Stilewag Δημοσ. 28 Απριλίου 2005 Δημοσ. 28 Απριλίου 2005 hmmm... diladi otan diavazei to Nec einai xalasmeno, alla otan den diavazei einai ok e? ... mipws to diko sou einai elatomatiko komati? :-|
TherionG Δημοσ. 28 Απριλίου 2005 Δημοσ. 28 Απριλίου 2005 lol , πλάκα έκανα φίλε μου, δεν ξέρω τι να πώ, εγώ νομίζω πως ελαττωματικό είναι όταν δεν λειτουργεί, τι ελάττωμα να έχει δηλαδή; κακής ποιότητας μηχανισμό; γίνεται να υπάρχει τέτοια διαφορά από το ένα drive στο άλλο; και να παίζει κάτι τέτοιο όμως, δεν νομίζω να δέχονται αλλαγή.
TherionG Δημοσ. 29 Απριλίου 2005 Δημοσ. 29 Απριλίου 2005 λοιπόν, δοκίμασα και άλλο δισκάκι dvd+r της sony, το έγραψε κανονικότατα με το nero αλλά ούτε αυτό το διαβάζει!, εν τω μεταξύ το nero όταν πατάς την επιλογή disc info βλέπει το iso κανονικά (!). Λέτε να είναι ελαττωματική η συσκευή; να την γυρίσω πίσω; λογικά δεν θα έπρεπε να διαβάζει και +E δισκάκια;;
Stilewag Δημοσ. 1 Μαΐου 2005 Δημοσ. 1 Μαΐου 2005 pigene tous to drive me to diskaki pou den diavazei, nomizw oti afto tha einai arketo gia na sto alaksoun
runner1 Δημοσ. 6 Μαΐου 2005 Δημοσ. 6 Μαΐου 2005 Την Τετάρτη αγόρασα το εν λόγω drive(έκδοση firmware 1.04).Σήμερα είπα να γράψω κάτι αρχεία video που ήταν γύρω στα 4.37GB,από τον σκληρό δίσκο.Από ότι φαινόταν στο Nero(έκδοση 6.3.1.6) χώραγαν μια χαρά χωρίς πρόβλημα.Είπα να ξεκινήσω την αντιγραφή στα 8χ με ένα δισκάκι Verbatim.όλα μια χαρά ΜΕΧΡΙ ΤΟ 54%Μόλις φτάνει εκεί η ένδειξη used read buffer άρχισε να πέφτει και μετά ξανανέβηκε αλλά αυτή την φορά άρχισε να πέφτει η ένδειξη με το buffer που είναι πιο κάτω.Την πρώτη φορά έπεσε στο 18% και κόλλησε εκεί.Δεν είχε κολλήσει το πρόγραμμα αλλά ΔΕΝ ΕΓΡΑΦΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ!Μετά από κάποια ώρα το σταμάτησα και ξαναπροσπάθησα!Πάλι τα ίδια αλλά αυτή την φορά κόλλησε στο 57%.Μου έκαψε 2 δισκάκια τζάμπα η βλακεία!Τι συμβαίνει;Υπόψιν....δεν έκανα τίποτα άλλο στο pc εκείνη την ώρα. Το μηχάνημά μου είναι ένας Athlon 64 3.0+Ghz,512ΜΒ DDR 400,Windows XP Media Center(είναι ας πούμε η Multimedia έκδοση των PRO δηλαδή για όσους δεν ξέρουν)και δυστυχώς έναν 15.3GB σκληρό δίσκο.Όσον αφορά και άλλα drives έχω ένα DVD ROM Pionneer 116 και ένα CD-RW Yamaha 2100E(16x/40x).Το CD-RW μια χαρά γράφει τα cd πάντως!
wizzy Δημοσ. 6 Μαΐου 2005 Δημοσ. 6 Μαΐου 2005 λοιπόν, δοκίμασα και άλλο δισκάκι dvd+r της sony, το έγραψε κανονικότατα με το nero αλλά ούτε αυτό το διαβάζει!, εν τω μεταξύ το nero όταν πατάς την επιλογή disc info βλέπει το iso κανονικά (!). Λέτε να είναι ελαττωματική η συσκευή; να την γυρίσω πίσω; λογικά δεν θα έπρεπε να διαβάζει και +E δισκάκια;; Κάπου διάβασα ότι το NEC έχει το χειρότερο read στην ιστορία!!! ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙ αυτά που γράφει...... Δοκίμανε να το διαβάσεις με ένα DVD ROM drive.
