cybereddie Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2005 Και παράλληλα ανοικτό το eMule? ΠΑΝΤΑ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wraeththu Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2005 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2005 Τότε πρέπει να μειώσεις τα Connections στο eMule. Πρότασή μου max 150 connections (όχι Sources) και Upload limit 7kb αλλά και πάλι θα υπάρχουν φορές που θα κολλάει και η μόνη λύση θα είναι να κλείνεις το μουλάρι για να κάνεις browsing. Ίσως αν είχες ψάξει το QoS του router σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2005 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2005 Μάλλον δεν καταλάβατε καλά. Στα site μπαίνω σε όλα κανονικά. ΚΑΠΟΙΕΣ στιγμές (μπορεί να είναι 10-20 λεπτά δεν με αφήνει να μπώ σε κάποια site -ελληνικά+ξένα' date=' δεν εχει σημασια- ενώ στο ίδιο διάστημα το insomnia μου το ανοιγει κανονικά). Αν δεν μπώ σε αυτά τα site για 10-20 λεπτά - μετά όλα δουλεύουν κανονικά! Στο insomnia μπαίνει πάντα(που σημαινει οτι η adsl εξακολουθεί να δουλεύει). ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ : 1. δουλεύω στον firefox , ανοιγω insomnia - ολα καλα 2. βλεπω καποια απάντηση και ξεκινω ψάξιμο για να απαντήσω 3. ανοιγω 2ο παράθυρο με το http://www.videohelp.com ή το google 4. μου λέει οτι δεν μπορώ να το ανοιξω! 5. γυρνάω στο παραθυρο του insomnia 6. ανοιγω άλλο post του insomnia - όλα καλά 7. περιμένω 10 λεπτά - ξαναπάω στο google -> ολα καλά! καταλάβατε τιποτα? :!:[/quote'] dokimase me to moulari klisto na deis ti ginetai.stin thesi tou moulariou bale na katevenei apla ena arxeio.ta windows xp ixan ena periorismo sta connections ama thimame kai ipirxe ena patchaki pou to diorthone alla den xero ama to exo to arxeio. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cybereddie Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2005 ειχα ακουσει για το net limiter. Κάνει δουλειά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2005 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2005 to net limiter kanei douleia dioti periorizei to bandwidth se kathe application .episis mporeis na to moiraseis oxi mono se kathe application alla kai gia kathe connection pou exei kanei to application.ama ine thema bandwidth tha lithei ama ine thema polon connection mporei na min lithei.me test tha to tsekareis.den exei tipota na xaseis. http://www.netlimiter.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evision Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2005 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2005 eixa kai egw auto to provlhma.kai lithike me ton aplo tropo toou na valw xalinari sto moulari! LOL To emule exei mia ruthmish gia connection.Preferences>Connection allazeis to hard limit se 50 kai to connections se 200 .Meta apo auto kalo einai na xrhsimopoieis kai to netlimiter gia na kathorizeis to upload kai to download ana programma. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cybereddie Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2005 eixa kai egw auto to provlhma.kai lithike me ton aplo tropo toou na valw xalinari sto moulari! LOL To emule exei mia ruthmish gia connection.Preferences>Connection allazeis to hard limit se 50 kai to connections se 200 .Meta apo auto kalo einai na xrhsimopoieis kai to netlimiter gia na kathorizeis to upload kai to download ana programma. έβαλα ήδη το netlimiter και βλέπω βελτίωση! Θα το παρακολουθήσω και θα σας πώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cybereddie Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2005 κατι που παρατηρώ ήδη και δεν ειμαι σίγουρος αν ειναι καλό ή κακό: ενώ το emule κατεβάζει με 15kb και ανεβάζει με 7kb(τόσο το περιόρισα και στο netlimiter) to netlimiter μου δείχνει πολυ πιο χαμηλα νούμερα! γιατι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cybereddie Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2005 παιδιά τζίφος! μου το ξαναέκανε! και με το netlimiter ενεργοποιημένο! τι να κάνω δεν ξέρω από την άλλη αυτό που βλέπω ειναι οτι απλά τα 2 απο τα 3 site δουλεύουν! ειμαι ταυτόχρονα sto insomnia.gr, log.gr, videohelp.com και μονο το videohelp δεν ανοιγει. Μήπως έχει το site αυτό traffic και παιδεύομαι τζάμπα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adams Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2005 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2005 Συμβαδιζω και γω με την αποψη του wraeththu Θεμα connection στο emule ,torrent κ.λ.π Δεν εχω ιδεα και απο το router που εχεις ποσα connections αντεχει, αν εχει QOS κ.λ.π Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cybereddie Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2005 δεν ισχύει , έβγαλα το emule και πάλι έχω τα ίδια! έβγαλα τα firewall (zone alarm - hardware) tpt! Μάλλον πάω για επανεγκατάσταση αλλά αυτό που με κάνει σκεπτικό ειναι οτι μονο εκει εχω πρόβλημα, ουτε σε ripping, encoding, flimmachine, games, εμπορικο πρόγραμμα, προγράμματα - πουθενά! Μόνο εκεί.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2005 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2005 ego eipa apo tin arxi .trava kana formataki na isiosei to pc.tha koitaxo kai gia auto to arxeio pou leo kai tha sto stilo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cybereddie Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2005 τελικά μετά από 40 ώρες δουλειά και επανεγκατάσταση όλα δουλεύουν τέλεια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2005 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2005 otan leme kane format den mas akous.ax ax tha dagkoso kosmo. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cybereddie Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2005 otan leme kane format den mas akous.ax ax tha dagkoso kosmo. τζιφος :!: :!: :!: πάλι τα ίδια! Μου έρχεται να το πετάαααααξωωωωωωωω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.