tony_pap3 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2005 Μάγκες βοηθάτε αλλήλους: ξέρει κανείς κάποιον τρόπο να συμπιέσω ταινία 9.8 GB σε 8,5 GB για να την γράψω σε Double Layer DVD; το dvdshrink δεν βοηθάει σε συμπίεση άνω των 4,7 GB Ευχαριστώ πολύ.
poulinos Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2005 an bgaleis monos sou tipota extra vob arxeia me ta extra futures????
tony_pap3 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2005 δυστυχώς δεν γίνεται αυτό που λες mr poulinos καθώς αυτή είναι η τελική μορφή του DVD
adams Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2005 Μάγκες βοηθάτε αλλήλους:ξέρει κανείς κάποιον τρόπο να συμπιέσω ταινία 9.8 GB σε 8' date='5 GB για να την γράψω σε Double Layer DVD; το dvdshrink δεν βοηθάει σε συμπίεση άνω των 4,7 GB Ευχαριστώ πολύ.[/quote'] Πηγαινε στα preferences του shrink target size---> dvd9 8.5 giga
ikaros81 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2005 Xoris na eimai apolita sigouros, nomizo pos me to Instant Copy, exeis tin dinatotita na oriseis esi to megethos pou thes gia na simpieseis mia tainia. Alla gia na to kaneis auto tha prepei na baleis kapoio patch pou exei opou feugoune diafora restrictions. Gia perissotera pragmata koita sto http://www.doom9.org
tony_pap3 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2005 ρε adams δύο πράγματα μοπεί να συμναίνουν. Ή αυξηθηκε η μυωπία μου και δεν βλέπω, ή αυξήθηκε να μην πω τι άλλο. μπροστά στα μάτια μου ήταν. Σε ευχαριστώ πολύ
poulinos Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2005 ρε adams δύο πράγματα μοπεί να συμναίνουν. Ή αυξηθηκε η μυωπία μου και δεν βλέπω, ή αυξήθηκε να μην πω τι άλλο. μπροστά στα μάτια μου ήταν. Σε ευχαριστώ πολύ ax i peirateia pirazei kai tin miopia tora.xaxaaxaxaxaxaxaxa.tha bgei se slogan.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.