Akujin Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2005 μπράβο ρε χίλαρυ, σε παραδέχομαι! καημένε μάρτι αχ με το παράπονο θα μείνεις!! τον λυπάμαι προσαρμόστηκε στα τερτίπια της ακαδημίας και γύρισε ''οσκαρικές'' ταινίες τα τελευταία χρόνια, αλλά το ''my precious'' και πάλι γύρισε την πλάτη. δεν πειράζει, εδώ δεν πήρε όσκαρ σκηνοθεσίας ο τιτάνας στάνλευ και ο άλφρεντ τι να πεις! ρε τον κλιντ, μπράβο το παλικάρι, ε ο παππούς! δεν το περίμενα (εγώ)
aragorn Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2005 Λίγο ακόμα και την επόμενη φορά θα δώσουν το βραβείο σε κανέναν πεθαμένο. Ο Ίστγουντ έμοιαζε με φάντασμα, τρόμαξα που τον είδα. Οι ρόλοι μάλλον ήταν δικαιολογημένοι, αλλά η σκηνοθεσία για μένα έπρεπε να πάει στο Aviator. Προσωπικές απόψεις βέβαια είναι αυτές.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2005 Super Moderators Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2005 siga re aragorn...edw ZEI H MANA TOU!!! FANTASOU! LOL LOL LOL
^BOOMBOOM Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2005 Δεν έχω δει το Ryan αλλα αν κρίνω απο προηγούμενες δουλειές του Chris Landreth θα πρέπει να είναι τουλάχιστον εξαιρετικό χαλάλι το αγαλματίδιο.
Em_Zed Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2005 Μωρέ 'γω τη καημένη την μπένινγκ λυπήθηκα.. Δεύτερη φορά από την χίλαρυ; [οφτοπικ]δε φόραγε πολύ γ*μάτο φόρεμα;;[/οφτοπικ] Φαντάζομαι οτι τα μέλη της ακαδημίας, θα περιμένουν να μεγαλώσει καμιά 10αριά χρόνια, και να παίξει καμιά χοντρή, άσχημη γριά με του κόσμου τα προβλήματα για να της το δώσουνε...Και πάλι παίζεται... [Να σας θυμίσω την περίπτωση Μπέρστυν, παλιομ*λάκες;;;] Πολύ χάρηκα πάντως το βραβεία της μπλάνσετ και αυτό του αιώνια λιακάδα... ερώτηση : η μπιονσέ που κόλλαγε ?
Gary Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2005 siga re aragorn...edw ZEI H MANA TOU!!! FANTASOU! LOL LOL LOL λολ και εγώ τρελάθηκα οταν το είδα
qspock Δημοσ. 1 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2005 Για τη γιαγια του τι ξερουμε? Τα εβλεπε απο το σπιτι γιατι τελευταια εχει περιορισει τις κοσμικες εκδηλωσεις? Παντως στα oscar φαινοταν νεοτερος απο οτι στην ιδια την ταινια!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Μαρτίου 2005 Super Moderators Δημοσ. 1 Μαρτίου 2005 ahahahaha...pantws den 3erw gia sas alla xarhka pou ta shmantika ta exase to Aviator
dim_b Δημοσ. 1 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2005 Εγώ δεν έχω να πω τίποτε. Μόνο ένα quote από αυτό το post μου Μόνο το διασκευασμένο σενάριο μου ξέφυγε πάνω στον ενθουσιασμό μου γιά την ταινία του αγαπημένου μου Clint, αν και έβλεπα ότι προς τα "πλάγια" πήγαινε το βραβείο. Οι δικές μου επιλογές... Ταινία: Million Dollar Baby 1ος Ανδρικός Ρόλος: Jamie Foxx (εκτός αν αλλάξω γνώμη βλέποντας τον Johnny Depp) 1ος Γυναικείος Ρόλος: Hilary Swank 2ος Ανδρικός Ρόλος: Morgan Freeman (θέλω να δω και τον Clive Owen στο Closer) 2ος Γυναικείος Ρόλος: Cate Blanchett Σκηνοθεσία: Clint Eastwood Πρωτότυπο Σενάριο: Eternal Sunshine of the Spotless Mind (όσο και αν θα ήθελα διαλέξω τους Απίθανους' date=' όταν υπάρχει Kaufman στην κατηγορία... ) [b']Διασκευασμένο Σενάριο:[/b] Million Dollar Baby Κινούμενο Σχέδιο: The Incredibles
Fan Δημοσ. 1 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2005 Φέτος οι ταινίες δεν είχαν τη αιγλη των προηγούμενων χρόνων. Πολύ μούφα το Million Dollar και ίσως να άξιζε καλύτερα το εξίσου μούφα Aviator
The Crow Δημοσ. 1 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2005 Φέτος οι ταινίες δεν είχαν τη αιγλη των προηγούμενων χρόνων.Πολύ μούφα το Million Dollar και ίσως να άξιζε καλύτερα το εξίσου μούφα Aviator Όντως και μένα οι φετινές ταινίες με αφήσανε αδιάφορο!!Τίποτα το ιδιαίτερο, τίποτα το πρωτότυπο!
Akujin Δημοσ. 1 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2005 Εγώ δεν έχω να πω τίποτε. Μόνο ένα quote από αυτό το post μου Μόνο το διασκευασμένο σενάριο μου ξέφυγε πάνω στον ενθουσιασμό μου γιά την ταινία του αγαπημένου μου Clint' date=' αν και έβλεπα ότι προς τα "πλάγια" πήγαινε το βραβείο.[/quote'] wraios re dim_b ton Nostradamo ti ton exeis??
annalina Δημοσ. 14 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2005 Egw pantos tha hthela na dw ton depp me to agalmataki sta xeria... :-P
juggler Δημοσ. 18 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2005 Egw pantos tha hthela na dw ton depp me to agalmataki sta xeria... :-P pws to iksera!pws to iksera!
ecthelion79 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2005 Opws leei kai mia arxaia kinezikh paroimia "ama thes na pareis oscar, gyrna mia tainia gia to olokautoma".
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.