thcp Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2005 ....Εγω τα εχω τοποθετημενα στο δωματιο μου στον τοιχο μετρημενες αποστασεις καλωδια fixed και ο ηχος ειναι super και για ταινιες και για games.Το μονο προβλημα που εχω ειναι οτι επειδη βλεπω DVD στο δωματιο μου και ο καναπες πισω ειναι κολλητος στον τοιχο με τα πισω ηχεια ακριβως απο πανω μου δεν εχω σωστη θεση. Εψαχνα για βασεις για τα πισω ετσι ωστε να μου δινουν κλιση προς τα μεσα και κατω αλλα λογω της ιδιομορφης κατασκευης των βασεων των ηχειων ειναι δυσκολο να βρεις κατι. Καμια ιδεα? Και φυσικά θα προτείνω πατέντα... Έχουμε ίδια διαμόρφωση, αν και εγώ τα έχω βάλει στις 4 γωνίες του δωματίου ως εξής: Σε κάθε γωνία, 3 καρφάκια μικρά κρατάνε ένα τρίγωνο χαρτόνι (ή νοβοπάν ή ό,τι άλλο θες) και άλλο ένα διπλό έχει σφινωμένο το καλώδιο έτσι ώστε να το τραβάει προς τον τοίχο μη πεσει σε κανα κεφάλι... στην περίπτωσή σου, αν θέλεις μεγάλη κλίση θα συνιστούσα προσοχή στο τελευταίο καρφί! (εγώ τα έχω σε 0 κλίση...) Διαφορετικά, στήσε το τρίγωνο με μικρή γωνία προς τα κάτω και με μία καρφίτσα πίνακα να κρατάει από μπροστά τη βαση του ηχείου και λίγο blu tac στο κάτω μέρος του, πρέπει να εισαι ΟΚ.
littlelouievegos Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2005 Και φυσικά θα προτείνω πατέντα... Έχουμε ίδια διαμόρφωση' date=' αν και εγώ τα έχω βάλει στις 4 γωνίες του δωματίου ως εξής:Σε κάθε γωνία, 3 καρφάκια μικρά κρατάνε ένα τρίγωνο χαρτόνι (ή νοβοπάν ή ό,τι άλλο θες) και άλλο ένα διπλό έχει σφινωμένο το καλώδιο έτσι ώστε να το τραβάει προς τον τοίχο μη πεσει σε κανα κεφάλι... στην περίπτωσή σου, αν θέλεις μεγάλη κλίση θα συνιστούσα προσοχή στο τελευταίο καρφί! (εγώ τα έχω σε 0 κλίση...) Διαφορετικά, στήσε το τρίγωνο με μικρή γωνία προς τα κάτω και με μία καρφίτσα πίνακα να κρατάει από μπροστά τη βαση του ηχείου και λίγο blu tac στο κάτω μέρος του, πρέπει να εισαι ΟΚ.[/quote'] Τωρα αν σου πω οτι το καταλαβα θα πω μαλ@κιε$. LOL Μηπως ενα μικρο σχεδιακι προχειρα φτιαγμενο;
polaki Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2005 Ναι ελα ντε, ουτε και γω καταλαβα τιποτα! Παντως ρε παιδια οι ετοιμες βάσεις ειναι σκέτη κλεψιά!!! Εκανα μια βολτα και ξεκινάνε απο 70 ευρω οι 2!!! ΕΛΕΟΣ!!
thcp Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2005 Παιδιά, έκανα σχεδιάκι, αλλά ο freeserver που έχω δεν μου επιτρέπει πια (έκανα κάτι κακό?) να κάνω links οπότε αν έχετε κάποιο download manager (εμένα δουλεύει με JetCar = FlashGet1.40) κανετε το http://thc.snn.gr/untitled.GIF paste να το πάρετε. είναι πρόημο και το βάθος είναι όπως βλέπετε την οθόνη. Για καλύτερα, πήρα και μια φώτο, http://thc.snn.gr/speaker.GIF όπου τα πράσινα είναι καρφιά, το βέλος είναι μπηγμένο στο τοιχο. αλλιως, save as...
FISHERMAN Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2005 Den mou katebainoun oi foto...upgrade your account.......
thcp Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2005 βάλε απλά το http://thc.snn.gr και μετά κλικ στη κάθε φώτο! (untitled.GIF, speaker.GIF)
FISHERMAN Δημοσ. 4 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2005 ....1 minas kai 1 ebdomada kai akoma kanenan neotero apo Holland...apo ta ntoumania den blepw fws sto tounel. :???: Epese kai katakorifa i timi...tzampa h agwnia,to treksimo kai i "upoxrewsi"...
