Προς το περιεχόμενο

Erothsh gia th thermokrasia ths VOODOO3 AGP....

keropi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ksethapsa mia VOODOO3 AGP 16MB karta pou eixa, gia na th balo se ena palio pc, alla th blepo oti zestenetai poly, meta apo 5 lepta leitourgias exo thn entyposh oti einai arketa zesth.... einai fysiologiko ayto? den thmymamai kai oute nomizo na to eixa proseksei pote... Apla to eixa xyma to pc kai douleue kai mou ekane entyposh poso zesth htan, kai eixa skalisei mono to BIOS.... mhpos eixe kaneis palia v3 kai kserei?

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

΄Εχω κάπου την δική μου παλιά 3000 σαν μουσειακό κομμάτι. Ναι όντως ζεσταίνονται αλλά αν δεν έχει πάθει κάτι η κάρτα όχι τόσο που θα΄πρεπε να σε ανησυχεί. Ανεμιστήρα δεν είχαν αυτές ούτως ή άλλος.

Σε τι μητρική και με τι επεξεργαστή την έβαλες; Παίζεις τίποτα παλιά glide παιχνίδια ή έτσι απλά για την πλάκα σου;

Δημοσ.
se mia mitriki me 440BX kai pentiumII@400 tha th balo... leo na paikso kai kana old game... basika ebgala thn psiktra kai ths ebala mia xalkini gia vga pou eixa periseuma...

Τι μου θύμισες τώρα με το άπαιχτο για την εποχή του BX :)

Καλά έκανες και του έβαλες άλλη ψύκτρα, αν και αυτές οι κάρτες δεν είχαν πρόβλημα υπερθέρμανσης. Η κατανάλωση ενέργειάς τους είναι γελοία σε σχέση με τα σημερινά δεδομένα (αν σκεφτείς ότι πάνω σε μια 6600GT τηγανίζεις αυγό όταν βρίσκεται σε πλήρη φόρτο...)

Δημοσ.

Kai egw exw mia VooDoo 3 3000 kai thn exw sw ena pc me p3 550mhz se Slot 1!

Lol.To slot 1 einai to socket twn paliwn epexergastwn gia osus dn xerun.

H karta tote to 99 htan h koryfaia!Alla otan leme koryfaia KORYFAIA.

Mexri kai shmera to Cs to paizei.

Kai to Fifa 2005.

Δημοσ.
mpa? paizei fifa2005? paei kala?

Egoo to exo metaniosei pou sthn ousia xarisa se ena m*l*ka (de me plhrose pote o b@st@rd) tis 2 VooDoo2 ths Creative pou eixa kai douleuan se SLI.... :(

Πιο γρήγορες οι 2 V2 από μια V3 3000 μια φορά δεν ήταν. Θα γέμιζες δύο PCI για το τίποτα και θα χρειαζόσουν και κάρτα για δισδιάστατο. Λέτε να ξεθάψω το Quake2 για να θυμηθώ τα παλιά; :D

Δημοσ.

Έχω μια VooDoo2 Banshee (PCI) της Creative, μαζί με το κουτί της με όλα όσα είχε μέσα - ακριβώς όπως την αγόρασα. Θυμάμαι όταν την έβαλα στον Pentium 200MMX είδα τα φώτα!

Το θέμα είναι ότι σήμερα ανεβάζει πολύ γρήγορα θερμοκρασία, μάλιστα μετά από μια ώρα λειτουργίας κολλάει το PC. Λέτε να είναι για πέταμα...? :(

Δημοσ.

oxi, mhn th petakseis.... kai h voodoo3 pou exo eno palia thymomoun oti den zestenotan toso, mou ekane ta idia... apla prosthese ena anemisthraki pano sthn karta kai tha eisai OK... ma ti sto kalo exoun autes oi kartes, me ton kairo ta paizei h kola metaksi chip-psiktras???

Δημοσ.

Όταν την χρησιμοποιούσα παλιά της είχα βάλει ένα ανεμιστήρι. Παρόλα αυτά τότε και χωρίς αυτό δεν είχε ιδιαίτερο πρόβλημα.

Τώρα μου κάνει κόλπα. Δεν ξέρω τι φταίει...

EDIT: Δεν υπάρχει περίπτωση να την πετάξω :mrgreen: Αυτά είναι συλλεκτικά αντικείμενα 8)

Α, ναι... και η ψύκτρα δεν ξεκολάει με τίποτα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...