Προς το περιεχόμενο

Logitech Z-5500 Digital -56k maybe unfriendly-

FISHERMAN

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα συμφωνήσω και εγώ πως τέτοια ηχεία δεν είναι για μουσική. Εγώ έχω τα MegaWorks της Creative με 500 Watt RMS και όσο απόλαυση είναι οι ταινίες και τα παιχνίδια, τόσο δε λένε για μουσική.

• Απαντ. 114
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ενταξει αν εισαι audiophile φυσικα και δεν κανουν την δουλεια τους, τι περιμενουμε δλδ σε αυτα τα λεφτα; .. Αλλα για το playroom ή ενα μικρο σαλονι θεωρω οτι ειναι μια χαρα.. Ειδικα αν συνδεθουν μεσω PC και μια X-FI Platinum ειναι πολυ καλος ο ηχος και για μουσικη..

Δημοσ.

Τον ενδιαφέρει να έχει καθαρό ήχο σε μεσαία και πρίμα και να μην υπερκαλύπτονται από τα μπάσα.Δεν ζητάει hi-end μηχάνημα αλλά να έχει κάποιο αρκετά καλό επίπεδο όσον αφορά την απόδοση μουσικής.Θα καλυφθεί με αυτά ή όχι;

Πάντως από reviews σε ξένα site έχω ακούσει οτι έχει εξαιρετικά μεσαία και πρίμα και έχω μπερδευτεί γιατί ακούω από πολλούς εδώ οτι δεν κάνουν για μουσική.Ποιά είναι η αλήθεια τελικά;

Επίσης ακόμα περιμένω κάποια πρόταση από κάποιον που ήδη το έχει αγοράσει για μια συνάντηση να τα ακούσουμε από κοντά αλλά ακόμα τίποτα...

Δημοσ.
Τον ενδιαφέρει να έχει καθαρό ήχο σε μεσαία και πρίμα και να μην υπερκαλύπτονται από τα μπάσα.Δεν ζητάει hi-end μηχάνημα αλλά να έχει κάποιο αρκετά καλό επίπεδο όσον αφορά την απόδοση μουσικής.Θα καλυφθεί με αυτά ή όχι;

Πάντως από reviews σε ξένα site έχω ακούσει οτι έχει εξαιρετικά μεσαία και πρίμα και έχω μπερδευτεί γιατί ακούω από πολλούς εδώ οτι δεν κάνουν για μουσική.Ποιά είναι η αλήθεια τελικά;

Επίσης ακόμα περιμένω κάποια πρόταση από κάποιον που ήδη το έχει αγοράσει για μια συνάντηση να τα ακούσουμε από κοντά αλλά ακόμα τίποτα...

Τα ηχεια συνδεδεμενα σε μια X-FI κανουν πολυ καλη δουλεια.. Εγω ειμαι υπερευχαριστημενος. Και ναι εχουν πολυ καλα πριμα και μεσαια..

Δημοσ.
Τα ηχεια συνδεδεμενα σε μια X-FI κανουν πολυ καλη δουλεια.. Εγω ειμαι υπερευχαριστημενος. Και ναι εχουν πολυ καλα πριμα και μεσαια..

Δηλαδή μόνο μέσω της κάρτας ήχου αποδίδει καλά το συγκεκριμένο ηχοσύστημα?Μόνο του αυτόνομα δεν παίζει καλά;Γιατί δεν υπάρχει υπολογιστής να το συνδέσει.Θα το έχει σαν home cinema στο σαλόνι

Δημοσ.

Εγώ θα σου πω αυτό. Αν τον φίλο σου τον ενφιαφέρει η μουσική, να πάρει έναν ενισχυτή και 2 ηχεία και θα ελιναι άρχοντας. Σε αυτά τα λεφτά, δε χρειάζεται να ξεφύγει. Αν πάλι τον θέλει για γενικλη χρήση (μουσ, παιχν, ταινίες...), είναι ότι πρέπει.

Δημοσ.

Ένας ενισχυτής σχετικά καλός έχει 300 ευρώ τουλάχιστον και 2 καλά ηχεία από 100 ευρώ το καθένα , πάμε στα 500.Το θέλει και για ταινίες.Όχι μόνο μουσική.Αλλά τουλάχιστον να μπορείς να ακούσεις αξιοπρεπή μουσική.Όχι να μπουκώνουν τα ηχεία ή να τιτιβίζουν σας ψόφια πουλιά τα tweeter

Δημοσ.

Ενα καλο ηχειο και ενα σχετικα καλο ενισχυτη σιγουρα δεν μπορει να τα ξεπερασει ενα σχετικα φθηνο home cinema για μουσικη..

Αλλα σου ξαναλεω.. Αν σου δωθει η ευκαιρια ακου τα ηχεια και θα καταλαβεις μονος σου οτι οχι απλα θα του κανουν αλλα θα παει στα καπακια να τα παρει κιολας.. ;)

Δημοσ.
Ενα καλο ηχειο και ενα σχετικα καλο ενισχυτη σιγουρα δεν μπορει να τα ξεπερασει ενα σχετικα φθηνο home cinema για μουσικη..

Αλλα σου ξαναλεω.. Αν σου δωθει η ευκαιρια ακου τα ηχεια και θα καταλαβεις μονος σου οτι οχι απλα θα του κανουν αλλα θα παει στα καπακια να τα παρει κιολας..

Αυτό ψάχνω μήπως φιλοτιμηθεί κάποιος από εδώ μέσα (τόσοι το έχουν πάρει),αλλά ακόμα δεν έχω βρει τίποτα

• 8 μήνες μετά...
Δημοσ.

ρε παίδες, θέλω να τα πάρω κ γω άμεσα..

αλλά μηπως περιμένουμε τπτ καινουργιο απο την Logitech?? Ρωτω επειδη εχει πολυ καιρο να ανανεωθει η ναυαρχιδα της σειράς ηχείων της..

Δημοσ.

Εγώ βασικά το πιστεύετε ή οχι τα εχω πόσα χρόνια και ζήτημα να έχουν παίξει 20 φορές. Όλο με ακουστικά είμαι και με την ελπίδα όταν παω σε δικό μου σπίτι να τα χαρώ χωρίς γκρίνιες. Παρόλα αυτά τα βαρέθηκα και πάλι μέσα στα πλαίσια των pc home 5.1 συστημάτων δεν μπόρεσα να βρώ κάτι να τα αντικαταστήσω.Ίσως τα Klipsch Promedia αλλά τα άτιμα ούτε control panel δεν έχουν..με φαγουρίζει η τσέπη μου άσκοπα μάλλον..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...