-sN0G00d Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2005 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2005 Καλησπέρα σας! Έχω την pixelview playtv pro και έχω κατεβάσει από site το προγραμματάκι που ξεκλειδώνει τα συνδρομητικά κανάλια! Όταν πάω να το τρέξω ο Η/Υ κολλάει εντελώς! Ούτε ο κέρσορας κουνιέται ούτε τίποτα! Γνωρίζει κανένας τι μπορεί να φταίει; Ευχαριστω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nikos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2005 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2005 Κοίτα να δεις, με αυτά τα προγραμματάκια μην περιμένεις πολλά πράγματα ιδιαίτερα σε ΧΡ γιατί δεν δουλεύουν πολύ καλά. Ακόμα όμως και αν δουλέψουν τα αποτελέσματα κατά τη γνώμη μου είναι απογοητευτικά. Πάντως τσεκαρε καταρχήν αν ειναι οι εκδόσεις για ΧΡ και μετά τους drivers σου. Ίσως χρειαστεί να βάλεις generic που κυκλοφορούν στο δίκτυο για καλύτερα αποτελέσματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VasKag Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2005 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2005 δεν θα το ελεγα οτι ειναι απογοητευτικα. ειναι θεμα σηματος (και τυχης ). εχω την ιδια καρτα, και μετα απο αρκετους συνδυασμους προγραμματων βρηκα καποιο που να αξιζει τον κοπο. (Ronny's CCD V2.04 XP). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
-sN0G00d Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2005 VasKag αν σου είναι εύκολο μπορείς να μου δώσεις URL να το κατεβάσω? Το έψαξα στο google αλλά δεν μπορώ να το βρώ πουθενά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Delta Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2005 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2005 μούφες μούφες μούφες, θα σου αλλάζει το polarity κάθε λίγο και λιγάκι ούτε μια τσόντα δεν θα μπορείς να δείς, θα πάς να το κάνεις με την γυναίκα σου και θα της λές να το γυρίσει στο inverted από συνήθεια, θα της πατάς το MPIP από συνήθεια του f4. aaxaxaxa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2005 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2005 ...θα πάς να το κάνεις με την γυναίκα σου και θα της λές να το γυρίσει στο inverted από συνήθεια, θα της πατάς το MPIP από συνήθεια του f4... , έγραψες άσχημα, man! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.