freakystyley Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2005 lol! tutorial ακομα και για το ξεπακεταρισμα...
FISHERMAN Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2005 OK xthes ekana to kalo test.Dokimasa tin Trilogia Star Wars ta remastered pou logo Lucas einai me THX klp opws lene kai ta hxeia oti einai certified.Ontws to olo system edwse resta.. Me tous enswmatomenous sta dvd odigous audio/video rythmisewn toso ta hxeia oso kai to dvd player tis philips 936sa setaristikan apsoga.To apotelesma mageutiko.Optikoakoustiki pandaisia..Pote enas polemos den itan toso oraios..xixi ps:Exw paratirisei prwti fora toso aisthita ti diafora tis entasis tou hxou analoga me tin pigi.Dld. sta star wars me tin entasi sto 5 apo ta 15 levels p.x o hxos itan trelos!Dynatos kai diaugeis.Sta dvd Matrix o hxos sto 10+ kai itan poly adynamos klp kai giauto eipa tote oti san na min ftanoun ta hxeia gia ta 50tetragwnika kai eixa psiloapogoiteutei.Mipws kanw tpt lathos?Einai dynaton na paizei toso poly o level egrafis sta dvd?Ok sta mp3 einai poly sinithes fainomeno..ti na pw. :?:
FISHERMAN Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2005 lol! tutorial ακομα και για το ξεπακεταρισμα... Kiomws einai simantiko kathws exw petyxei para polles periptwseis filwn gnwstwn klp pou logw apeirias..enthousiasmou katastrefoun kainourgia ilika kathws ta bgazoun apo ta koutia h kathws ta sunarmologoun.Petoun kalwdia,manual i eksartimata pou den kseroun pou "mpainoun".As min ksexnoume oti otan parousiazoume ena neo proion prepei na eimaste oso analytikoi mporoume sto eury koino.Den exoun oloi tis idies gnwseis.. :grin:
George! Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2005 Εγώ έχω τα Ζ-680 και δεν είμαι ικανοποιημένος από τα ηχεία για τα λεφτά που κάνουν. Πριν από αυτά είχα κατι yamaha 2.1, αν θυμάμαι καλά ήταν γύρω στα 100watt rms είχαν 40.000δρχ. και είχαν καλύτερη ποιότητα ήχου και μεγαλύτερη ζωντάνια στον ήχο που έβγαζαν σε σχέση με τα Ζ-680. Επίσης τα Ζ-680 κάνουν έντονο φύσιμα ανεξάρτητα από τα καλώδια που χρησιμοποιώ.
FISHERMAN Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2005 Με μεγάλη μου λύπη σας ενημερώνω οτι σήμερα καθώς έβλεπα ταινία έσβησε δια παντώς η οθόνη του control panel.Κάηκε το blue led, ο φωτισμός, αλλά τα γράμματα φαίνονται από κοντά βέβαια ΟΚ.Κατα τα άλλα τα ηχεία δουλεύουν μια χαρά.Δευτέρα θα μάθω αν πρέπει να στείλω πίσω όλο το σύστημα ή μόνο το πάνελ.
polaki Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2005 καλα και στεναχωριέσαι? Εγω έχω τα Ζ-680 (όντως έχουν ενα φυσιμα αλλα δεν ξέρω να συγκρίνω σε σχέση με άλλα ηχεία) και ο φωτισμός μου τη ΣΠΑΕΙ ΤΡΕΛΑ!!! Βλεπω ταινίες & παίζω games ΜΟΝΟ σε κατασκότινο δωμάτιο και ο μπλε φωτισμός με αναγκάζει να βαζω απο πάνω του ΠΕΤΣΕΤΑ!! επίσης δεν βλέπω και το νόημα να υπάρχει μιας και το control panel είναι τόσο γυρτό προς τα πίσω που για να δεις τι γραφει πρεπει να το εχεις στο ΠΑΤΩΜΑ... Αντιαθλητικό φάουλ της logitech στο control panel & στο τηλεκοντρολ.. Πρέπει να πάρει μαθήματα απο την creative..... Ειδικά το τηλεκοντρολ, ειναι καλυτερο μονο απο αυτό του ΧΒΟΧ!
