Προς το περιεχόμενο

Η TwinMOS 512MB PC3200 του e-shop έχει CL2.5 ;

nikoskon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά μήπως ξέρει κανείς αν η η συγκεκριμένη μνήμη TwinMOS 512MB PC3200

(http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.554623)που πουλά το e-shop

έχει CL 2.5 ;

Κοίταξα στο site της TwinMOS (http://www.twinmos.com) και παρατήρησα πως η

συγκεκριμένη εταιρεία δεν παράγει μνήμες με CL3! Ή τουλάχιστον δεν τις

παρουσιάζει στο site της. Οπότε η συγκεκριμένη μνήμη ή θα έχει CL2.5 ή θα

έχει CL2. Αποκλείω να έχει CL2 λόγω της τιμής της,επομένως έχει CL2.5 το

οποίο και θέλω.

Υπάρχει κάποιος να επαληθεύσει τον συλλογισμό μου;

Ή ακόμα καλύτερα κάποιος που να έχει αγοράσει την συγκεκριμένη μνήμη από

το e-shop;

Ευχαριστώ...

Δημοσ.

Prin apo kana 3-4 evdomades pou eixa agorasei 2 komatia Twinmos 512mb DDR400 apo to e-shop gia na stiso ena pc gia enan filo htan kai ta 2 CL2.5. Profanos tha einai kai aytes, an thes pantos mporeis na kaneis kai ena thlefono sto e-shop.

• 5 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ρε παιδιά βλέπω ότι στο Eshop τα 512MB PC3200 της TWINMOS έχουν λιγότερο από 40ευρώ!!!Υπάρχει κάποιος λάκκος στη φάβα;Η να παραγγείλω άφοβα;;

Δημοσ.

Καταλάβατε τι έγινε; Προφανώς έιχαν κάνει λάθος στην τιμή και τώρα το διόρθωσαν! Το ίδιο link βλέπαμε cassidy,μόνο που το μεσημέρι αντί για 70 έλεγε 39κάτι !! Ήθελα να ήξερα αν προλάβαινα να παραγγείλω με την λάθος τιμή τι θα γινόταν!Κανονικά θα έπρεπε να μου την δώσουν όσο την παράγγειλα.Μάλιστα την είχα βάλει στο καλάθι αγορών μαζί με έναν maxtor αλλά δεν προχώρησα την παραγγελία και περίμενα την γνώμη σας για τη μνήμη. Μλκία....

Δημοσ.

Τις τιμές αυτές τις κοιτάω κάθε μέρα εδώ και ... κάνα μήνα τουλάχιστον που περιμένω να τελειώσει η εξεταστική μου να πάω να πάρω ένα 512άρι :Δ

Άμα πράγματι είχε γίνει καμιά μ&*&ία και την είχαν βάλει 40 έπρεπε να τη χτυπήσεις νομίζω! Να δούμε μετά τι θα σου λέγανε!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...