gas_liosia Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2005 Γειά σας! Πρόσφατα προσπάθησα να γράψω ένα DVD-R DL με δεδομένα με το Nero 6 αλλά δεν τα κατάφερα. Γνωρίζει κανείς σας τίποτα;
dioptra999 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2005 Einai poli feniko auto pou rwtas! Gine pio sigkekrimenos gia na mporesoume na se boithisoume! As poume ti arxeia itan ayta? Ti etrexe apo pisw tin wra tou record? ktl ktl
gas_liosia Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2005 Οτιδήποτε δεδομενα.Θέλω να γράψω ένα DVD των 8,5 GB ως DATA.Εγώ στην συγκεκριμένη περίπτωση θα έγραφα wma,mp3 και φωτογραφίες.Με το Nero 6 μπορώ να το κάνω αλλά μέχρι 4,7 GB.Εγώ θέλω ένα πρόγραμμα που να μπορώ να γράψω πάνω από 4,7 GB (DL). Νομίζω πως είμαι απόλυτα κατανοητός και πως θα έχουν και αρκετοί άλλοι το ίδιο πρόβλημα ως νέοι ιδιοκτήτες ενός DVD-R DL.
polidis Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2005 Kita na dis file mou einai efkolo me to Nero na kapseis DL diskakia. Ego kano to exeis: Exo Nero 6.6.0.3 anigo to Nero burning Rom(Oxi to express) kai epilego DVD apo to menou to arxeiko epita kato -kato stin mpara mpou dixni tin xoritikotita tis engrafeis exei 2 epiloges i mia einai DVD5 4483MB kai i ali einai DVD9 8152MB. Epilego tin defteri kai grafo kanonika to DL diskaki. Afta pistevo an voithisa
tolis86 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2005 tha exeis palia ekdosi...... nomizw meta tin 6.3 ipostirizontai ta dl! e den xaneis tipota na katevaseis tin 6.6.0.3 ver kai tha exeis kai ipostiriksi!!
pesta Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2005 O eukoloteros tropos akouei sto onoma Nero Burning Rom.
VasKag Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2005 νομιζα οτι προς το παρον υπηρχαν μονο dvd+r dl. δεν ηξερα οτι βγηκαν και -r. με την 6.3.1.25 και το dvd decrypter γραφονται μια χαρα τα dl.
gas_liosia Δημοσ. 1 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2005 Να'στε καλά παιδιά! Και γώ αυτό το Nero έχω απλά χρησιμοποιούσα το Express και δεν είχα παρατηρήσει να έχει 9άρι DVD. Thanks για τη βοήθεια!
jovanicious Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 εχω χρησιμοποιησει και το nero και το convert to dvdx3 αλλα για καποιο λογο που δεν ξερω οταν παει το προγραμμα να βρει το dvd-r για να ξεκινισει η εγγραφη δεν το βρισκει...μπορει μηπως καποιοςβ να με βοηθησει???
aGka8l Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 εχω χρησιμοποιησει και το nero και το convert to dvdx3 αλλα για καποιο λογο που δεν ξερω οταν παει το προγραμμα να βρει το dvd-r για να ξεκινισει η εγγραφη δεν το βρισκει...μπορει μηπως καποιοςβ να με βοηθησει??? καλυτερα θα ηταν να ανοιγες ενα καινουριο θεμα και να εξηγουσες αναλητηκοτερα εκει ,τεσπα μηπως το recorder σου τα εχει φτησει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.