Προς το περιεχόμενο

NEC ND-3520A review

kogos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 1 μήνα μετά...
  • Απαντ. 120
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εμένα πάλι με καταστρέφει τα dvd. Όταν γράφω σε DVD ISO για backup ολοκληρώνει την εγγραφή των δεδομένων αλλά στο lead out παρουσιάζει σφάλμα κι έτσι το δισκάκι είναι άχρηστο. Και όλα αυτά στα ξαφνικά. Με το ίδιο firmware της συσκευής και τα ίδια προγράμματα στα windows xp. Δεν ξέρω τι να πώ....

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Και σε μένα μια χαρά τα γράφει. Δοκίμασες να το ξαναπεράσεις; Το είχα πάθει και γω μια φορα.... (σκαμπανεβάσματα στο buffer)

Το ξαναεγκατέστησα και όλα OK

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Παιδιά εχω το 3520 εδω και 9 μηνες περίπου και ειναι το 2ο γιατι το 1ο μου εσπασε ενα CD με WinXP επίσημο και εγινε χαλια. Ευτυχως ο φιλος που το αγορασα αναγνωρισε το προβλημα και μου το αντικατεστησε. Το ιδιο αντιμετωπισε και ενα φιλος μου και απο οτι εχω δει σε διαφορα ποστ ειναι συνηθες διοτι η ταχυτητα στο CD ειναι μεγαλη και δημιουργει προβλημα. Εχω αλλάξει firmware 3.04BT με δυνατοτητα bitsetting apo dvd+r se dvd-rom για περισσοτερη συμβατοτητα. Το προβλημα που εντωπιζω με την εγγραφή ειναι οτι ενω συνηθως χρησιμοποιώ Sony dvd+r 10Χ τα αναγνωρίζει 12Χ με ΝΕΡΟ v.6.6.1.0 ποτε δεν εχω καταφερει να καψω DVD σε χρονο λιγοτερο απο 8,5 λεπτά περιπου. Υπολογιζει παντα τον υπολειπομενο χρονο σε 4,5 λεπτα αλλα μηδενίζει και συνεχιζει να γραφει για τα υπολοιπα 4 ΄περιπου.

Καποια ιδεα΄;

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Παιδιά εχω το 3520 εδω και 9 μηνες περίπου και ειναι το 2ο γιατι το 1ο μου εσπασε ενα CD με WinXP επίσημο και εγινε χαλια. Ευτυχως ο φιλος που το αγορασα αναγνωρισε το προβλημα και μου το αντικατεστησε. Το ιδιο αντιμετωπισε και ενα φιλος μου και απο οτι εχω δει σε διαφορα ποστ ειναι συνηθες διοτι η ταχυτητα στο CD ειναι μεγαλη και δημιουργει προβλημα. Εχω αλλάξει firmware 3.04BT με δυνατοτητα bitsetting apo dvd+r se dvd-rom για περισσοτερη συμβατοτητα. Το προβλημα που εντωπιζω με την εγγραφή ειναι οτι ενω συνηθως χρησιμοποιώ Sony dvd+r 10Χ τα αναγνωρίζει 12Χ με ΝΕΡΟ v.6.6.1.0 ποτε δεν εχω καταφερει να καψω DVD σε χρονο λιγοτερο απο 8' date='5 λεπτά περιπου. Υπολογιζει παντα τον υπολειπομενο χρονο σε 4,5 λεπτα αλλα μηδενίζει και συνεχιζει να γραφει για τα υπολοιπα 4 ΄περιπου.

Καποια ιδεα΄;[/quote']

loipon. 1) iparxei firmware 3.05

2) proti fora blepo dvd r se 10x. nomiza oti einai 2, 4, 6, 8, 12, 16

3) bale nero 7

Δημοσ.

εγω εχω το 3540 και ειναι οτι καλυτερο για τα λεφτα του.εχει και 3 χρονια εγγυηση.

Αυτό ποιος στο είπε;

NEC DVDRW Retail

NEC DVDR/W 3540 RETAIL 3 YEARS WARRANTY

Here

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...