giannis2001 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2005 Δύο ερωτήσεις έχω να κάνω αν γνωρίζετε: 1ον) γίνεται να λάβω fax μέσω του netmod (π.χ. μέσω του fax/modem μπορώ) 2ον) γνωρίζετε κάποιο free πρόγραμμα για να λαμβάνει κανείς (κυρίως) και να στέλνει fax;
atvelos Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2005 To mono software pou ksero alla den inai free einai to rvs germaniko. Exi anagnorisi klisis lipsi kai apostoli fax automato tilefoniti. Den to exo dokimasi. Kathos episis mono an exis sindesi to netmod se usb douleui giati theli capi drivers.
andrip Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2005 αν έχεις μόνο το netmod χωρίς να έχεις άλλο modem επάνω χλωμό να στείλεις ή να πάρεις fax
mpentenis Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2005 δεν εχω δοκιμασει, αλλα πιστευω οτι με netmod αν το συνδεσεις με USB (ωστε να φορτωσει capi...) 8α τα καταφερεις...αν εχεις XP, τοτε να ξες πως εχουν μεσα προγραμματακι για fax....
Nikos Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2005 Δυστυχώς μόνο με το RVS-Com μπορείς να λάβεις ή να στείλεις fax. Αυτό γιατί ενώ η intracom δίνει capi driver, αυτός δεν είναι συμβατός με κανένα πρόγραμμα πλην του RVS-Com. Ε΄χω δοκιμάσει με το WinFax 10 χωρίς αποτέλεσμα και πιστεύω ότι το ίδιο γίνεται και με άλλα προγράμματα.
Papajohn Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2005 Εγω που έχω ISDN TA (Tornado) που έχει CAPI drivers μπορώ να έχω faxing δυνατοτητες;; Δουλέυει το fax των windows xp;! To RVS-COm είναι μονο γερμανικό;
wert Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2005 Εγω που έχω ISDN TA (Tornado) που έχει CAPI drivers μπορώ να έχω faxing δυνατοτητες;; Δουλέυει το fax των windows xp;! To RVS-COm είναι μονο γερμανικό; To RVS-COM είναι Γερμανικής κατασκευής αλλά εγώ που το έχω είναι στα Αγγλικά. Αν και δεν είμαι τώρα σε εκείνο το PC για να πω ακριβώς. Ενοείται ότι αν έχεις κάποιο άλλο εκτός του «netmod» ISDN TA τότε θα δουλέψει. Αλλά αν έχετε ένα μοντεμάκι από αυτά τα απλά για dial up τότε μην το σκαλίζετε το θέμα. Ανοίχτε το fax των windows και έχετε κάνει τη δουλειά σας εύκολα και γρήγορα. Τώρα αν το προσπαθήτε να στείλετε φάξ με το netmod καλή σας ταλαιπωρία και καλή επιτυχία.
Papajohn Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2005 Το πρόβλημα μου είναι πως έχω ξεμείνει απο PCI και δεν χώραγε το απλο modem μολις έβαλα το ISDN TA. τεσπα, αν τη κανει τη δουλεία το rvs... Μηπως όμως υπάρχει κανα αλλο, κανα μικρο και ευελικτο; Δεν με ενδιαφερει καμμια σουιτα τηλεφωνικων προγραμματων όπως φανταζομαι οτι είναι το RVS, κατι μικρο και απλο θελω να στελνω fax με το ΤΑ μου. ΒΤW, Ενα ISDN TA αξίζει μονο και μονο για το (ελληνικο) ISDN Caller Identity με όλο τον τηελφωνικό καταλογο του ΟΤΕ! Must αν σκεφτεις οτι κοστίζει 20?
wert Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2005 ΒΤW, Ενα ISDN TA αξίζει μονο και μονο για το (ελληνικο) ISDN Caller Identity με όλο τον τηελφωνικό καταλογο του ΟΤΕ! Must αν σκεφτεις οτι κοστίζει 20€ Οντος αυτό το πρόγραμμα είναι ότι ποιό καταπληκτικό έχω δεί. Και είναι και free. Papajohn συνήθως τα μόντεμ συνοδεύονται από software. Το κοίταξες το δικό σου μήπως έχει κάτι σχετικό και σου έχει ξεφύγει :idea:
Papajohn Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2005 Μπα, δεν ειχε τίποτα μεσα το cd, παλι καλα που έχει fully working driver για xp...
wert Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2005 Μπα, δεν ειχε τίποτα μεσα το cd, παλι καλα που έχει fully working driver για xp... Eνώ αντιθέτως στο δικό μου είχε το rvs com αλλά και drivers σκέτα κακοποιά στοιχεία. Εδώ μπορείτε να θαυμάσετε εμένα το μόντεμ μου τους drivers toy και την crypto :razz: Χαμός γίνεται τελικά :-P
citizen Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2005 Κοιταχτε και εδώ http://www.cfos.de/index2_e.htm
pp6210 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2005 Το πρόβλημα μου είναι πως έχω ξεμείνει απο PCI και δεν χώραγε το απλο modem μολις έβαλα το ISDN TA. Και εγώ δεν έχω χώρο για το παλιό PSTN modem και τώρα με το netmod έχω ξεμείνει, αλλά για λύση ανάγκης χρησιμοποιώ το mail/fax του κινητού μου vodafone μέσω web. Αν έχεις γραμμή voda και σε ενδιαφέρει σαν εναλλακτική λυση πες μου να σου δώσω λεπτομέρειες.
wert Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2005 Υπάρχει και το Το Free Fax της FORTHnet Δεν ξέρω κατά πόσο εξυπηρετεί αλλά είναι μια λύση και αυτό.
giannis2001 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2005 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις...Πάντως για να κάνω τη δουλειά μου χρησιμοποίησα το παλίο μου μόντεμ (US Robotics) και ένα πρόγραμμα σε trial version (Mighty fax)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.