hanibal2000 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2005 Παιδια ψαχνω καποιο καλο προγραμμα για να χωρισω τον σκληρο μου (120giga) για να κρατησω back up. Οποιος γνωριζει επι του θεματος ας μου πει καποιο καλο προγραμμα αλλα και απο που μα το κατεβασω.Αν ειναι δυνατον ασς μου πει καποιος και τη διαδικασια για να ειμαι σιγουρος! Thx a lot εκ των προτερων!!!!
ALEXANDER! Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2005 Partition Magic Kai Ghost ! ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΟΔΗΓΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΑΠΛΟ..
alhtakos Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2005 Egw tha elega kalutera to prwto.Einai kai pio euxristo!
grtsik Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2005 Αν κατάλαβες καλά, σου είπε Partition Magic ΜΑΖΙ με Ghost. Το ένα συμπληρώνει το άλλο.
accipio Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2005 Αν βρεις το Partition Magic η διαδικασία χωρισμού του δίσκου σε κατατμήσεις είναι πολύ απλή. Το πρόγραμμα έχει wizards που σε καθοδηγούν με απλά και κατανοητά βήματα. Ένα παρόμοιο πρόγραμμα με το Partition Magic είναι το Acronis Disk Director και ένα παρόμοιο με το Ghost είναι το Acronis True Image. Και τα δύο προγράμματα της Αcronis τα χρησιμοποιώ και είμαι πολύ ικανοποιημένος (όχι ότι και τα άλλα δύο δεν είναι καλά...).
hanibal2000 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2005 Thx a lot παιδια Μπορει ομως κανεις να μου δωσεικαι καποιο link για να κατεβασω το partition magic kai to ghost???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.