Προς το περιεχόμενο

Bad sectors σε Laptop HDD

Axelfc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο HDD του laptop εμφανισε 16kb σε bad sectors. Υπαρχει τροπος να διορθωθει αυτο; Προγραμματα οπως τα HDD Regenerator η Norton Disk Doctor επισκευαζουν bad sectors η απλως τους απομονωνουν; Επειδη το λειτουργικο ειναι εγκατεστημενο με Norton Gost θα υπαρξει καποιο προβλημα αν παω να το κανω recover; Κατα την εγκατασταση ενος λειτουργικου (ειτε Win ειτε Linux) αν στο scan disk βρεθουν bad sectors η εγκατασταση συνεχιζεται κανονικα η θα διακοπει; Η εγγυηση καλυπτει αντικατασταση του σκληρου αν βγαλει bad sectors;

Ευχαριστω προκαταβολικα για τις πολλες αποριες μου.

Δημοσ.

Ας ξεκινησουμε απο το τελευταιο και καλο: Η εγγυηση ΚΑΛΥΠΤΕΙ bad sectors. Εκείνο που μπορεις να προσπαθήσεις ειναι να κανεις ενα low level format στο δισκο. Αν και αυτο δεν σου λυσει το θεμα, πηγαινε τον για αντικατασταση, κυριως γιατι μπορει τωρα να ειναι 16kb αλλα τα bad sectors ειναι σαν "καρκινωματα": Εχουν το κακο να εξαπλωνονται...

Καλη τυχη

Δημοσ.

Το low level format απο αυτα που εχω διαβασει καταστρεφει το σκληρο δισκο, οποτε δεν θελω να το δοκιμασω. Thanks paddy!

Για τις υπολοιπες αποριες μου κανεις?

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

katebasa to hdd regenerator alla gia ta xp leei pws xreiazetai disketa k to laptop dn exei floppy ! yparxei kapoia allh ekdosh aytou tou programmatos pou na mhn apaitei floppy h kapoio allo paromoio programma ?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...