runner1 Δημοσ. 6 Μαΐου 2005 Δημοσ. 6 Μαΐου 2005 Ξέχασα να γράψω ότι μόλις είδα στο site της NEC ότι βγήκε το καινούριο firmware αν είναι καινούριο.Λέει 3.04.Εμένα είναι το 1.04 από ότι βλέπω στο info.Το έχει βάλει κανείς για να μας πει εντυπώσεις;
Moderators Praetorian Δημοσ. 6 Μαΐου 2005 Moderators Δημοσ. 6 Μαΐου 2005 runner1 elegkse ta DMA settings gia to NEC drive... Apo to Control Panel --> System --> Hardware --> Device Manager --> IDE Atapi Controllers --> epelkse to bus (pi8anotata secondary) opou einai to drive kai kane enable to DMA... Pantws gia to read egw den eida prokopi me kanena apo ta firmware pou dokimasa...hacked kai epishma... Ta idia akribws kollhmara sta idia shmeia twn DVD (pou shmeiwteon diabazontai aneta apo alla DVD-drives)
runner1 Δημοσ. 6 Μαΐου 2005 Δημοσ. 6 Μαΐου 2005 Το έχω ελέγξει ήδη αυτό!Και στο primary και στο secondary το έχει ενεργοποιημένο!Τα νεύρα μου με τα μηχανήματα!!!!!
sa1901 Δημοσ. 6 Μαΐου 2005 Δημοσ. 6 Μαΐου 2005 Το μηχάνημά μου είναι ένας Athlon 64 3.0+Ghz,512ΜΒ DDR 400,Windows XP Media Center(είναι ας πούμε η Multimedia έκδοση των PRO δηλαδή για όσους δεν ξέρουν)και δυστυχώς έναν 15.3GB σκληρό δίσκο.Όσον αφορά και άλλα drives έχω ένα DVD ROM Pionneer 116 και ένα CD-RW Yamaha 2100E(16x/40x).Το CD-RW μια χαρά γράφει τα cd πάντως! Έχεις μόνο αυτόν τον σκληρό που αναφέρεις; Αν ναι, πρέπει να έχεις πάνω από τον μισό άδειο για να καταφέρεις να γράψεις ένα DVD.
Stormwatch Δημοσ. 13 Μαΐου 2005 Δημοσ. 13 Μαΐου 2005 Runner1 δοκιμασε πιο φρεσκο Nero.Απο 6.6.0.8 και πανω...
Physics_Rulez Δημοσ. 13 Μαΐου 2005 Δημοσ. 13 Μαΐου 2005 τελικά το πιο φρέσκο firmware που κυκλοφορεί ποιο είναι; και ποιο προτείνετε να βάλουμε; (hacked ή original?)
runner1 Δημοσ. 15 Μαΐου 2005 Δημοσ. 15 Μαΐου 2005 Σε ένα άλλο topic που δημιούργησα βρήκαμε λύση και ήταν το πρόβλημα στο Nero.Για αυτό και κατέβασα την καινούργια έκδοση και ΟΛΑ δουλέυουν ρολόι. Όσον αφορά την τελευταία official έκδοση είναι η 3.04 την οποία και έχω βάλει και δνε έχω παρατηρήσει προβλήματα ούτε στο reading ούτε στο writing.
FarCry Δημοσ. 21 Μαΐου 2005 Δημοσ. 21 Μαΐου 2005 exo kai ego auto to drive kai einai mia xara. ena simantiko problima exei de kanei DVD overburning para mono sta verbatim dvd+R mono verbatim exo outos i allos. sta -R de kanei kai einai spastiko. episis to official firmware einai to 3.04 kai ta xaraktiristika tou poreite na ta deite edo: http://www.micheldeboer.nl/firmware/3520.html edo sinebi se mena to pio koulo. exo gia dvdrom to toshiba 1602 to opoio diabazei ram kai -R simfona me ton kataskeuasti kai to nero info tool to epibaibeonei. kai omos oses tainies kai dvd +R me data tou exo balei ta diabazei mia xara!!!!! ligo koufo etsi?
Stilewag Δημοσ. 21 Μαΐου 2005 Δημοσ. 21 Μαΐου 2005 Kapou diabasa oti to NEC exei to xeirotero read stin istoria !!! DEN DIABAZEI auta pou grafei......... Dokimase na to diabaseis me ena DVD ROM drive. exw grapsei mono ena DVD me to drive kai itan markas Bulqpaq... kai to diabaze
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.