Tzimmys Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Θα συμφωνήσω και εγώ πως τέτοια ηχεία δεν είναι για μουσική. Εγώ έχω τα MegaWorks της Creative με 500 Watt RMS και όσο απόλαυση είναι οι ταινίες και τα παιχνίδια, τόσο δε λένε για μουσική.
littlelouievegos Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Ενταξει αν εισαι audiophile φυσικα και δεν κανουν την δουλεια τους, τι περιμενουμε δλδ σε αυτα τα λεφτα; .. Αλλα για το playroom ή ενα μικρο σαλονι θεωρω οτι ειναι μια χαρα.. Ειδικα αν συνδεθουν μεσω PC και μια X-FI Platinum ειναι πολυ καλος ο ηχος και για μουσικη..
tarantules Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Τον ενδιαφέρει να έχει καθαρό ήχο σε μεσαία και πρίμα και να μην υπερκαλύπτονται από τα μπάσα.Δεν ζητάει hi-end μηχάνημα αλλά να έχει κάποιο αρκετά καλό επίπεδο όσον αφορά την απόδοση μουσικής.Θα καλυφθεί με αυτά ή όχι; Πάντως από reviews σε ξένα site έχω ακούσει οτι έχει εξαιρετικά μεσαία και πρίμα και έχω μπερδευτεί γιατί ακούω από πολλούς εδώ οτι δεν κάνουν για μουσική.Ποιά είναι η αλήθεια τελικά; Επίσης ακόμα περιμένω κάποια πρόταση από κάποιον που ήδη το έχει αγοράσει για μια συνάντηση να τα ακούσουμε από κοντά αλλά ακόμα τίποτα...
littlelouievegos Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Τον ενδιαφέρει να έχει καθαρό ήχο σε μεσαία και πρίμα και να μην υπερκαλύπτονται από τα μπάσα.Δεν ζητάει hi-end μηχάνημα αλλά να έχει κάποιο αρκετά καλό επίπεδο όσον αφορά την απόδοση μουσικής.Θα καλυφθεί με αυτά ή όχι;Πάντως από reviews σε ξένα site έχω ακούσει οτι έχει εξαιρετικά μεσαία και πρίμα και έχω μπερδευτεί γιατί ακούω από πολλούς εδώ οτι δεν κάνουν για μουσική.Ποιά είναι η αλήθεια τελικά; Επίσης ακόμα περιμένω κάποια πρόταση από κάποιον που ήδη το έχει αγοράσει για μια συνάντηση να τα ακούσουμε από κοντά αλλά ακόμα τίποτα... Τα ηχεια συνδεδεμενα σε μια X-FI κανουν πολυ καλη δουλεια.. Εγω ειμαι υπερευχαριστημενος. Και ναι εχουν πολυ καλα πριμα και μεσαια..
tarantules Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Τα ηχεια συνδεδεμενα σε μια X-FI κανουν πολυ καλη δουλεια.. Εγω ειμαι υπερευχαριστημενος. Και ναι εχουν πολυ καλα πριμα και μεσαια.. Δηλαδή μόνο μέσω της κάρτας ήχου αποδίδει καλά το συγκεκριμένο ηχοσύστημα?Μόνο του αυτόνομα δεν παίζει καλά;Γιατί δεν υπάρχει υπολογιστής να το συνδέσει.Θα το έχει σαν home cinema στο σαλόνι
littlelouievegos Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Oχι πολυ καλος ειναι ο ηχος και χωρις να περνει σημα απο την καρτα ηχου.. Απλα οταν εβαλα την Χ-Fi επανω τα ηχεια απογειωθηκαν..
Tzimmys Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Εγώ θα σου πω αυτό. Αν τον φίλο σου τον ενφιαφέρει η μουσική, να πάρει έναν ενισχυτή και 2 ηχεία και θα ελιναι άρχοντας. Σε αυτά τα λεφτά, δε χρειάζεται να ξεφύγει. Αν πάλι τον θέλει για γενικλη χρήση (μουσ, παιχν, ταινίες...), είναι ότι πρέπει.
tarantules Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Ένας ενισχυτής σχετικά καλός έχει 300 ευρώ τουλάχιστον και 2 καλά ηχεία από 100 ευρώ το καθένα , πάμε στα 500.Το θέλει και για ταινίες.Όχι μόνο μουσική.Αλλά τουλάχιστον να μπορείς να ακούσεις αξιοπρεπή μουσική.Όχι να μπουκώνουν τα ηχεία ή να τιτιβίζουν σας ψόφια πουλιά τα tweeter
littlelouievegos Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Ενα καλο ηχειο και ενα σχετικα καλο ενισχυτη σιγουρα δεν μπορει να τα ξεπερασει ενα σχετικα φθηνο home cinema για μουσικη.. Αλλα σου ξαναλεω.. Αν σου δωθει η ευκαιρια ακου τα ηχεια και θα καταλαβεις μονος σου οτι οχι απλα θα του κανουν αλλα θα παει στα καπακια να τα παρει κιολας..
isspro Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 egw tha ta parw telos tou mina o kosmos na xalasei!!!
tarantules Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Ενα καλο ηχειο και ενα σχετικα καλο ενισχυτη σιγουρα δεν μπορει να τα ξεπερασει ενα σχετικα φθηνο home cinema για μουσικη.. Αλλα σου ξαναλεω.. Αν σου δωθει η ευκαιρια ακου τα ηχεια και θα καταλαβεις μονος σου οτι οχι απλα θα του κανουν αλλα θα παει στα καπακια να τα παρει κιολας.. Αυτό ψάχνω μήπως φιλοτιμηθεί κάποιος από εδώ μέσα (τόσοι το έχουν πάρει),αλλά ακόμα δεν έχω βρει τίποτα
Finn Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Τα πήρα κι εγώ πριν κανα 2μηνο.Τα έχω πάνω σε μια x-fi xtremeMusic και είμαι υπερευχαριστημένος απ την αγορά μου!
darklordvader77 Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 ρε παίδες, θέλω να τα πάρω κ γω άμεσα.. αλλά μηπως περιμένουμε τπτ καινουργιο απο την Logitech?? Ρωτω επειδη εχει πολυ καιρο να ανανεωθει η ναυαρχιδα της σειράς ηχείων της..
FISHERMAN Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Εγώ βασικά το πιστεύετε ή οχι τα εχω πόσα χρόνια και ζήτημα να έχουν παίξει 20 φορές. Όλο με ακουστικά είμαι και με την ελπίδα όταν παω σε δικό μου σπίτι να τα χαρώ χωρίς γκρίνιες. Παρόλα αυτά τα βαρέθηκα και πάλι μέσα στα πλαίσια των pc home 5.1 συστημάτων δεν μπόρεσα να βρώ κάτι να τα αντικαταστήσω.Ίσως τα Klipsch Promedia αλλά τα άτιμα ούτε control panel δεν έχουν..με φαγουρίζει η τσέπη μου άσκοπα μάλλον..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.