Προς το περιεχόμενο

Μεγάλο πρόβλημα με emulator για amiga!!!

xaxanoylis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδιά ξέρετε καμμία σελίδα με emulator για amiga?<BR>Έχω κατεβάσει τρεις emulator για amiga και δεν υποστηρίζει τα roms οι emulator είναι οι έξης:Win Fellow,WinUAE και Win Fellow_Alpha_v0.4.3_και δεν παίζει κανένας...<BR>Ξέρετε κανένα καλό Site με emulator;;;Α ναι για όποιον θέλει roms για amiga και έχει κανέναν καλό emulator που να τα τρέχει ας μου πει τον emulator και από που τον κατέβασε για να τον κατεβάσω και εγώ...A και κάτι ακόμα η σελίδα με τα roms βρίσκεται <A HREF="http://www.pe2000.net" TARGET=_blank>Εδώ</A>έχει όλα τα roms για amiga και έχει και μεγάλες συλλογές από Snes και τέτοια και δεν λύπει κανένα rom από τις consoles που έχει...Ελπίζω να σας αρεσει η σελίδα(πολύ καλή)και επίσης ελπίζω να μου πείτε κανέναν emulator από που τον κατεβάζω η τι χρειάζονται οι εξής emulator που εχώ:Win Fellow,WinUAE και Win Fellow_Alpha_v0.4.3_ ...<BR>PLEASE HELP ME!!!!!!! grin.gif" border="0

Δημοσ.

Φιλε οι καλυτεροι emulators gia Amiga einai oi WinFellow kai WinUAE.Υπαρχουν και αλλοι αλλα δεν ειναι καλοι.Δεν παιζουν παιχνιδια γιατι δεν εχεις κανει τις καταλληλες ρυθμισεις ,που ομολογουμενως στους amiga emulators ειναι δυσκολες και διαφερουν απο παιχνιδι σε παιχνιδι.Εγω χρησιμοποιω τη τελευταια εκδοση του WinFellow και παιζω πολλα παιχνιδια.Οποιο παιχνιδι εχεις και θες να παιξεις,πες το μου, και αν το εχω και εγω θα σου πω τι ρυθμισεις πρεπει να κανεις.<P><BR>Πρεπει ομως και ο ιδιος να δοκιμαζεις διαφορες ρυθμισεις για καθε παιχνιδι μεχρι να βρεις αυτες που παιζει!!!<P>Στο παρακαω πινακα βλεπεις το Kickstart rom που χρειαζεται για καθε μοντελο της Amiga Που θες να χρησιμοποιησεις.<P>Kickstart Αmiga <BR>1.1 A1000 <BR>1.2 A500 /A1000 /A2000 <BR>1.3 A500 / A2000 / A2500 / A3000 <BR>2.0 A500+ / A600 / A3000 <BR>2.1 A3000 <BR>3.0 A1200 / A4000 <BR>3.1 A1200 / A4000 <BR>3.5 A4000

Δημοσ.

<BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><HR>Φιλε οι καλυτεροι emulators gia Amiga einai oi WinFellow kai WinUAE.Υπαρχουν και αλλοι αλλα δεν ειναι καλοι.Δεν παιζουν παιχνιδια γιατι δεν εχεις κανει τις καταλληλες ρυθμισεις ,που ομολογουμενως στους amiga emulators ειναι δυσκολες και διαφερουν απο παιχνιδι σε παιχνιδι.Εγω χρησιμοποιω τη τελευταια εκδοση του WinFellow και παιζω πολλα παιχνιδια.Οποιο παιχνιδι εχεις και θες να παιξεις,πες το μου, και αν το εχω και εγω θα σου πω τι ρυθμισεις πρεπει να κανεις.<P>Πρεπει ομως και ο ιδιος να δοκιμαζεις διαφορες ρυθμισεις για καθε παιχνιδι μεχρι να βρεις αυτες που παιζει!!!<P>Στο παρακαω πινακα βλεπεις το Kickstart rom που χρειαζεται για καθε μοντελο της Amiga Που θες να χρησιμοποιησεις.<P>Kickstart Αmiga <BR>1.1 A1000 <BR>1.2 A500 /A1000 /A2000 <BR>1.3 A500 / A2000 / A2500 / A3000 <BR>2.0 A500+ / A600 / A3000 <BR>2.1 A3000 <BR>3.0 A1200 / A4000 <BR>3.1 A1200 / A4000 <BR>3.5 A4000 <P> <HR></BLOCKQUOTE><BR>Να σε ροτήσω και κάτι;<BR>Σε ποιον emulator τα κάνω αυτά;;;

Δημοσ.

