Προς το περιεχόμενο

NEC ND-3520A review

kogos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 120
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εμένα μου το κάνανε δώρο προχθές αλλά ρε γμτ σαν reader δε λέει.

Κάτι dvd που έχω, ενώ με το Samsung Combo που έχω τα διαβάζει μια χαρά, το NEC πετάει CRC. :(

Το πρόβλημα είναι ότι έχω μόνο ένα bay για 5'25 drive :/

Θα φτιάξει με updated fw γμτ? :(

Δημοσ.

file cue to 3500 pou exw egw itan akribws opws perigrafeis, xalia san reader.

molis tou ebala crackarismeni firmware pire ta panw tou.

logika kati 8a exei bgei kai gia to 3520, gia psa3ou ligo!;)

Δημοσ.

Από τη στιγμή που έχουμε αγοράσει την συσκευή μπορούμε να της περάσουμε ότι firmware θέλουμε... Απλά χάνουμε την εγγύηση. Κάτι τέτοιο δεν είναι παράνομο, οπότε επιτρέπεται να το αναφέρουμε εδώ στο insomnia. Αν προσέξετε στην κεντρική σελίδα υπάρχει link για το rpc1.org που είναι site που μοιράζει regionfree firmware.

Οπότε η σελίδα που μπορούμε να βρίσκουμε firmware για το nec μας είναι αυτή :wink:

Το τελευταίο firmware που κυκλοφορεί είναι αυτό ;-)

Σε σύντομο χρονικό διάστημα όλα τα NEC θα μπορούν να κάνουν PI/PO scans, δηλαδή έλεγχο ποιότητας των DVD που έχουμε γράψει :)

Δημοσ.

Modified... Εγώ με το 3500 είδα τεράστια διαφορά στην ταχύτητα σαν reader και επίσης έγραφα με πολύ μεγαλύτερες ταχύτητες απο τις ονομαστικές των media...

Δημοσ.

Paidia geia sas.

Antimetwpizw to ekshs provlhma me tis antigrafes tainiwn me to NEC 3520. Xrhsimopoiw ton CloneDVD2 kai to DVD X Copy kai enw ola phgainoun mia xara kai h tainia paizei apsoga sto PC, otan to vazw sto oikiako Firstline h tainia wres wres paizei kala kai kapoies alles kanei kapoia "spasimata" sthn eikona kai mazi me ayth kollaei kai o hxos gia kapoia dekata tou deyteroleptou. To skhniko ayto den ginetai se sugkekrimena kommatia ths tainias alla se tyxaia, pragma pou apokleiei thn periptwsh tou grantzonismenou DVD. Ta diskakia einai noname se format -R den kserw an ftaiei ayto omws an htan etsi pws sto PC paizoun kanonika? Epishs den exw exakrivwsei kai an einai thema oikiakou DVD Player, an exei kapoia vlavh h kati allo.

Opoios gnwrizei ti kanoume se mia tetoia periptwsh as me diafwtisei pls.

Δημοσ.

Είναι θέμα First Line αδερφέ! Κατά τη γνώμη μου θερμαίνεται το "εργαλείο" και για αυτό χάνει στροφές... Τουλάχιστόν το δικό μου No Name (SM Electronics) έτσι μου κάνει, και μάλιστα με DVD-ROM πρέσσας και όχι τα εγγράψιμα...

Θα το καθαρίσεις με καθαριστικό δισκάκι, θα το ρουφάς με ηλεκτρική σκούπα (απαλά απαλά μη ρουφήξει κανα τσιπάκι!) και αφού το βάλεις κάπου που να μην θερμαίνεται τόσο πολύ και του φέρεσαι με σεβασμό (πρώτα power off από το χειριστήριο, και μετά από το κουμπί το κλιτς κλατς και γενικότερα τα κουμπιά και οι εντολές μία μία υπομονετικά...) ίσως αρχίσει να στρώνει. Σημείωση, να μην το αφήνεις σε Stand By mode (δηλαδή να το κλείνεις μόνο από το χειριστήριο. Γιατί? Ασ'το έτσι καμια μέρα ολόκληρη και δες μετά την θερμοκρασία που έχει... Αν δεν έχει πουθενά θερμοκρασία, τι να σου πω, αφηνέ το stand by, αλλά κάτι μου λέει ότι θα έχω δίκιο...

Θα το πω και θα το λέω, οι φθηνές μάρκες θέλουν προδέρμ! :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...