fotisman Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2005 Λοιπόν ακούστε το πρόβλημα μου... Έχω μια βιντεοκασσέτα την οποία την έφερα απο Αμερική και είναι σε σύτημα ntsc. Την βάζω στο βίντεο μου και παίζει μια χαρα.. Αυτό που θέλω να κανω είναι να περάσω το βιντεο της κασσέτας στον υπολογιστή (13 λεπτά είναι) και μετά να το γράψω σε dvd. Στην αρχή αγόρασα ένα σαν μηχανηματάκι που είχε εκείνα τα καλώδια το κίτρινο το ασπρο και το κόκκινο του ήχου και του video δηλαδή και εβγαινε σε usb για τον υπολογιστή.. το συνδέω λοιπόν με το βίντεο πάω στο software ου είχε μαζί του για να κάνω capture και αλλα να το πρόβλημα! Τα δείχνει ασπρόμαυρα! Δοκίμασα τα πάντα! Τις ρυθμίσεις, τα συστήματα τους ανταπτορες, τα καλώδια, μέχρι και βίντεο άλλαξα...αλλά τίποτα! Όλα ασπρόμαυρα! Λέω λοιπόν δεν θα κάνει αυτο το πραγμα που πήρα και έτσι παώ και παίρνω μια κάρτα τηλεόρασης... την βάζω.. συνδέω το βίντεο. πάλι τα ίδια! ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΑ!!! Ε πήγα να το σπάσω!!!! Μήπως έχετε καμιά ιδέα για το πως θα κάνω αυτήν την βιντεοκασσέτα που είναι σε ntcs, να την κάνω DVD???? Παρακαλώ όποιος ξέρει κατι να μου απαντήσει... Ευχαριστώ προκαταβολικά
romas Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2005 dokimase na vreis ena programmataki pou legetai super video converter...nomizw kanei autin tin douleia
fotisman Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2005 ναι όμως αυτό είναι όταν έχεις ήδη το video στον υπολογιστή. το θέμα είναι ότι εγώ θέλω να κάνω απο ntcs capture σε pal, η τέλος πάντων να έχω ένα αρχείο βίντεο στο pc και να το βλέπω εγχρωμο.... ευχαριστώ πάντος
sarisn Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2005 Είχα προσπαθήσει να το κάνω κι' εγώ αυτό που λες πριν πολλά χρόνια αλλά τζίφος. Ο λόγος είναι ότι οι αμερικάνικες βιντεοκασσέτες (όπως και στα DVD) έχουν Macrovision με αποτέλεσμα, ακόμα και να βλέπεις κανονικά τα χρώματα, με το που πατήσεις το Record θα σου παραμορφωθεί σε μεγάλο βαθμό η εικόνα. Δεν ξέρω βέβαια αν έχει βγει κάποιο πρόγραμμα που να διορθώνει αυτή τη κατάσταση.
fotisman Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2005 Ναι όμως αυτή η κασσέτα είναι ερασιτεχνικη13 λεπτά. Και το πρόβλημα δεν δημιουργείται όταν πατάω record αλλα όταν παω να την δώ! Θέλω να δω μια κασσέτα στο pc μου δηλαδή και δεν μπορώ! τα δείχνει ασπρόμαυρα
Panahs Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2005 Να προτείνω μια άλλη λύση... Βρες από κάποιον φίλο σου μια ψηφιακή κάμερα (με video in εννοείται) και προσπάθησε να το περάσεις έτσι μήπως και γίνει σωστά...
S2Katana Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2005 ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΑΓΟΡΑΣΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΙ ΜΗΝΥΜΑ No Signal ΟΤΑΝ ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΝΑ ΤΟ ΣΥΝΔΕΣΩ ΧΡΗΣΙΜΟΠΙΟΝΤΑΣ ΤΟ Scart ΤΟΥ Ps2!ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ?
tech25 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2005 Apo to video sou pare to kalodio tis exodoy tis keraias kai syndese to se mia TV Tuner card sto PC sou kai kane Capture. Einai ligo akraio alla isos doulepsei. Cheers...
fotisman Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2005 Apo to video sou pare to kalodio tis exodoy tis keraias kai syndese to se mia TV Tuner card sto PC sou kai kane Capture. Einai ligo akraio alla isos doulepsei. Cheers... δεν δούλεψε....
Teoulas Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2005 Το πρόβλημα είναι ότι θέλεις να περάσεις NTSC video σε PAL συσκευή (TV tuner, video capture) γι' αυτό και χάνεις το χρώμα. Προφανώς η VHS συσκευή σου και η τηλεόρασή σου υποστηρίζει NTSC (όπως όλες οι τελευταίες) γι' αυτό και παίζει κανονικά εκεί. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να βρείς κάποια κάρτα σύλληψης ή TV tuner που να υποστηρίζει NTSC.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.