Προς το περιεχόμενο

πως κάνω Backup στους Σελιδοδείκτες του Firefox;

zaskar

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψάχνω τον τρόπο που μπορώ να κάνω backup τους σελιδοδείκτες του Mozila Firefox. Το export μου φτιάχνει απλά μια σελίδα html.

Εγώ θέλω απλά να μεταφέρω τα bookmark μου από τον υπολογιστή στη δουλεία σε αυτό του σπιτιού και στον φορητό. Μήπως μπορεί κάποιος να με βοηθήσει;

Δημοσ.

Μπορείς να ψάξεις στον Γούγλη για το καταπληκτικό MozBackup που αν δεν κάνω λάθος είναι στην έκδοση 1.3.2. Δεν κρατάει μόνο αντίγραφο από τα bookmarks αλλά ακόμα και από τα cookies και άλλα χρήσιμα. Είναι και δωρεάν....

Δημοσ.

Πρώτα εμφάνισε όλα τα αρχεία tools --> folder options --> show hidden files and folders, Μετά Documents and Settings --> στον φάκελο με το όνομα υπολογιστή --> Application Data --> Mozilla --> Firefox --> Profiles --> 4i9glplc.default --> bookmarks.html. τα αντιγράφεις κ τα περνάς κατά τον ίδιο τρόπο στον φορητό η όπου αλλού.

Δημοσ.
Κανενας τροπος να περαστους οι σελιδοδεικτες του Firefox στον Internet Explorer υπάρχει?

Otan kaneis egatastasi tou Firefox se rwtaei apo mono tou.

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Υπάρχει ένα extension, "Favorites converter, From bookmarks to favorites." Αυτό κάνει την δουλειά καλά, Μεταφέρει τα bookmarks από Firefox, στον IE.

Εγώ χρησιμοποιώ και το σχετικό εργαλείο στον Firefox, (File/import) και τα μεταφέρω από τον Opera στον Firefox και από εκεί στον IE, lol.

Χαιρετισμούς,

Κώστας.

Δημοσ.
Ψάχνω τον τρόπο που μπορώ να κάνω backup τους σελιδοδείκτες του Mozila Firefox

Νομίζω ότι το extension "Bookmarks Synchronizer" θα σου κάνει την δουλειά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...