zaskar Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2005 Ψάχνω τον τρόπο που μπορώ να κάνω backup τους σελιδοδείκτες του Mozila Firefox. Το export μου φτιάχνει απλά μια σελίδα html. Εγώ θέλω απλά να μεταφέρω τα bookmark μου από τον υπολογιστή στη δουλεία σε αυτό του σπιτιού και στον φορητό. Μήπως μπορεί κάποιος να με βοηθήσει;
Spitzenklasse Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2005 Μπορείς να ψάξεις στον Γούγλη για το καταπληκτικό MozBackup που αν δεν κάνω λάθος είναι στην έκδοση 1.3.2. Δεν κρατάει μόνο αντίγραφο από τα bookmarks αλλά ακόμα και από τα cookies και άλλα χρήσιμα. Είναι και δωρεάν....
dwarves Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2005 @zaskar auto to arxeio pou sou ftiaxnei to export...mporeis na to kaneis import sto Mozilla sto PC pou thes ....! Egw etsi to ekana...!
karib Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2005 Κανενας τροπος να περαστους οι σελιδοδεικτες του Firefox στον Internet Explorer υπάρχει?
Mad_man Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2005 Πρώτα εμφάνισε όλα τα αρχεία tools --> folder options --> show hidden files and folders, Μετά Documents and Settings --> στον φάκελο με το όνομα υπολογιστή --> Application Data --> Mozilla --> Firefox --> Profiles --> 4i9glplc.default --> bookmarks.html. τα αντιγράφεις κ τα περνάς κατά τον ίδιο τρόπο στον φορητό η όπου αλλού.
WaVe Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2005 Κανενας τροπος να περαστους οι σελιδοδεικτες του Firefox στον Internet Explorer υπάρχει? Otan kaneis egatastasi tou Firefox se rwtaei apo mono tou.
naftis Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2005 Καλησπέρα, Υπάρχει ένα extension, "Favorites converter, From bookmarks to favorites." Αυτό κάνει την δουλειά καλά, Μεταφέρει τα bookmarks από Firefox, στον IE. Εγώ χρησιμοποιώ και το σχετικό εργαλείο στον Firefox, (File/import) και τα μεταφέρω από τον Opera στον Firefox και από εκεί στον IE, lol. Χαιρετισμούς, Κώστας.
naftis Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2005 Ψάχνω τον τρόπο που μπορώ να κάνω backup τους σελιδοδείκτες του Mozila Firefox Νομίζω ότι το extension "Bookmarks Synchronizer" θα σου κάνει την δουλειά.
zaskar Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2005 Ευχαριστώ ρε παιδιά. Με βοηθήσατε φοβερά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.