vagpap Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2005 Καλησπέρα. Αναρωτιέμαι αν μπορώ να χρησιμοποιήσω τη θύρα υπερύθρων του φορητού μου και για κάτι άλλο εκτός από το να συνδέω εκεί το κινητό μου. Και μου ήρθε η φαεινή ιδέα για έλεγχο προγραμμάτων από το TV remote control (όπως PowerDVD, WinAmp κλπ). Κατέβασα κάποια Plugin αλλά δεν μου δούλεψαν. Κατέβασα και τον WinLIRC αλλά δεν κατάφερα να "δει" καν τη θύρα υπερύθρων μου. Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος να κάνω αυτό που θέλω? Το έχει καταφέρει κανείς? Ευχαριστώ Βαγγέλης
ZauZ Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2005 nai ... na pareis ena remote control gia ton ypologisti ! Kikloforun stin agora sinodeyomena apo TV tuners kai tetia , alla boreis na ta vreis kai mona tous stin agora ! Ego pantos exo kanei to allo. Me to kinito moy. Exo to S.E T610. Sindeete me IR h Bluetooth sto laptop kai leitoyrgo ta panta ston Ipologisti ! Koynao malista to velaki tou pontikiou kanonikotata me to pliktro 8 kateythinseon poy exei to kinito. + Vlepo ola ta arxeia ton skliron moy diskon , tou CD , tou DVD k.t.l + Trexo opio programma thelo + Trexei Winamp kai Media PLayer kai ta elenxeis pliros apo to kinito !
Kserolas Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2005 Opos eipe kai o ZauZ to idio exo kanei kai ego me Sony Ericsson T68i kai laptop. Kathe pliktro sto kinito antistoixei se mia leitourgia sto laptop.
The Crow Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2005 Ρε παιδιά έχω και εγώ laptop και ένα tv remote control για την κάρτα τηλεόρασης Hauppauge που έχω βάλει στο σταθερό υπολογιστή.Γίνεται με κάνα πρόγραμμα που θα εγκαταστήσω στο laptop να χρησιμοποιήσω το remote control για το σκοπό που προαναφέρατε;;;;
vagpap Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2005 Τις εντολές μέσω κινητού τις δέχεται. Απλά δεν ήθελα να πάρω ένα νέο remote μόνο για τον υπολογιστή αλλά να χρησιμοποιήσω ένα από τα υπάρχοντα στο σπίτι (Philips RC5 & Sony). Ευχαριστώ πάντως.
Aussie Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2005 xerei kaneis pio einai to programma pou mporei kaneis na elegxei to pc mesa apo to kinito tou? milo gia S.E T61O kai episis apo pou mporei na to katevaso?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.