cac Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2005 παιδιά έχω το nero 6.6.0.1. και δεν μπορώ να γράψω cd με ταχύτητα μεγαλύτερη από 10Χ! Παρακαλώ όποιος μπορεί ας με βοηθήσει... Εχω δοκιμάσει αρκετά διαφορετικά cds (TDK, Philips κλπ). Αν κάποιος έχει κάποια ιδέα ας βοηθήσει!!!
Delta Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2005 τι cd recorder έχεις; συνήθως αυτό που συμβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις είναι ή ότι το nero δεν έχει σωστά την συσκευή σου στη βάση του, ή οτι το cd recordable δεν είναι καλής ποιότητας, ή έχεις αδύναμο μηχάνημα και σου ρίχνει την ταχύτητα για λόγους ασφαλείας.
Burner Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2005 Πρέπει να μας βοηθήσεις αν μας πείς: 1)Εσωτερικό η Εξωτερίκό αντιγραφίκο έχεις? 2)Τι μάρκα είναι? (όπως λέει και ο φίλος ο Delta πιο πάνω) 3)Τι σύστημα έχεις ?
kleidokratwr Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2005 epishs na mas peis poso poli exeis xrhsimopoihsei to antigrafiko. to diko mou teac ta pai3e meta apo polllaaaaaa cd kai grafei mono se 8x
cac Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2005 Ευχαριστω παιδιά. Εχω Laptop HP nx9010... To αντιγραφικό ειναι εσωτερικό από τη μάνα του... Ειχα μια πιο παλιά έκδοση του nero αλλά όταν έβαλα επάνω το SP 2 επρεπε να το αναβαθμίσω to nero για να είναι συμαβατο και ετσι κατέβασα το 6.6.0.1. Εχω γραψει αρκετά αλλά δεν νομίζω τόοοοοοσα πολλά!!!! Μήπως χρειαζεται κάποια ρύθμιση... θα δοκιμάσω και τον παραπάνω κώδικα του Stratos2004 !!! (Η εκδοση είναι η Ultra Edition)... Δεν θυμάμαι τη μάρκα του αντιγραφικού αλλά θα το κοιτάξω...
hugelacky Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2005 Pantws plhroforiaka mhn kaigesai kai toso poly gia pshles taxythtes se antigrafh Audio CD... Idanikh 8ewreitai h 8x,ante to poly 12x. Alliws bye bye cdakia meta apo kana 4ari-5ari xronia...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.