Pros Adi32:<BR>Pes moy apo poy na katevasw to paixnidi poy les kai tha dokimasw eyxaristws.<P>Pros Xaxanouli:<BR>O pinakas poy soy edwsa isxyei gia opoiondhpote Amiga Emulator afoy se oloys prepei na oriseis poy vrisketai sto sklhro soy to Kickstart Rom.

Δημοσ.

Και για να επανελθουμε στο θεμα δινω ενα καλο site που λεει τι ρυθμισεις χρειαζονται για να παιξουν καποια παιχνιδια της Amiga.<P>Get those old Amiga games working!<BR> <A HREF="http://web.ukonline.co.uk/Members/gc.yuen/gamesfixes/" TARGET=_blank>http://web.ukonline.co.uk/Members/gc.yuen/gamesfixes/</A>

Δημοσ.

Pros Adi32:<P>Molis katevasa to SkidMarks 2 kai to dokimasa!Fainetai endiaferon paixnidi me agwna mikrwn aytokinhtwn.Tha soy pw twra sydoma tis rythmiseis kai avrio tha pw me leptomereia.<BR>Dystyxws yphrxe ena provlhmataki...sth pista den evlepa to aytokinhtaki poy odhgoysa enw kinoytan.Odhgoysa dhladh ena aorato aytokinhtaki(Shmeiwsh: To idio provlhma eixa kai sto SuperFrog (Platform game withe the frog) opws tha thymoydai kapoioi latreis tis Amiga!)<P>Xrhsimopoihsa ton Emulator:<BR>WinFellow alpha v0.4.3 build 1<P> CPU<BR>Instruction Set = 6800(O epeksergasths ths thrylikhs Amiga 500)<BR>Amiga 500 Related Speed = 7 Mhz<BR> <BR> FLOPPY<BR>Energopisa toys 3 prwtoys floppy drives kai fortwsa se aytoys tis 3 disketes toy paixnidioy.Energopihsa epishs kai to Fast-Disk DMA<P> MEMORY SIZE<BR>Chip =512 Kb<BR>Fast =8 Mb<BR>Bongo =512 kb<BR>Sto kickstart image thn ekdosh 1.2<BR>Kai sto arxeio key poy zhtaei evala to mapping key poy exei mesa ayth h ekdosh toy WinFellow<BR> <BR> DISPLAY<BR>AGNUS Blitter=OCS - Bliteer Speed Original -Full Screen kai analysh vazeis oti thes esy<P> SOUND<BR>Play Sound-Stereo-16 bit-original filter-Buffer Length 60 ms<P> GAMEPORT<BR>Edw dokimase tit ha soy vgei.Emena epekse me prwth epilogh Gameport1 to podiki(Paroti sto paixnidi to elegxa me to cursor)<BR>kai sto Gameport 2 =None<P> VARIOUS<BR>Edw tha epilekseis th trith epilogh poy leei<BR>Disable Ayto-Config Devices<P>...<BR>Gia na doyme poso kalos odhgos eisai me aorato aytokinhtaki!Otan vrw xrono tha prospathisw kai me alles rythmiseis bas kai paiksei kala!Kalh tyxh...

Δημοσ.

eisai poly grigoros kai mallon fanatic tis amiga esti? smile.gif" border="0<BR>dystixos to provlima me ayto to paixnidi einai to aorato aytokinito<BR>Otan to epaiza stin amiga prin apo xronia eixa porothei telios <BR>Eidika me tis formules einai fadastiko

Δημοσ.

Ειμαι πραγματι φανατικος θαυμαστης της Amiga.<BR>Ειχα μια Amiga 500 και περασα ατελειωτες ωρες ευχαριστησης.Μετα απο πολυ κοπο εχω κανει τα περισσοτερα απο τα παλια αγαπημενα μου παιχνιδια να λειτουργησουν.<BR>Προσφατα στο ΠΛΑΙΣΙΟ βρηκα και το παλιο μου joystick που χρησιμοποιουσα στην Amiga!!!Βγαινει και σε εκδοση για PC απο την ιδια ελληνικη εταιρεια. CMS(Company Micro Systems)<BR>Στοιχιζει 5.000 δρχ και σκοπευω να το παρω.Ετσι και λειτουργει και με τον emulator(ελπιζω!) θα θυμηθω της παλιες καλες εποχες...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...