Cristina Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2005 Έχουμε ένα PC με 2 λειτουργικά. Win ME (C:\) & Win XP (D:\) Σβήνουμε το pagefile.sys από τα Win ME με αποτέλεσμα να μην μπορούμε πλέον να μπούμε στα Win XP. Σε αντίθεση με τα Win ME που όλα είναι μια χαρά. Τί μπορούμε να κάνουμε για να είναι μια χαρά και τα Win XP, ξανά;
alkisg Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2005 Αν θυμάμαι καλά, αν φτιάξεις (από τα Me) ένα Pagefile.sys με μηδενικό μέγεθος θα μπουτάρουν... Αν και σε μερικές περιπτώσεις το φτιάχνουν μόνα τους χωρίς παράπονα, δεν έχω καταλάβει σε ποια περίπτωση ακριβώς παραπονιούνται...
Burner Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2005 Κατά την εκκίνηση Χριστίνα, πάτα το F8, σε Ασφαλής λειτουργία μπορείς να μπείς? Αν Όχι δοκίμασε την επιλογή που λέει "Last Good Known Configuration", δεν θυμάμαι πως το λένε τα Ελληνικά Windows Δοκίμασε αυτό και αν δεν καταφέρεις τπτ με αυτούς τους τρόπους δοκίμασε κανένα πρόγραμμα EasyRecovery
Spyrious Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2005 Κατά την εκκίνηση Χριστίνα' date=' πάτα το F8, σε Ασφαλής λειτουργία μπορείς να μπείς? Αν Όχι δοκίμασε την επιλογή που λέει "Last Good Known Configuration", δεν θυμάμαι πως το λένε τα Ελληνικά Windows Δοκίμασε αυτό και αν δεν καταφέρεις τπτ με αυτούς τους τρόπους δοκίμασε κανένα πρόγραμμα EasyRecovery [/quote'] Συμφωνώ. Άλλη φορά πριν το σβήσεις απενεργοποίησέ το πρώτα, και δεν θα έχεις πρόβλημα.
sotris99 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2005 Από αυτά που είπαμε στο mplampla δεν έπιασε τίποτα??? Δοκίμασες με το cd των xp???
Cristina Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2005 alkisg, μήπως θα μπορούσες να μου πεις με ποιόν τρόπο φτιάχνουμε; Φαντάζομαι πως αν κάνω ένα *.txt και το ονομάσω 'pagefile.sys' δεν θα πιάσει... :roll: Κατά την εκκίνηση Χριστίνα, πάτα το F8, σε Ασφαλής λειτουργία μπορείς να μπείς? Αν Όχι δοκίμασε την επιλογή που λέει "Last Good Known Configuration", δεν θυμάμαι πως το λένε τα Ελληνικά Windows Δοκίμασε αυτό και αν δεν καταφέρεις τπτ με αυτούς τους τρόπους δοκίμασε κανένα πρόγραμμα EasyRecovery Νικόλα, τα έκανα όλ' αυτά χωρίς αποτέλεσμα. Ούτε οι τελευταίες ρυθμίσεις επανέρχονται, ούτε σε ασφαλής λειτουργεία δεν μπορώ να μπω, όπου τότε μου βγάζει μια μαύρη οθόνη και στο κάτω μέρος της υπάρχει μια γραμμή περίπου όπως αυτή: multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\*.* *.* = διάφορα αρχεία των Win που δεν προλαβαίνω να δω ποια είναι επειδή 'φεύγουν' γρήγορα. Μόλις τελειώνει αυτή η διαδικασία κάνει επανακκίνηση. Δοκίμασα να επαναφέρω το 'pagefile.sys' με το 'Active@ File Recovery' αλλά σταματάει στο 62% όσες φορές και αν προσπάθησα. Σωτήρη, δοκίμασα κάτι άλλο που προέκυψε άλλο πρόβλημα μετά. Δεν έβλεπαν τον σκληρό τα Win ενώ το BIOS τον έβλεπε. Όμως αυτό είναι άλλο πρόβλημα... Δεν έχει σχέση με αυτό και τώρα εξ αιτίας αυτού δεν μπορώ να δοκιμάσω τίποτε άλλο σχετικά με τον άλλον σκληρό... Είπα να κάνω διόρθωση των XP αλλά όταν φτάνω στο σημείο που μου λέει να πατήσω ® μετά δεν ξέρω τί να κάνω... Δεν ξέρω και αν θα πιάσει αυτό...
alkisg Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2005 Christina πάνε χρόνια που είχα το πρόβλημα αυτό αλλά νομίζω ότι το είχα διορθώσει φτιάχνοντας απλά ένα καινούργιο pagefile.sys. Ναι, μπορείς απλά να φτιάξεις ένα .txt και μετά να το μετονομάσεις σε pagefile.sys, αρκεί να είναι τελείως άδειο (0 bytes).
