Προς το περιεχόμενο

pixelview playtv pro & ccdxp32-v3.6.2.8

-sN0G00d

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σας! Έχω την pixelview playtv pro και έχω κατεβάσει από site το προγραμματάκι που ξεκλειδώνει τα συνδρομητικά κανάλια! Όταν πάω να το τρέξω ο Η/Υ κολλάει εντελώς! Ούτε ο κέρσορας κουνιέται ούτε τίποτα! Γνωρίζει κανένας τι μπορεί να φταίει; Ευχαριστω!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κοίτα να δεις, με αυτά τα προγραμματάκια μην περιμένεις πολλά πράγματα ιδιαίτερα σε ΧΡ γιατί δεν δουλεύουν πολύ καλά. Ακόμα όμως και αν δουλέψουν τα αποτελέσματα κατά τη γνώμη μου είναι απογοητευτικά.

Πάντως τσεκαρε καταρχήν αν ειναι οι εκδόσεις για ΧΡ και μετά τους drivers σου. Ίσως χρειαστεί να βάλεις generic που κυκλοφορούν στο δίκτυο για καλύτερα αποτελέσματα.

δεν θα το ελεγα οτι ειναι απογοητευτικα. ειναι θεμα σηματος (και τυχης :) ).

εχω την ιδια καρτα, και μετα απο αρκετους συνδυασμους προγραμματων βρηκα καποιο που να αξιζει τον κοπο. (Ronny's CCD V2.04 XP).

ssport.bmp filmnet.bmp

μούφες μούφες μούφες, θα σου αλλάζει το polarity κάθε λίγο και λιγάκι ούτε μια τσόντα δεν θα μπορείς να δείς, θα πάς να το κάνεις με την γυναίκα σου και θα της λές να το γυρίσει στο inverted από συνήθεια, θα της πατάς το MPIP από συνήθεια του f4.

aaxaxaxa

...θα πάς να το κάνεις με την γυναίκα σου και θα της λές να το γυρίσει στο inverted από συνήθεια, θα της πατάς το MPIP από συνήθεια του f4...

:lol: , έγραψες άσχημα, man!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...