tsitris Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2005 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2005 Ακούστε ……………. Στις 12/1 παθαίνει βλάβη το dsl μου,τους περνώ την επομενη να τους δηλώσω βλάβη .(όλα μελι γαλα μέχρι στιγμής) Τους περνω την προηγουμενη βδομάδα με την "ευγενικοτιτα" που με διακατέχει και ρωτάω τι γίνετε με το status τις βλάβης?Τίποτα-δεν ξέρουμε τίποτα ήταν η απάντηση,αλλα θα στείλουμε ένα fax έντονης διαμαρτυρίας (καλά λέω στείλτε ότι θέλετε-έντονη διαμαρτυρία???,Παράξενο) .Λοιπόν φτάνει και σημερινή μέρα όπου καλο το βλαβοληπτικό του οτε, -Έχετε δόση την βλάβη περιμένετε ,μα την έχω δώσει από τις 12/1.Και ρωτάω ο κακόμοιρος με ποιον θα μπορούσα να μιλήσω (με κάποιον υπεύθυνο τέλος πάντων) -και μου απαντάει οι ευγενική δεσποινίς με τον κύριο mpimp mpimp και πριν καν μου πει με ρίχνει σε αναμονή κανένα δεκάλεπτο.Τελικά το σηκώνει μια άλλη,και μου λέει δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα στείλε μας fax στο 210-xxxxx και κάντε τα παράπονα σας.(φυσικά ακολούθησε έντονος διάλογος,δεν θέλω να κάνω παράπονα θέλω να αποκατασταθεί η βλάβη,όχι στείλτε fax με τα παράπονα σας.Εντωμεταξύ η τύπισσα και καλά ήταν η υπεύθυνη) τι να πω??ειναι για τον πέολα οι άνθρωποι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πανίσχυρος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2005 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2005 Κάτι παρόμοιο μου είχαν κάνει και σε μένα πριν να συνδέσω το ADSL μου. μέσα σε μια εβδομάδα μου είπες πως θα είμαι μέσα και στο τέλος μέσα σε ένα μήνα και κάτι μέρες ήμουν μέσα στο Internet. Τι να πεις χάλασε ο κόσμος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
romas Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2005 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2005 o (P)ote einai gnwstos gia auta ta provlimata...emena tin alli fora ekanan 1misi mina na mou ftiaksoun mia vlavi stin adsl...oi anthrwpoi einai geloioi!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsitris Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2005 μα αν είναι δυνατόν στείλτε μας φαχ να μας κάνετε παράπονα?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
romas Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2005 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2005 ti fax na tous steileis,ti kantilia na tous katevaseis,autoi den katalavainoun tipota... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsitris Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2005 και όμως παιδιά καντήλια ήθελαν!!!μου έστειλαν το σήμα χθες το βράδυ γύρω στις 20:00.η ίδια μέρα που τους έκραξα.Και δεν πήραν και ένα τηλ να που ότι στο αποκαταστήσαμε. Άθλιοι κρα κρα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2005 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2005 den prokite na allaxei pote para mono tha ginei olo to sistima pio kalo otan tha spasei to monopolio.oxi oti tha tous niaxei kai poli Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
telcomfreak Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2005 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2005 οταν μια εταιρεια αποτελειτε απο τοσο προσωπικο και τοσα πολλα τμηματα καταλβαινεις ποσο ευκολο ειναι να γινουν ολα μπαχαλο. Καλα κανουν και σου ζητανε γραπτος. Ειναι ποιο σωστο οταν υπαρχει προβλημα με καποια εταιρεια να υποβαλονται και γραπτος. Ο νομος αναγνωριζει μονο τα γραπτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
a123xxsp Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2005 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2005 ρε παιδιά .... σα να ανακαλύψαμε την πυρά κάνουμε... κάποια πράγματα δεν αλλάζουν στην Ελλαδίτσα μας και ένα από αυτά είναι η εξυπηρέτηση στις δημόσιες υπηρεσίες. Όχι ότι εμείς πρέπει να κάτσουμε με τα χέρια σταυρωμένα αλλά μην περιμένουμε και πολλά πολλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2005 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2005 οταν μια εταιρεια αποτελειτε απο τοσο προσωπικο και τοσα πολλα τμηματα καταλβαινεις ποσο ευκολο ειναι να γινουν ολα μπαχαλο. Καλα κανουν και σου ζητανε γραπτος. Ειναι ποιο σωστο οταν υπαρχει προβλημα με καποια εταιρεια να υποβαλονται και γραπτος. Ο νομος αναγνωριζει μονο τα γραπτα. to dexomai auto alla sto exoteriko pou iparxoun megales eteries giati ola douleuoun kalitera?aploustata dioti mpeneis me tin axia sou kai oxi me bisma xoris na xereispou pane ta 4 kai ginontai kai ta aparetita seminaria.me ton ote oute me grapta bgazeis akri. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2005 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2005 ρε παιδιά .... σα να ανακαλύψαμε την πυρά κάνουμε... κάποια πράγματα δεν αλλάζουν στην Ελλαδίτσα μας και ένα από αυτά είναι η εξυπηρέτηση στις δημόσιες υπηρεσίες. Όχι ότι εμείς πρέπει να κάτσουμε με τα χέρια σταυρωμένα αλλά μην περιμένουμε και πολλά πολλά. kapote stin alli zoi tha allaxoun auta.pira anakalipsame otan oi alloi to exoun anakalipsei edo kai xronia.dimosio forever. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasiliosa Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2005 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2005 Ama den idiwtikopoihthei 100% o OTE den tha allaxei tipota... Ayto exw mono na pw kai elpizw oti twra pou tha valw adsl na mhn exw problem Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsitris Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2005 ς εκεί που τσίτωσα τρελα πάντως ήταν όταν ζήτησα το όνομα τις κυριας που μιλάω.Λοιπόν το όνομα σας???και με άθλιο τρόπο μου απαντάει θέση 67,το όνομα σας ξανά εγώ-θέση 67.Για το πούτσο ειναι ρεεεεεεεεεεεεε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2005 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2005 ς εκεί που τσίτωσα τρελα πάντως ήταν όταν ζήτησα το όνομα τις κυριας που μιλάω.Λοιπόν το όνομα σας???και με άθλιο τρόπο μου απαντάει θέση 67,το όνομα σας ξανά εγώ-θέση 67.Για το πούτσο ειναι ρεεεεεεεεεεεεε ntropi na les tin lexi ..... etsi einai o ote.anonimos gia na min mporeis na kaneis kati kai na min iparxoun euthines.ego pou douleuo se isp leme to onoma mas epitopou me to pou to sikoseis kai einai kanonas.ston ote omos kaneis den leei onoma.etsi den mporeis kai esi na peis milisa me ton tade kai mou eipe auto kai ekeino.den mporeis na rixeis euthines.i thesi aporo an ine i idia kathe mera. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2005 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2005 Ama den idiwtikopoihthei 100% o OTE den tha allaxei tipota...Ayto exw mono na pw kai elpizw oti twra pou tha valw adsl na mhn exw problem kali tixi.ama idiwtikopoiithei tha paei poli kalitera.kai ama figei to monopolio kai ginei idiwtikos tote akoma kalitera. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.