Cristina Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2005 alkisg, δυστυχώς δεν έπιασε... Αχ θέλω τα XP μουυυυ!!!
alkisg Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2005 Μήπως δεν φταίει το pagefile? (μου έρχονται διάφορες αιτίες στο μυαλό) Δεν κάνεις (με F8) μια logged εκκίνηση και να κάνεις post το D:\Bootlog.txt? (είναι κρυφό)
tech25 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2005 Dokimase na sikoseis to mixanima me ERD Commander an exeis. dhmiourgise to pagefile kai des ston Event Viewer an exei kapoio sfalma Cheers...
Cristina Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2005 Το pagefile.sys επανήλθε με το 'GetDataBack'. Τα XP όχι... :roll: Πρέπει να κάνω κάτι δοκιμούλες τώρα ελπίζοντας να πιάσει τίποτα...
Burner Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2005 GetDataBack Όπως λέει και ο alkisg παραπάνω κάτι άλλο έχεις κάνει. Μάλλον το boot.ini πρέπει να έχει πειραχτεί. Αν σου είναι εύκολο Χριστίνα γράψε το boot.ini εδώ να δούμε πως μπορούμε να σε βοηθήσουμε
Cristina Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2005 C:\ >[boot Loader] Timeout=5 Default=C:\$WIN_NT$.~BT\BOOTSECT.DAT [Operating Systems] multi(0)disk(0)rdisk(1)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /fastdetect C:\ = "Previous Operating System on C:" C:\$WIN_NT$.~BT\BOOTSECT.DAT = "Windows XP Installation/Upgrade" D:\ >[boot Loader] Timeout=5 Default=C:\$WIN_NT$.~BT\BOOTSECT.DAT [Operating Systems] C:\$WIN_NT$.~BT\BOOTSECT.DAT = "Windows XP Installation/Upgrade" Μακάρι να είναι εδώ και μόνον το πρόβλημα... :roll: Πάντως... Εγώ... Αλήσεια λέω... Εν έχω κάνει τίποτα... Μόνο ένα αρχειάκι έσβησα...
tech25 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2005 I alitheia einai oti to boot.ini mou fainetai kapos messed up. Mporeis na kaneis boot me to cd ton XP, kai kane Repair. An den piasei tha xreiastei Recovery Console kai bootcfg Cheers...
Cristina Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2005 Έγινε ένα θαύμα χθες... Δεν ξέρω που να το αποδώσω... Απελπισμένη, είπα να βάλω τον 3ο σκληρό επάνω ώστε να μεταφέρω εκεί ότι είχα στα XP αφήνοντας μόνο τα Win και τα προγράμματα. Αφού το έκανα αυτό, ετοιμάστηκα για μια νέα εγατάσταση σε άλλον φάκελο όπως έλεγε και η λύση της MS σε αυτό το πρόβλημα. Πριν κάνω την εγατάσταση σκέφτηκα να κάνω μια ανασυγκρότηση πρώτα η οποία όμως κόλλησε σε ένα σφάλμα το οποίο δεν διορθώθηκε όσες φορές και αν έκανα διόρθωση σφαλμάτων. Οπότε και είπα να προχωρήσω στη νέα εγκατάσταση μέσω των ME. Σε κάποια στιγμή έκανε restart και μετά μου έβγαλε μια μπλε οθόνη όπου έπρεπε να διαλέξω σε ποιο partition θα έκανα την εγκατάσταση. Φοβήθηκα πως θα την έκανε πάνω από τα άλλα μιας και δεν θυμόμουν πλέον πως γίνεται η εγκατάσταση των win κι έτσι την σταμάτησα. Κάνοντας restart, είπα να να δοκιμάσω να μπω στα XP και με μεγάλη έκπληξη είδα πως για αρκετή ώρα από ότι μέχρι τώρα έβλεπα το logo των XP. Μέχρι να καταλάβω τι παίζεται μου έβγαλε την οθόνη για έλεγχο σφαλμάτων... Εκεί με έπιασε ένα κάτι τις... Δεν πίστευτα στα μάτια μου... Και μέχρι να καταλάβω τι συμβαίνει, είδα το desktop μου... @_@ Αυταααααά! Τώρα βέβαια προέκυψε άλλο πρόβλημα... Αλλά μάλλον θα πρέπει να κάνω νέο topic.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.