alhtakos Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2005 Kanenas romantikos na paizei auto to palio paixnidi?
Typhoon Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2005 Άποψη μου είναι ότι πρέπει να είναι κανείς πολύ καμμένος για να παίζει ακόμα Panzer General. Ωραίο παιχνίδι αλλά μετά από τόσα χρόνια δεν βλέπω γιατί να έχει κολλήσει κανείς σε αυτό.
alhtakos Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2005 Einai ki auto mia apopsi!Alla ama exeis palio mixanima na kaneis ti douleia sou kai thes kamia fora na kselampikareis me kana game ti kaneis?
hurin Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2005 Panzer General 2 είναι ότι καλύτερο turn base strategy έχω συναντήσει ! Επιτέλους , δεν νικάνε μόνο οι καλοί !
Κοπρίτης Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2005 εχει ακουσει κανεις τιποτα για κανενα καινουριο παιχνιδι της σειρας PG? η SSI μας αφησε με τη γλυκα με το Panzer General 3D και εκτοτε δεν εχει βγει κατι τοσο εθιστικο και πληρες στα turn based WWII strategy..... κριμα παντως... εγω περιμενα οτι θα κυκλοφορουσαν ολοι οι παλιοι τιτλοι (Pacific general, Peoples General, κτλ) με τη 3D engine του Allied Assault.... παντως μια αξιολογη προσπαθεια ειναι το Codename Panzers για οσους ενδιαφερονται... αρκετα μεγαλο και βαθυ αλλα αλλη αισθηση....
BossDoc Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2005 Kamia fora paizo kamia pista etsi gia na thymamai ta palia!!!
michalo Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 Ψάχνω το allied general που είναι νομίζω παρόμοιο και της ίδιας εταιρίας άρα πιστεύω θα μ' άρεσε και το PAnzer. Καμιά ιδέα πού μπορώ να το βρω;
NickTheGreek Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 Εγω παιζω παντως.Κι αν θελει κανεις να κανονισουμε κανα multiplayer
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.