FISHERMAN Δημοσ. 11 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2005 Epitelous hrthane!! Phga parelaba kai ksekinaw twra tin gnwsti diadikasia...elpizw na pane ola kala... ::BREAKING NEWS:: Pros megali mou ekpliksi diapistwsa oti allaksan ta "xwnefta" kalwdia me ta kalwdia tis palias ekdoshs!Ti na pw..revised edition hxeia!!Eisakoustike to review mou.. huhuuhh opote no need gia extensions kai dynatotita na baleis oti kalwdia thes xwris patentes...H synexeia epi tis othonis..
FISHERMAN Δημοσ. 11 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2005 Για του λόγου το αληθές παραθέτω τις νέες φωτογραφίες.. Ευτυχώς τα νέα καλώδια είναι πιο μεγάλα και έφτασαν ως εκεί που για τα παλιά χρειάστηκα προέκταση.Εχω πάντως μια αμυδρή εντύπωση πως τα μίκρυναν τα ηχεία..τι να πω ιδεά μου θα είναι.. :-P Άντε και άλλο κακό να μην με βρεί..
overclocker Δημοσ. 14 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2005 Ante kales hxitikes apolauseis xwris alla...provlimata!!!
profion Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Ta pira k ego ta z-5500 k mporo na pw oti ta spane kanonika omws;)Poli kali piotita hxou..An k vasanistika na ta vro...oli tin Stournari girisa k den ta vrika..h logitech exi na feri 2 mines nea kommatia...Opote ta vrika katatixi apo ta multirama sto peristeri pou itan in stock teleuteo kommati:P
FISHERMAN Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Ωραία 2 χρόνια μετά ακόμα μετράνε..καλή αγορά έκανα χιχιχ
tarantules Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 Θέλω να κάνω μια θερμή παράκληση σε όποιον έχει αγοράσει τα Logitech Z-5500 εκ μέρους ενός φίλου μου: Επειδή θέλει να αγοράσει τα εν λόγω ηχεία για home cinema αλλά και για μουσική και αν είναι δυνατό να βρίσκαμε κάποιο παιδί από Αθήνα ή Πειραιά να τα άκουγε πως παίζουν πριν τα αγοράσει για να του φύγουν τυχόν αμφιβολίες και να δει αν του κάνουν.Εγώ δυστυχώς δεν τα έχω αν και στο άμεσο μέλλον θα γίνει και αυτό. Η βασικές του αμφιβολίες είναι κατά πρώτον και κυριότερο πως γίνεται να βγάζει τόσα πολλά watt RMS με τόσο μικρούλι ενισχυτή που φαντάζομαι είναι ενσωματωμένος στο panel,και κατά δεύτερο τον ενδιαφέρει να έχει καλή απόδοση στη μουσική με καθαρό ήχο. Όποιος λοιπόν μπορεί να μου κάνει αυτή την εξυπηρέτηση ας μου στείλει pm να του δώσω το τηλ του παιδιού να έρθουν σε επικοινωνία και να κανονίσουν ένα ραντεβού από κοντά για μια ολιγόλεπτη επίδειξη.Ευχαριστώ τον οποιονδήποτε εκ των πρωτέρων ακόμα και ας μην βρεθεί κάποιος για την εν λόγω αγγαρεία
kirimis Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 Μην τα παρετε τα Ζ5500 για μουσικη. Ακαταλληλα ηχεια... Τα ειχα και τα εδωσα γι αυτο ακριβως τον λογο. Παρτε ενισχυτη και ηχεια... η καλυτερη επενδυση που θα σας μεινει και θα ειναι σωστη.
tarantules Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 Από άλλους έχω ακούσει οτι παίζουν πολύ καλά και μουσική.Τελικά όλα είναι υποκειμενικά.Αν δεν ήταν το κόστος στη μέση που μας περιορίζει δεν θα το συζητούσαμε αλλά δυστυχώς θέλεις πάνω από 600 ευρώ για να πείς οτι παίρνεις κάτι αξιόλογο από ενισχυτή και σετ ηχείων. Για το Pioneer Home Theater HTP-2500 τι λέτε?Βγάζει συνολικά 750Watt RMS.Το έχει η Microland στα 360 ευρώ.Σε σχέση με το Logitech Z-5500 είναι καλύτερο?Αξίζει για τα λεφτά του?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.