI ixe ola ta modem kai gia auto sto edosa.ama katalaveis ti kaneis kai ama to modem sou den einai kana paraxeno tote petixenei epitopou.po barieme na xanakano port forward sto diko mou xana.oti allo xriasteis edo imaste.tora pou ebala kai adsl spiti tha einai kai pio eukolo na apanto apo to spiti.an kai axristi gia mena den pirazei

Δημοσ.

πάντως προς γνώσην: τα ξαναενεργοποίησα τα firewall, και zone alarm και hardware firewall του emule γιατι από τα πολλά ping που μου έκαναν (περνώντας μέσα από 4662-4672 port που άφησα ανοικτά) το μηχάνημα -και ενώ το emule πήγαινε περίφημα - άρχισε να καθυστερεί υπερβολικά. Μέσα από to zone alarm ειδα οτι όλα τα ping περνούσαν από αυτά τα ports! και μιλάμε για καθυστέρηση , όχι κουταμάρες! Είχε "κάτσει" το pc...! Ετσι τώρα έχω ξανά το emule με low id αλλά όλα τα άλλα ειναι άψογα - και τα site δουλεύουν τέλεια, εν τέλει έτσι θα το αφήσω.

Δημοσ.

asto etsi afou pezei.alla mou fenetai paraxeno to pc na kathisterei apo pings.to internet nai alla to pc poli trelo fentai.asto me xamilo id afou pezei etsi kai min to skalizeis.kai proxy na xrisimopoiouse file dvs den tha ixe problima mia na anigei kai mia na min anigei.exo dei me proxy na min anigoun selides pou anigan xoris proxy alla oxi tin mia na anigei tin alli oxi kai meta apo 2 lepta pali ok.afou douleuopun ta site telia min to les pouthena:P.asto opos ine.tora ase to emule opos einai .den pirazei.po bariemai na kano port forward gia to dc++.prepei na peraso kai to no ip.pali apo tin arxi kai to net limiter.ktl ktl.afou mou ftiaxei o ote to upload dioti exo probvlima.donwload 385 download 25.xexe.siemens dslam athanata.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...