Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με adsl-router και ? firewall ?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

θα δοκιμάσω το firmware update! κατα τα άλλα για να πω και του στραβού το δίκιο τωρα ειναι καλα (πάντα ειναι καλα μετα από μια επανεγκατασταση, μια και αλαφραίνουν τα windows). Αλλα το βασικο πρόβλημα παρεμεινε. Να δουμε και το firmware....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

firmware elpizo na xereis apo pou dioti sto site tis alcatel den to briskeis.

http://home.swiftdsl.com.au/~speed/misc/index.php?content=5

ΟΠΑ συμπέθερε! έχω SMC 7404 brb router σε δίκτυο, καμία σχέση με alcatel! το γράφω και στην αρχή του post!

opa simpethere mperdetuka.gia na diorthoso omos sou brika to patch pou afinei perisotera open connection apo to default pou exoun tawindows.stile ena email na sto stilo.parapono se olous.xathikeo kosmos na balete ena msn na sasbriskoume i ena email.prepei nato rotamediladi .outehacking tha sas kanoume oute spamming.stile email kai tha xanampo later nasto stilo.allios stile pm to email sou

- Δοκιμασε να χρησιμοποιησεις αλλο Dns

- Επισης, παρε μια συνδεση απο καποιον φιλο σου και δοκιμασε να μπεις (μηπως ειναι αυτο που ολοι δεν θελουμε να ακουσουμε)

na fteei o provider pou ginetai auto den ginetai dioti ama ginotan me sena tha ginotan kai me alla 10000 atoma opos tha ixe ftiaxtei kai tha eixan akoustei kai alla parapona.kai na balei alla dns den tha kataferei kati giati to problima tou den einai oti den blepei selides alla oti kolaei se kapoio simeio.ta dns ama ta allaxei to idio tha kataferei apla ta dns mporei kapoia fora na tou anixoun kapoio site pou den ta anigei me allous dns dioti mporei na exoun lathos diloseis.

τζίφος ξανά! πάλι το insomnia καλά, to videohelp.com δεν ανοίγει! Με καινούργια εγκατάσταση win xp pro(original) , καινούργιο fimware στο router, χωρίς software firewall, με netlimiter (να εμποδίζει το emule). Τι άλλο να κάνω????????? (ανοίγει αλλά πρέπει πάντα να ξαναδοκιμάζω μετά από 5-10 λεπτά, μήπως υπάρχει κάποια ρύθμιση sto hardware firewall?)

τζίφος ξανά! πάλι το insomnia καλά, to videohelp.com δεν ανοίγει! Με καινούργια εγκατάσταση win xp pro(original) , καινούργιο fimware στο router, χωρίς software firewall, με netlimiter (να εμποδίζει το emule). Τι άλλο να κάνω????????? (ανοίγει αλλά πρέπει πάντα να ξαναδοκιμάζω μετά από 5-10 λεπτά, μήπως υπάρχει κάποια ρύθμιση sto hardware firewall?)

sinithos ta firewall ton modem den kanoun tetoia problimata.diladi ola ta atoma pou setaroun to alcatel px pou exei hardware firewall kaneis den tobgazei kai oi misoi den xeroun pos na to bgazoun.kai kaneis den ixe problima.kapoioi pou ixan kapoia problimata parolo pou tous ipa na to bgaloun den allaxe kati.ixan packet loss .ite anixto itan to firewall ite oxi ena kai to idio.to apogeuma tha sou stilo to arxeiaki mpas kai kanei kati.na enimeroseis.

Λοιπόν, έχω το ίδιο router αλλά και το ίδιο εμπορικό !!! :)

Ο router σταματά να αποκρίνεται όταν υπάρχει flood και αυτό συμβαίνει λόγω του emule κλπ ή όταν δέχεσαι επίθεση από έξω.

Αν μπεις στο log του θα το δεις.

Κατ'αρχάς αναβάθμισε το firmware (μία παλαιότερη έκδοση είχε πρόβλημε με το firewall) και παρατήρησε το log να δεις τι σου λέει.

Τα στοιχεία του firmware τα δικά μου είναι:

Runtime Code Version: 0.26.2 (Mar 05 2004 13:27:43)

Boot Code Version: V1.3

ADSL Modem Code Version: 4.10.5

Αν έχεις οποιαδήποτε απορία, πες μου.

Υ.Γ. Σε έχω βάλει στις επαφές μου στο MSN. [email protected]

λοιπον έβαλα τα ίδια, όντως μόνο όταν μου κάνουν "ερευνα" και δοκιμάζουν flood αναγκάζομαι να περιμένω! ολά ειναι καλύτερα , thnx σε όλους (φιλε highlander - τα χα ήδη βάλει ίδια με σενα- αφού συνενοήθηκα με την oktabit{apo kei ta phra} και όντως έτσι ειναι...) . Ολα καλά , ευχαριστώ

pouline , thnx anyway! όντως όμως μετα τα firmware υπήρξε διαφορά. Την εγκατάσταση - ας όψεται - ειχε βαρύνει πολύ το μηχάνημα και καλύτερα έτσι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...