kergaz13 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2005 Καλημέρα σε όλους, μια φίλη μου έχει καρτοκινητό cosmote. Απο την εταιρεία της τους δίνουν την δυνατότητα να αποκτήσουν εταιρικό vodafone. Επείδη το παρόν νούμερο το έχει πολλά χρόνια και δεν θέλει να το αλλάξει, σκέφτεται να κρατήσει το ίδιο. Από οσο ξέρω, αυτό γίνεται. Τα ερωτήματα που έχω είναι τα εξής: 1) Προφανώς θα αλλάξει κάρτα sim όταν ενεργοποιήσει την εταιρική σύνδεση, παρόλο που θα κρατήσει το ίδιο νούμερο, σωστά ; 2) Επειδή στο μέρος από το οποίο κατάγεται δεν πιάνει σχεδόν καθόλου η vodafone, όταν πηγαίνει εκεί κάποιες φορές τον χρόνο (μόνιμα μένει στην Αθήνα) πρακτικά δεν θα έχει κινητό. Οπότε της είπα ότι μπορεί σε εκείνο το μέρος να βάζει ξανά την παλιά sim του καρτοκινητού cosmote και να χρησιμοποιεί για κάποιο διάστημα εκείνο (με το ίδιο πάντα νούμερο). Γίνεται όμως αυτό; 'H από την στιγμή που θα ενεργοποιήσει την σύνδεση vodafone με φορητότητα αριθμού, η παλιά sim του καρτοκινητού παύει να ισχύει; Ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.