Προς το περιεχόμενο

Καινουριο PC μεχρι 800 euro χωρις οθονη .Ακουω προτασεις

s33k3rgr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενδιαφερομαι να αγορασω PC+UPS μεχρι 800 euro χωρις οθονη.Τωρα τελευταια δεν ειμαι και πολυ καλα ενημερομενως σε οτι αφορα το hardware οποτε θελω να ακουσω τις προτασεις σας.

Υ.Γ θελω επισης και μια συσκευη που συνδεει δυο υπολογιστες σε μια οθονη για να αλλαζω μεταξυ των δυο υπολογιστων μου(παλιος και καινουριος).

Δημοσ.

INTEL P4 3.2GHz/775 LGA/ 5750/80GBSATA/ 512Mb/ DVDREW

MIDI ATX P4 350W

M.B 775 ABIT AG8 i915 PCIex

Intel P4 3.2 GHz/775 LGA (540)

HDD 80GB SATA/ 7200

2 X 256MB DDR 400

VGA PCX 5750 TD LEADTEK 128Mbs

DVD ROM LG 16x

DVDREW NEC DUAL ND3500

MOTOROLA V92 56K Int

FDD 1.44 MB

Sound 5.1 ON BOARD

10/100 On Board

105 keys PS/2

SCROLL OPTICAL PS/2

160W MULTIMEDIA

Δημοσ.

Τώρα σε οποιοδήποτε μαγαζί που θα πας και θα τους πείς ότι θέλεις pc με 800 ευρώ χωρίς οθόνη είμαι σίγουρος ότι θα κάνουν τούμπες από την χαρά τους...

Καταρχήν κάνεις το κλασσικό λάθος , χωρίς παρεξήγηση και δεν λες τίποτα απολύτως από τις εργασίες που θα κληθεί να εκτελέσει το μελλοντικό αυτό μηχάνημα...

Έτσι όμως κανείς δεν θα σου πεί αυτό που πρέπει γιατί μπορεί τελικά να βολεύεσαι και με λιγότερα από τα μισά χρήματα και να μην χρειαστεί να πετάξεις τσάμπα τα λεφτά σου...

Δεύτερον αν ρίξεις μια ματιά σε παλαιότετρα posts σχετικά με συμβουλές για h/w σίγουρα θα βρεις πάρα πολλές προτάσεις.

Σόρρυ αν το ύφος μου είναι λίγο απότομο....

Δημοσ.

[θελω επισης και μια συσκευη που συνδεει δυο υπολογιστες σε μια οθονη για να αλλαζω μεταξυ των δυο υπολογιστων μου(παλιος και καινουριος)]

Θα πάρεις ένα data switch(νομίζω έχει το πλαισιο) και θα κάνεις τη δουλειά σου!Αν και γίνεται και με κάτι καλωδιακια και αλλάζεις τα pc από keyboard αλλά δε ξερω πως ακριβώς λέγονται ούτε που θα τα βρεις....

Δημοσ.
[θελω επισης και μια συσκευη που συνδεει δυο υπολογιστες σε μια οθονη για να αλλαζω μεταξυ των δυο υπολογιστων μου(παλιος και καινουριος)]

Θα πάρεις ένα data switch(νομίζω έχει το πλαισιο) και θα κάνεις τη δουλειά σου!Αν και γίνεται και με κάτι καλωδιακια και αλλάζεις τα pc από keyboard αλλά δε ξερω πως ακριβώς λέγονται ούτε που θα τα βρεις....

Ψάξε για KVM Switch...

Προτίμησε κάτι ηλεκτρονικό που να κάνει εξομείωση του πληκτρ./ποντικιού επειδή με τα απλά πρέπει το pc που κάνει boot να έχει ενεργά πληκτ./ποντίκι αλλιώς δεν τα βλέπει όταν ανέβουν τα win.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...