thcp Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2005 καλα και στεναχωριέσαι? Εγω έχω τα Ζ-680 (όντως έχουν ενα φυσιμα αλλα δεν ξέρω να συγκρίνω σε σχέση με άλλα ηχεία) και ο φωτισμός μου τη ΣΠΑΕΙ ΤΡΕΛΑ!!! Βλεπω ταινίες & παίζω games ΜΟΝΟ σε κατασκότινο δωμάτιο και ο μπλε φωτισμός με αναγκάζει να βαζω απο πάνω του ΠΕΤΣΕΤΑ!! επίσης δεν βλέπω και το νόημα να υπάρχει μιας και το control panel είναι τόσο γυρτό προς τα πίσω που για να δεις τι γραφει πρεπει να το εχεις στο ΠΑΤΩΜΑ... Αντιαθλητικό φάουλ της logitech στο control panel & στο τηλεκοντρολ.. Πρέπει να πάρει μαθήματα απο την creative..... Ειδικά το τηλεκοντρολ' date=' ειναι καλυτερο μονο απο αυτό του ΧΒΟΧ! [/quote'] L~O~L! Να σας προτείνω να ανταλλάξετε τα panels? Σοβαρά τώρα, και χωρίς παρεξήγηση, το να έχεις ανοιχτή οθόνη σε κατασκότεινο δωμάτιο είναι βλαβερό για τα μάτια σου. Τουλάχιστον ξάπλωσέ το panelάκι να δείχνει προς το ταβάνι... Και για να έχεις φως που δεν ενοχλεί και στο gaming/movie-ing (:-P) βάλε μια φθωρίου κάτω από το κρεββάτι/καναπέ (ναι, σαν τα αμάξια).
FISHERMAN Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2005 Tha steilw sto pimp my ride ton kanape mou na mou perasoun blue neon kai ta synafoi gia na kathomai anetos na apolambanw tis tainies kai ta games...xiix Mporw na pw oti den stenoxwrethika idiaitera ews katholou giati eutixws ta agorasa apo filo apo topiko katastima.An ta eixa parei apo ekswteriko opws elega i apo kana egxwrio e-shop tha mou ebgainan trela lefta ta metaforika klp!! Apla den einai o fwtismos..alla ti allo mporei na bgaloun.2 xronia eggyisi kai xalasan stin 1 ebdomada..ts ts ts krima.. To tell you the truth gia to saloni mou telika xreiazomoun kati megalutero..den mporoun na to "gemisoun"..gia to dwmatio pali einai yperobolika too much..mia mesi lysi!?!
thcp Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2005 Ρωτάς? Την έχεις ψάξει τόσο πολύ κ ρωτάς? Τεσπά... Έχω δοκιμάσει διεξοδικά 2 σετ-άκια ηχείων. Το ένα το ξέρετε, Creative 5400 ή 4500-δεν-θυμάμαι-πως-τα-λένε.... Analog 5.1, ~18Watt to subwoofer, ~7Watt τα τουητεράκια... Το πήρα ΧΧο χέρι με σκασμένο γούφερ, αλλά μέχρι το 65% της ισχύος παίζουν τζάμι. Από εκεί και πάνω τα μπάσα εξαφανίζονται, λόγω του σκασίματος προφανώς. Τώρα ετοιμάζομαι να αλλάξω βιβλιοθήκη γιατί αυτή τρίζει ελεηνά, έπειδή όπου να'ναι θα αλλάξω/επισκευάσω το γούφερ... Μήκος καλωδίων: 3x2,5μέτρα (μπροστινά) και 2x4,5μέτρα(πίσω) ΣΗΜΕΙΩΣΗ: ΧΑΛΙ, ΤΟ ΤΑΒΑΝΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΚΑΛΩΔΙΑΚΗ ΑΡΑΧΝΗ ΣΤΗ ΜΕΣΗ! προεκτάσεις δεν βάζω ακόμα, να δω αν αξίζει να σκάσω φράγκα... Το άλλο δεν το ξέρετε (μάλλον) APAC σετάκι με κάρτα Soft5.1 (Fortemedia 801) και κουπλέ με ηχειάκια 5.1, 12W Woofer, 4W Τweeter. Και αυτά παίζουν πολύ καλά, όμως επειδή το κεντρικό ηχείο με τρέλενε στα πρίμα και επειδή το woofer είχε άλλη μια ομοαξονική έξοδο, έβαλα εκεί ένα 3δρομο ~50W και περιττό να σας πω το σύστημα τα έπαιξε μετά από καιρό (χρατς χρουτς όταν αυξομειώνεις την ένταση) αν και έπαιζε όπως ήθελα. Μήκος καλωδίων: 3x3μέτρα (μπροστινά) και 2x6μέτρα(πίσω) ΣΗΜΕΙΩΣΗ: είναι δίπολο αντί για ομοαξονικό, στα watt του παίζουν καλά. Όλα αυτά βέβαια ΠΑΝΤΑ για ένα δωματιάκι, άντε ναναι 5x4... Φυσικά, μέχρι να φτιάξω τα creative ο ήχος δεν μου φτάνει, αλλά με ένα jack-spliter και την φέτα να δίνει άλλα 2x50, τη μουσική μου θα την ακούσω όπως γουστάρω. Με άλλα λόγια, τσίμπα ότι βρεις αν θες για δωμάτιο. Προσωπικά, θα τα κρατούσα για εκεί τα Ζ και 8α έψαχνα καλύτερα για το σαλόνι, με σετάκι BlueSky για να κάνεις τη δουλειά σου... (λένε ότι βαράνε καλά) Για το σαλόνι... Πλήρες AV Ηome Cinema, και για 50τ.μ. όχι λιγότερο από 4x40 + 60center + 120woofer (να τρίιιιιζει ο πολυέλαιος!) Και την ποιότητα θα έχεις, και τα καλώδια μήκος θα έχουν, και πολλές εισόδους θα έχεις και όοολα τα καλά... Και ασύρματο χειριστήριο...
