Προς το περιεχόμενο

Teledome-Γνωρίζει κανείς κάτι;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Υπάρχει κανείς που να είναι στο δίκτυο της όσο αφορά σταθερή τηλεφωνία και dsl;

Κοιτούσα το site της και έχει πολύ καλή προσφορά για dsl 1mbit και σταθερό στα 82.5€ το μήνα (με φπα) και 45 λεπτά δωρεάν το μήνα ομιλία.

Σαν εταιρία και ποιότητα υπηρεσιών τι λέει;Είναι σαν την telepassport;Κάποιος που να είναι στο δίκτυο της να μας κάποιο άλλο έξοδο (modem,τέλος ενεργοποίησης) και πόσο καιρό έκαναν να βάλουν τη γραμμή;

Πάντως, εμένα με ενόχλησε που με είχαν πάρει τηλέφωνο για διαφήμιση και μάλιστα με ξύπνησαν :-x

Αλλά εντάξει άμα είναι να δίνω 165€ το δίμηνο, αυτά τα δίνω τώρα για dsl 384+πάγια+κλήσεις, το ξεχνάω. :-P :smile:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Προσωπικα ενα ξερω για την teledome , οτι απο υπηρεσια εξυπηρετησης πελατων ειναι πολυ χαλια. Μια απλη συνδεση ηθελα για σταθερο και με πρηξανε 3 μερες σε ερωτησεις και διευκρινησεις .

Ασε που οταν προσπαθησα να τους παρω γω δεν καταφερα ποτε να βρω καποιον.

Οταν ερθει και ο λογαριασμος θα σου πω αν θα παραμεινω πελατης.

Τωρα οσο αφορα την telepassport αν ενοεεις οτι ειναι εναλλακτικος τοτε ναι , αλλιως δεν καταλαβαινω την συγκριση .

Ρε παιδια απλο ειναι , και θα το κανω...Γραφομαι και αν μου αρεσει καθομαι...Αλοιως ....Αντε γεια !!!!! :-) :-) :-)

Eυχαριστώ για τις απαντήσεις, ρώτησα αν είναι σαν την telepassport γιατί και αυτή προσφέρει dsl (και μάλιστα sdsl) αλλά κανείς δεν βάζει!:P

Γιάννη δεν κατάλαβα ακριβώς τι εννοείς, γράφομαι και άμα δεν μου αρέσει φεύγω;

Για αυτό ρωτάω, μια μικρή έρευνα αγοράς, άμα είναι μούφα τουλάχιστον να γλυτώσω τη φασαρία και διάφορα έξοδα (ενεργοποίηση κτλ). Άμα ήταν θα έμπαινα στο δίκτυο της χωρίς να ρωτήσω τίποτα.

Telcomfreak τι σε ρώταγαν;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...