Προς το περιεχόμενο

Logitech Z-5500 Digital -56k maybe unfriendly-

FISHERMAN

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με 239 ευρo πλέον δεν νομίζω να βρείς κάτι ανταγωνιστηκό ακόμα και σε entry-level home cinema set στην αντίστοιχη πάντα τιμή. Εγώ πάντως μόλις τα πήρα για το PlayStation 3 μου!

• 1 μήνα μετά...
  • Απαντ. 114
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
κι εγω τα πηρα 180ε για το ps3 κυριως αλλα και για τον υπολογιστη μου////

Θα σου ήταν ευκολο να αναφέρεις από που τα πήρες σε αυτήν την τιμή ή να μου στείλεις πμ, σε ευχαριστώ.

Δημοσ.

Ρε παιδιά,αυτά τα ηχεία δεν προορίζονται για χρήση με το PC;Γιατί παραπάνω είδα κάτι για χρήση με PS3.Μπορεί να αντικαταστήσουν αυτά τα ηχεία άλλα ηχεία που είναι για home cinema;

Δημοσ.
Ρε παιδιά,αυτά τα ηχεία δεν προορίζονται για χρήση με το PC;Γιατί παραπάνω είδα κάτι για χρήση με PS3.Μπορεί να αντικαταστήσουν αυτά τα ηχεία άλλα ηχεία που είναι για home cinema;

Στην κατηγορία τιμής τους είναι τα καλύτερα. Απο την στιγμή που έχουν optical, coax και 3 εισόδους με "καρφί" (3 stereo-mini connectors) μπορείς να βάλεις πάνω από κονσόλα (PS3/XBOX360) και PC μέχρι dvd player και mp3 player. Το ξέρω ότι υπάρχουνε καλύτερες και ποιοτικότερες λύσεις όταν μιλάμε για home cinema sets (έστω entry-level) αλλά ξεφεύγουν παρα πολύ σε κόστος οπότε ξαναεπαναλαμβάνω ότι σε αυτά τα λεφτά πλέον δεν έχουν αντίπαλο.

Δημοσ.

Παδιά εγώ έχω τα Logitech Z-2300.Σε λίγες μέρες λέω να πάρω PS3.Λέτε αν τα συνδέσω να κάνουν πολύ καλύτερη δουλειά από ότι τα ηχεία της τηλεόρασης;

Βασικά τα ηχεία συνδέονται στην τηλεόραση ή στο PS3;

• 2 μήνες μετά...
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Αύριο πάω να τα πάρω, σε ποιο κατάστημα θα υπάρχουν σίγουρα? Σκεφτόμουνα να πήγαινα στη στουρνάρη όλο και κάποιο κατάστημα θα τα έχει.

Στο πλαίσιο υπάρχουν ακόμα στα 199??

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...