FISHERMAN Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2005 heheh Sorry den rwtousa akrivws...ta hxeia einai mia xara..apla ithela na pw oti gmt tin tyxi mou kapou sto meso den tha mporousa na eimai!!??!H poly megalos o xwros i poly mikros..meta apo ta Z pame se megales lyseis..alla ekei mono o enisxytis kaneis oso ta Z kai poly parapanw.Pros to parwn poreuomaste me oti exoume kai blepoume.Min eimaste ka i pleonektes.
polaki Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2005 Βασικα σε games εχω ενα μικρο πορτατιφ στην αλλη ακρη του δωματιου οπότε ειμαι σχετικα οκ... Αυτο που θελω ειναι να μην εχω ΚΑΜΙΑ αντανακλαση στην οθονη... Το νοημα ειναι να παιζεις doom και να τρομάζεις με τα τερατα, όχι με την αντανάκλαση του αξύριστου εαυτού μου στην οθόνη... Για ταινιες συνδεω τα Ζ στο PS2 και βλεπω στην 29αρα στο κρεβάτι... Δεν ειναι και οτι καλυτερο για τα ματια αλλα για 2 ωρες 1-2 φορες τη βδομαδα νομίζω ειμαι καπως οκ
overclocker Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2005 Ante me geia filarako! Tora den tha mporei na sou pei kai tipota o apokato sou me ta palia..! Elpizw mono na min akougese mexri to spiti mou....
littlelouievegos Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2005 σπουδαία αγορά εγώ με τα z-680 έχω μείνει κάτι παραπάνω από ευχαριστημένος' date=' τα χρησιμοποιώ μονο για ταινίες και τηλεόραση, είναι απίστευτα δυνατά και "καλοφτιαχμενα" για τα λεφτά τους (φαντάζομαι ότι τα 5500 θα είναι πιο δυνατάτα και πιο "φινετσάτα") μονο που ίσως σου δημιουργήσει ένα μικρό πρόβλημα είναι το remote control που δεν είναι από τά πιο ποιοτικά, αλλα δεν μπορείς να τα έχεις όλα.αντε να πείσω την γυναικα μου ότι χρειαζόμαστε "αναβάθμιση" ;-) άντε αδελφέ καλές ακροάσεις ;-)[/quote'] Τα 680 και τα 5500 ειναι ιδια ηχεια εκτος των εξωτερικων διαφορων και της μεγαλυτερης διαμετρου του subwoofer. Εαν εχεις 680 γιατι να πας για 5500; :confused Καλοριζικα Fisherman πιστευω να δικαιωθηκες για την επιλογη σου... Δεν ξερω αν εχεις και 2ZS να παιξεις games με EAX3 να σου φυγει η μαγκια.... *edit Προς παιδια με Z-680: Ρε παιδια το φυσημα που το ακουτε γενικως ή σε καποια συγκεκριμενα πραγματα που κανετε γιατι: α) ή εμενα ειναι καλη παρτιδα ή β) Ειμαι κουφος και δεν το ακουω(παντως ασχετος δεν ειμαι lol). Εγω τα εχω τοποθετημενα στο δωματιο μου στον τοιχο μετρημενες αποστασεις καλωδια fixed και ο ηχος ειναι super και για ταινιες και για games. Το μονο προβλημα που εχω ειναι οτι επειδη βλεπω DVD στο δωματιο μου και ο καναπες πισω ειναι κολλητος στον τοιχο με τα πισω ηχεια ακριβως απο πανω μου δεν εχω σωστη θεση. Εψαχνα για βασεις για τα πισω ετσι ωστε να μου δινουν κλιση προς τα μεσα και κατω αλλα λογω της ιδιομορφης κατασκευης των βασεων των ηχειων ειναι δυσκολο να βρεις κατι. Καμια ιδεα? Fisherman τι ατυχια ειναι αυτη ρε man ? Σε ματιασανε... LOL
FISHERMAN Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2005 Άστα να πάνε και εγώ αυτό είπα...ζηλιάρηδες!!! χαχα
FISHERMAN Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2005 Οκ Σήμερα πήρα απάντηση.Τα ξαναπακετάρω τα βάζω μέσα και τα στέλνω πίσω στην Ολλανδία.Είδατε που χρειάζεται η παρουσίαση πακεταρίσματος Να θυμηθώ και που μπαίνει το κάθε τι.Σε κανά μήνα θα έρθουν πίσω με αντικατάσταση άλλα.Άντε οι ολλανδοί να κόψουν τις "κακές" συνήθειες και να στείλουν τπτ σωστό αυτή τη φορά...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.