Προς το περιεχόμενο

Κολλήματα dvdrom

Em_Zed

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ένα dvd rom, μάρκα δεν θυμάμαι τώρα, και όταν το σύνδεσα την πρώτη φορά έπαιζε κανονικά. Έχω ενα celeron στα 667, με μια noname κάρτα γραφικών στα 8mb (!!!), αλλά τέλος πάντων έπαιζε κανονικά, η ροή δηλαδή ήταν η κανονική. Όταν το ξεσύνδεσα, το είχα συνδέσει εξωτερικά, μεγάλη ιστορία, το άφησα κατά λάθος πάνω στο καλοριφέρ, και όταν γύρισα σπίτι την άλλη μέρα το είχε ανάψει η μητέρα μου και το dvd βρισκόταν ακόμα πάνω. Φοβήθηκα οτι θα είχε καεί, αλλά λειτουργεί ! Με ένα πρόβλημα. Τρώει κολλήματα. Δηλαδή η ροή της ταινίας γίνεται με μικρές διακοπές, παίζει για 1-2 δευτερόλεπτα, μετά κολλάει για πολύ λίγο, μετά συνεχίζει.. σα να βλέπεις τα frames. Kι αυτό γίνεται μόνο στην εικόνα, ο ήχος παίζει κανονικά. Kαι το περίεργο είναι οτι τα xtras τα παίζει χωρίς πρόβλημα!!

Nα έχει πάθει κάτι απο το καλοριφερ? Nα βάλω παραπάνω ραμ, έχω 256. Aλλά αφού στην αρχή έπαιζε κανονικά.. Kαμιά πρόταση ? Eυχαριστώ.

Δημοσ.

Δοκίμασέ το και σε ένα ποιο δυνατό Pc, αν μπορείς με το ίδιο Dvd

και αν σου κάνει τα ίδια σημαίνει πως "άρπαξε" από το καλοριφέρ.

Μπορεί να έχουν παραμορφωθεί ελαφρός τα πλαστικά του μέρη.

Πήγαινέ το πίσω.

Δημοσ.

Ki ego auto nomiza, mexri pou to piga ekei pou to pira, eutixos to paidi sto magazi to ksero, kai ton parakalesa na to sindesei se ena diko tou pc, kai epaize mia xara !! An eixe pathei kati den tha kollage opou kai an to ebaza ?

Ntaksei, den einai thema, 40euro ekane, pao kai pairno allo, alla einai to gamoto.

Dokimasa na allakso auto to mauro pragma pou mpainei apo piso, pou to sindeei me to pc, exei 2 pano i kordela, alla kai pali ekane ta idia. Allaksa tin trofodosia, tipota.

Mipos na bgalo to tzamperaki ? Ti na po..

Ki oxi tipota allo, pira xtes to dvd tis kylie kai den mporo na to do.. :(

Δημοσ.

Μήπως σου είναι κόπος να τα γράψεις στα ελληνικά, γιατί προσπάθησα στη τύχη αλλά άκρη δεν έβγαλα. btw, έχω win98.

Α, και το άλλο κουφό. Πριν λίγο έβαλα το dvd της kylie και έπαιζε κανονικά !!! Δηλαδή όχι τέλεια, αλλά σίγουρα όχι με τα κολλήματα και τις διακoπές που παρουσιάζει σε dvd ταινιών. :\

Δημοσ.

Πήγα απο εκεί που το πήρα, αφού την προηγούμενη άλλα δισκάκια τα έπαιζε κανονικά και άλλα όχι, και μου είπε οτι το dvdrom είναι μια χαρά, διαφορετικά δεν θα έπαιζε κανένα δισκάκι, και δεν θα έκανε διαχωρισμού. Mου είπε οτι το πρόβλημα εστιάζεται στην κάρτα οθόνης. Eπίσης μου είπε οτι τελικά βρήκε sdram στα 128.

Yπάρχει περίπτωση αν αυξήσω την μνήμη να ελαττωθεί κάπως το πρόβλημα ?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...